Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Obchodování zpráv


Retro

Doporučené příspěvky

Myslím že zde chybí vlákno pro obchody, kterým se věnuje valná většina traderů. Obchodování ekonomických zpráv patří určitě k hojně využívaným. Pro rozjezd přidávám systémy na ulehčení práce (určeno pro MT4). Jsou z různých diskusních fór, nejsem jejich autorem, pouze je zkouším. Popis: StraddleEA – jednoduchý program i základní nastavení, podle kterého vytvoří objednávky v zadaný čas. AmazingEA – sofistikovanější program, můžete přednastavit mnoho věcí, včetně použití MoneyManagmentu atd. AGE Soft NEWS – jde o program AmazingEA, z něhož je odstraněna práce s MM. Důvodem jsou potíže s některými brokery při zadání počtu obchodovaných lotů na 4 deset. místa. Zkratky pro nastavení AmazingEA: Pipsaway = kolik pips od aktuální ceny bude Entr CTCBN = počet svíček před vyhlášením zprávy pro výpočet High & Lows , 1 znamená 2 svíčky (aktuální a poslední atd.) SecBPO = kolik vteřin před zprávou bude umístěna objednávka SecBMO = kolik vteřin před zprávou se zastaví modifikace objednávky STWAN = kolik vteřin po vyhlášení zprávy se vymaže objednávka, pokud nedošlo k její aktivaci OCO = One Cancel The Other , pokud dojde k exekuci na jednu stranu, objednávka na druhou stranu se automaticky zruší BEPips = o kolik se posune SL nad Breakeven v případě profitu Vyzkoušejte a podělte se o výsledky a zkušenosti nejen s těmito EA, ale i s obchodováním zpráv vůbec. That is all.

2071

2072

2073

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • Odpovědí 397
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

to all,

velmi dobry napad toto vlakno,... data cez aos obchodujem cvicne, ale na live ucte u ibfx uz cca 3 tyzdne, teda nejake skusenosti su,...a mam ich velmi zle s exekuciou pending "stop" orderov..., teda otvaraju ich kde sa im chce a hned zatvaraju so stratou vo vyske spreadu, pripadne ejakych par pips k tomu, ktore nabehnu pri exekucii zatvorenia pozicie..., napr. vcera o 10:00 naseho casu, bezne euro data a vysledok: otvorenie o -37 pps horsie ako bola cena na pending order(=1,2773) a o -7pips vyssie ako bol povodny T/P...,a nasledna zatvaracka o minus 5 pips,...teda na cvicnych 0,5 lotu strtata -25pips = usd !!..., posudte sami:

Open Time Type Lots Item Price S / L T / P Close Time Price Commission Taxes Swap Profit
2006.08.24 08:04 buy 0.50 eurusd 1.2810 1.2753 1.2803 2006.08.24 08:04 1.2805 0.00 0.00 0.00 -25.00

toto odpovedali na moju reklamaciu:

Dear Mr.

Looking into your ticket I am showing that you modified this ticket just prior to a news announcement which triggered this trade. During news a buy Stop was triggered and it was filled at the first available price. When a pending order is triggered it will continue to fill the order until the first available price that It can be filled is met. During news this can happen due to the fact that there is a higher volume of trades trying to get in on the same direction. Again this happens mostly during news due to faster than normal moving markets.

The ticket was filled as it normally would be.

Thank you for your business

Brandon A Butler

Night Shift Supervisor

Interbankfx

...takychto pripadov mam cca 10x...
...ake su vase skusenosti s exekuciami prikazov pocas datovych pohybov trhu??

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Gogo,
ty sis asi splet vlákno. Na nářky tady máme Spolehlivost FX brokerů. Toto vlákno se zabývá strategiemi a systémy při obchodování zpráv. Jinak s IBFX mám naprostou spokojenost, dokonce vyřešili ten problém, že po datech neposílali 30s data - po stížnostech na foru to od včerejška funguje.
A jinak prosím i ostatní, než něco někam napíšou, aby si rozmysleli, kam to asi nejlépe patří.
Milan

Link to comment
Sdílet pomocí služby



volf,
...ano??...a toto je co??...citat viem uz velmi davno....sorry guru...


Retro Napsal: krom jineho:
-------------------------------------------------------
> Myslím že zde chybí vlákno pro obchody, kterým se
> věnuje valná většina traderů. Obchodování
> ekonomických zpráv patří určitě k hojně
> využívaným. Pro rozjezd přidávám systémy na
> ulehčení práce (určeno pro MT4). Jsou z různých
> diskusních fór, nejsem jejich autorem, pouze je
> zkouším.
>>
> Vyzkoušejte a podělte se o výsledky a zkušenosti
> nejen s těmito EA, ale i s obchodováním zpráv
> ale i s obchodováním zpráv
> vůbec.ale i s obchodováním zpráv
> vůbec.ale i s obchodováním zpráv
> vůbec.ale i s obchodováním zpráv
> vůbec.ale i s obchodováním zpráv
> vůbec.





>
> That is all.
>

;)
Link to comment
Sdílet pomocí služby

teqa,
presne tak, ide o to aby sme si porovnali vysledky a nasli korektneho-ych brokerov,
kto chce a vyzna sa trochu, vsimne si v prispevku vselijake dalsie "spinave" tahy brokera na ktore doplati len a len trader...., mt, ne-mt...., teda nerobme si iluzie , ze nehraju proti nam!!...kluci mormonsti.... a jini... :D :(

napr., ze uvedeny pending sellstop order bol trigger-ovany hned po datach t.j. o cca 8:01, ...ALE fill-ovany bol az o 8:04!!!..,cize v klude az po cca 3 minutach, s uvedenou stratou!!...teda ziadnych 30 sek ALE 3MIN PANOVE...., ruleta je korektnejsia... :D

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Retro Napsal:
-------------------------------------------------------
> To gogo100
> "... Looking into your ticket I am showing that
> you modified this ticket just prior to......"
>
> Pamatuješ si jak dlouho před vyhlášením zpráv jsi
> naposled upravoval objednávku? A co odpověděli na
> časovou prodlevu při plnění objednávky?


retro,

to delal aos ne ja, udelal to v poslednej minute, tesne pred data - announcemen- ttrigger time,... mal som to v log file presne, len som to medzitym vymazal, nevediac, ze by sa to ted hodilo..., o tej odpovedi som uz pisal: triggered v cca 8:01...a...filled s s neskutocnou PRODLEVOU o 3min pozdejc, rozumies??...ale dobre nato ides, vsimas si presne to na co som chcel upozornit...!!
ten manik z ibfx to tam len poznamenava..., aby si urobil priestor na tie dalsie nekorektne argumenty, ze to museli filled o 37pips horsie, dokonca 7 pips nad mojim TP..., opakujem : ruleta v las vegas alebo hocikde je korektnejsia!!!...

ak to bude odted lepsie, ...jak pravi nas guru volf, rad to tu hned hodim prvy!!!!

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...