Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

SIERRA chart- nastavení


PET

Doporučené příspěvky

Zdravím,
mám jeden takový okrajový, pro mě důležitý dotázek.
V Sieřře jsem nenašel nastavení začátku vykreslování grafu. Abych to ujasnil: potřeboval bych aby se mi začal vykreslovat graf v čase změny perody (1 min) i když se nemění cena. Standardně je to nastaveno tak, že se posune graf až po změně ceny i když se se čas dávno přehoupl přes.
Doufám, že jsem to popsal dobře. Připadá mě, že formace candlestick jsou díky tomu rozdílné třeba oproti FSXtře .
Nevím jestli nelpím už na malichernostech a taky na čí straně je pravda SIERRA - FSXtra.
Poradí někdo?
Díky PETr

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • Odpovědí 1,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Díky Bolijo, myslel jsem něco jiného, ale asi to je blbost. Myslel jsem že že při přechodu 1 min. grafu na další minutu by to mělo vykreslit počátek svíčky hned v první vteřině i když se cena nezmění. V sieřře se graf posune na další minutu třeba v půce minuty - při první pohybu (nebo změně ask/bid). To mě není jasné. Ale když si to tak sumíruju tak by svíčky musely ideálně navazovat, což se neděje.
Přemýšlím o tom v souvislosti s rozdíly mezi poskytovateli dat (grafů).

PETr

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 1 month later...
  • 4 týdny později...

Přátelé mám otázku,

umí Sierra synchronizovat pohyb šipkama doprava - doleva ve všech zobrazených oknech?
O co mi jde:
Když chci dělat backtest TSS Update, potřebuju sledovat 2 timeframy. Mám "aktivní" 5min graf a listuju v něm šipkama z historie do současna. Potřeboval bych vědět, jestli umí Sierra to, že po pěti kliknutí na šipku doprava v 5min grafu se mi posune o 1 svíci i graf 25min.
...asi chi po ní moc, viďte?
Dík
Radovan

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 months later...

Ahoj všichni,
mám taky jeden dotaz k "sieře". Mám zakoupenou plnou verzi (7.49) a ať dělám co dělám, nedokážu z ní vymačkat vzhled a funkce jak jsou vidět ať už na uvodní straně home page www.sierrachart.com a nebo ve videu o CCI -5 uveřejněném tady na finančníku. Mám podezření, že mám nejakou "prošlou" verzi. Čekal jsem, že po zaplacení se to změní a ono nic.
Děkuji za radu

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Na navod nastaveni se moc tesim, nebot mam obdobny problem jako horace a uz jsem u toho stravil hodin a hodin...

Chci se take pozeptat, neb jsem si zakoupil sierru a chi si prikoupit historicka data a poradne prozkouset CCI (prozatim zlr patern), alespon z urovne jak to dozatim chapu, snazim se ted na to hodne koncentrovat, neb CCI me jako system hodne sedi z pozice naprosteho zacatecnika mi prijde naprosto jednoduchy...tedy otazka je ta, jesti ma nekdo ze uzivatelu nejake zkusenosti s intradenimi historickymi daty pro sieru z www.scmagic.org

Aktivni obchodni ucet (pravdepodobne u Interactive Brookers) zatim zakladat nechci proto me zajimaji historicka data...take je na strankach scmagic napsano ze je moznost pouzivat jen jeden datafeed, ale myslel jsem ze se proste jen nahraje soubor do siery a data tam budou...nemuzou me vzniknout pozdeji podize se zvolenim jineho data feed? Neboli: zustanou tam historicka data i kdyz si zmenim datafeed na jiny zdroj(pri prechodu na live data feed treba od IB)?

Chtel bych si konkretne stahnout z vyse jmenovane stranky dvouminutovy YM a ucit se tak ovladat jak system CCI i samotnou sieru...je realne takhle postupovat, nebo me cekaji nejake potize?

dekuji mnohokrat (tu)

j

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Návštěvník
Téma je uzavřené.

×
×
  • Vytvořit...