Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Hledat v
  • Více možností...
Najít obsah, který ...
Hledat výsledky v ...
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

díky, díky všem, nakonec jsem zkusil tomovu radu a je to ono. Už vidím cukr, skutečně jsem ho musel upravitu IB. Co je divné je, že jsem se jen koukl na kartu u HE (lean hogs), nic jsem s ní nedělal - nastavení bylo v pořádku a ono se to rozjelo taky. V pátek jsem ho neviděl a teď už ho vidím. U toho masa netuším co se stalo, ale snad to funguje. Uvidíme až to v pondělí otevřou. V každém případě dík za ochotu. P.

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Dobrý den, prosím ještě o jednu radu. V jednom vidotutorialu jak používat SR úrovně, je uveden nástroj, který bohužel nemůžu ve své verzi NT7 najít - jedná se o automatické vykreslení SR úrovní ( uveden v menu pod zkratkou SnRLevel ). Jde nějak dodatečně nastavit, nebo již v této verzi není k dispozici ?

Předem děkuji za odpověď, jp

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Curi:
podle mě to vypadá že to je v pořádku. U volume nemáš zajištěn přesný start "od nuly" (jako na časovém grafu) a od startu se vždy dopočítává do tvejch 2000. Jediný co by mělo souhlasit jsou hranice cenových obratů, ale začátky/open a konce/close svíček už ne.

Možná by se to mohlo obelstít pomocí Reload dat od nějakého pevného začátku s pokračováním příjmu už na reálných datech.

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
zdravim...
chtel bych se zeptat jak je to s (vystupem) prikazem MIT nebo sell stop limit v ninjatrader-mirus...vidim pouze vystup za limit...chtel bych vystupovat na predem pozadovane cene za market.. je mozne takto vystupovat v teto platforme ? a jak? diky za radu..... :S

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Poslednych par mesiacov sa mi stava ze mi NT vykresli graf poslednych dni iba do casu kedy bol NT spusteny. Predtym mi bezne NT zobrazoval graf za cely predchadzajuci den (tipujem ze stiahol data ktore chybali od poskytovatela automaticky). T.j. napriklad som mal NT spusteny od 15:00 - 19:00, druhy den som znovu spustil NT o 15:00 a ked som natiahol graf predchadzajuceho dna tak som ho mal pekne vykresleny od 15:00 - 23:00. Teraz mi vykresli graf iba do 19:00.

Neviete mi poradit ako dosiahnut aby sa graf vykresloval znovu normalne?

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Zdravím, vyskytl se mi problém s příhlášením na účet. Vyhazuje tabulku viz screen. Nedovedu si to vysvětlit ještě před hodinou jsem byl přihlášen a po odhlášení, zavření NJ a znovuotevření toto.

18524

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Zdravím,
nevím jestli mám tento problém jen já ale už asi tři dny se peru s NT konkrétně s připojením na poskytovatele dat.
Jedu zatím jen sim a střídám data od Zen-fire a CQG od Miruse. NT mám nejnovější verzi (7.0.1000.8), legální win7, .NET framework aktualizovaný, firewall povolený a blbne mi to pořád.
Dopolední seance na forexu je žalostná, skoro se nemůžu připojit a když se mi otevře chart, tak se špatně zobrazí graf nebo mi nefunguje chart trader. Ten změní barvu (má světlejší) a nefunguje.
Včera mi od 16:30 až do 22:00 nefungoval chart trader a graf TF byl také nějak divně zobrazený.
Nevím jestli je to může být připojením internetu? Mám wifi dow - 3-4mb , up - 1-2bm.
Na NT support jsem nepsal protože moje ang. je skoro nulová, proto píši sem. Byl jsem teď nedavno na kurzu NT ale tam se tento typ problému neprobíral když nastane. Už přemýšlím, že skusím Sierru ale zase na druhou stranu nechci se vzdát NT, moc se mi líbí a maximálně mi vyhovuje co se ovládání a desingu týče.
Nevíte někdo co s tím?

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Diverjh,
já měl včera skoro celou seanci stejný problém u zen-fire. Pokud jsem v grafech změnil timeframe, hodilo to hlášku, že je server zaneprázdněn a začlo to vykreslovat svíce od okamžiku přepnutí grafu. Svíčky z priorday zůstavaly ok. Data od IB byly vpořádku.
P.

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Ahoj všem, rád bych se zeptal jestli mi někdo neporadí jak nastavit automatickou strategii v Ninjovi aby když dosáhne v daném dni stav určitého zisku (bez ohledu na počet obchodů), aby již dále strategie v tom dni neobchodovala. Za každou radu budu rád. Díky.

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Georgebond:

K tomu danému signálnu dát
1) Pokud Realized PnL je menší než určitá částka
2) Zároveň je třeba k tomu dát proměnou, která se anuluje každý nový den (Třeba na základě OHL indikátoru), aby to nebylo jednou dosáhnutí té částky a potom úplné přestání obchodování


Oskar

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Dobrý den,
je tady na serveru někde návod jak zprovoznit live obchodování na free verzi NT? Účet mám, licenční šíslo a přihlašovací údaje rovněž. Při spouštění se zobrazuje zaškrtunuté políčko live, ale nevím jak live účet zadat do systému.
děkuji

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Zdravím,
možná už to tady někde bylo řečeno, ale chtěl jsem se zeptat, zda-li ve free verzi Ninjy se dá nějakým způsobem zadat stop-loss. Napadlo mě, že by to mohlo jít pomoci limitního příkazu, který bych zadal poté, co by byl můj příkaz exekuován, nevím akorát kde a jak jej zadat.
Předem děkuji za odpověď.

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
okam:

V "Tools - Account connections" vytvoříte připojení dle instrukcí (zadáte přihlašovací údaje) a pak se připojíte ("File - Connect - vytvořené připojení"). V záložce "Accounts" v control centru byste měl vidět svůj live účet.

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy.