Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

intradenní obchodování


Doporučené příspěvky

Dovolte mě doufám, že ne úplně hloupý dotaz. Jsem co se týče komoditního obchodování úplný nováček. Začal jsem tento svět objevovat cca. před 5 dny, ale to je jen mimo:-) Zajímalo by mě, proč je nutné, pokud chci začít obchodovat intrdenně, trhy sledovat celou dobu. Tedy asi od 3 do 11 hod. večer, jak jsem se dočetl na vašich stránkách. Dejme tomu, že chci obchodovat intradenně, ale pouze v čase od 6 do 11 hod. Pokud se přeci v tomto čase objeví výhodné pozice pro vstupy, pak je možné přeci obchodovat i takto. Je mě jasné, že doba o kterou "přijdu" v čase nesledování vývoje na trzích, mě může připravit o velice zajímavé příležitosti, ale teoreticky by přeci mělo být možné tahle obchodovat. Pokud jsem v omylu prosím opravte mě. :S

Na závěr bych chtěl velice poděkovat za tyto stránky a to z mnoha různých důvodů, např. pro jejich myslím, že alespoň pro mě, veliký přísun informací. :)

jiris

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • Odpovědí 138
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

To jiris,

samozrejme jde obchodovat jen cast dne, ale ma to sve nevyhody. Predevsim je treba byt behem obchodovani soustredeny a v psychicke pohode - coz VETSINOU vylucuje moznost delat to po zamestnani (samozrejme se najdou i vyjimky, ktere to zvladaji).

Doporucuji vam v tuto chvili dostudovat cely komoditni manual, behem nej si poznamenat otazky a na konci tyto otazky, ktere mezitim nevyresite muzeme probrat zde ve foru ( pripadne zkuste je predtim vyhledat, zda se jiz v diskuzi neprobiraly).

Preji hodne trpelivosti

Pete

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zdravím Pete,

jestli to tedy správně chápu, největší, abych tak řekl problém je v tom, že při intradenním obchdování musí trader vstupovat a vystupovat s pozic většinou ve velmi krátkém časovém úseku? Proto není možné v těchto obchodech váhat. A proto soustředění...

Komoditní manuál samozřejmě s velkým zapálením studuji a vůbec nechápu, jak komoditní obchodování mohlo jít tak dlouhou dobu mimo mě.

S pozdravem jiris

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 3 months later...

Chtel bych zkusit mini S&P,mini DJ, mini Russel,T-Bonds...Jeste uvidim co mi pujde (pokud...) ;) Ted pouzivam Strategy Runner.Ten se mi libi - hlavne proto ze je jednoduchej ;) Prostrednictvim Sierry se daji taky zadavat prikazy?Dneska jsem na ni koukal poprvy - pusobi jednoduse,ale jen jsem chvili otukaval.Treba jsem neprisel na to jak ulozit moje nastaveni - barvy,candels,atd..vzdycky kdyz jsem to otevrel znova tak tam bylo puvodni nastaveni.Asi tam nejdou nastavit aspon dve okna s grafama - napr russel 5min,russel 3min?Diky moc za pomoc a za vas cas.Vsechno tohle me nadchlo,takze budu "otravovat" castej,tak pardon ;)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 1 month later...

×
×
  • Vytvořit...