Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

minimální příjem pro založení účtu


Doporučené příspěvky

Zdravim,
zakládám si účet u PFG, velikost účtu bude přes 7000 USD, chci obchodovat pozičně zrniny, ALE broker mi napsal, že musím mít minimální příjem 20 000 USD/rok (Your current income must be above $20,000 to open a trading account.). Co s tím? Jsem student můj příjem je stěží 4000 USD/rok. Vždyť taková částka se pomalu nedá vydělat chozením do zaměstnání. To mám lhát?

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • Odpovědí 50
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

TooM: každý obchoduje na vlastní riziko a vlastní zodpovědnost.
Jestli chceš na trzích dlouhodobě profitovat, očekává se od tebe flexibilita a pružné řešení problémů. Možná, že tento je první a možná přijdou i náročnější.

"Kdo chce kam, pomožme mu tam." Broker potřebuje mít krytá záda. Sdílím Martínkův názor.

Zdraví Sasa

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobry den TooM,
trading je o prijimani rizika a Vy by jste mel prijmout riziko, ktere unesete. Budete-li prijimat riziko, ktere nejste schopen unest, jste na nejlepsi ceste dostat se do maleru. Pokud je pro Vas podpis smlouvy s brokerem riziko, ktere je pro Vas vysoke, podivejte se treba do jinych oblasti, jako jsou stocks nebo forex nebo options, zda-li tam jsou "unosnejsi" podminky. Pamatujte si, ze Vam nikdo nikdy nemuze radit, jake riziko mate nebo nemate prijmout. Dusledky kazdeho rizika si vzdy ponesete jen Vy a sam.
Broker timto kreje sam sebe, avsak on se nekreje jen tak pro nic za nic. Trading je rizikovy, pokud prijimate riziko, ktere NEMUZETE unest. Premyslejte o tom, nez zacnete riziko prijimat.

Preji Vam mnoho uspechu!!

Libic

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Taky by mne tato informace přivedla k myšlence proč 20,000 dolarů ročně ? Proč brokera zajímá jaký je můj roční příjem , vždyť přece on riskuje pouze a maximálně částku kterou mám na účtu .Myslím si že pokud budu ve ztrátovém obchodu a trh půjde stále proti mně tak mi broker prostě hodí margin call a buď doplním účet nebo mi zavře obchod sám broker ještě dřív než by ztráta dosáhla většího rozměru, který by převážil částku kterou mám na účtu .Pokud by to neudělal tak by byl sám proti sobě . Tak to chápu já .

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Rendo,
tato pravidla jsou dána regulačními americkými úřady, jejichž posláním je mj. informovat lidi, že obchodování na burze je riskantní a je zejména třeba, aby si člověk mohl určitý peníz dovolit ztratit.
Předpokládám že 20 000 dolarů je v USA něco na úrovni "životního minima", tzn. je to podobné, jako bych určitě v ČR nedoporučoval tradovat na burze lidem, kteří žijí z podprůměrné mzdy, jsou na těchto penězích finančně závislí a nemají žádné další příjmy ani úspory.
Bohužel někteří lidé jsou schopni začít tradovat s vypůjčenými penězi a to je jednoznačně cesta do pekel a určitě něco, před čím se snaží regulační orgány lidi alespoň formálně ochránit.
Petr

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 týdny později...

No tak pokud teda na založení nějakého účtu potřebuji minimální mzdu cca 550k/rok, tak to už obchodovat nemusím :-) To už budu mít takový příjem, že další peníze potřebovat tolik nebudu, protože z takového platu už tu hypotéku celkem slušně "utáhnu". Takže bych chtěl vidět, co bylo za mezikrok mezi tím, kdy autoři jezdili v těch svých Š120 a tím, když začali řešit ochodování komodit.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

WhoDoleen,

Ono dost záleží na tom co Vás v životě uspokojí, někoho 550K za rok, někoho 100K za rok a někoho mnohem víc. Je každého volba co je ochoten obětovat tomu co v životě chce dosáhnout. Nehledě k tomu že někoho obchodování na burze třeba baví víc než každodenní chození do práce..nemyslíte? :-)

s pozdravem
Petr Múčka

Link to comment
Sdílet pomocí služby

To: WhoDoleen

Možná se budete divit, ale i daleko vyšší příjem nezaručuje, že se bude do nekonečna opakovat a nepadá z nebe. Pokud přijde krize a někdo má nastavenu životní úroveň na určitou hodnotu ( vč. hypotéky) tak může dojít k celkem slušnýmu problému. Proto i při takových přijmem spousta lidí zavčasu začíná s tradingem. Věřte, že vím o čem mluvím.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

PetrM,

No v tom Vám dávám za pravdu. Asi většinu lidí by bavilo zařídit si svůj pracovní čas podle sebe a mít ho zároveň i co nejkratší, ale pokud budu muset, pokud bych tedy tohoto skvělého stavu chtěl také dosáhnout, mít příjem 550k/rok, tak mě čeká ještě dlouhá cesta :-) Ale to už zacházíme poněkud mimo oblast této diskuse. Ale i tak se možná o tuto problematiku pokusim zajimat. Třeba narazím na místo, kde mi bude stačit poloviční roční příjem.

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...