Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Medved QT


maty

Doporučené příspěvky

Ahoj, když jsem dal do vyhledávání na finančníkovi, tak jsem nenašel žádné vlákno, které by svěnovalo pouze této platformě, tak bych ho chtěl založit a každý kdo něco ohledně tohoto SW bude něco potřebovat, tak ať směřuje dotazy do tohoto vlákna, pokud budu vědět, tak rád poradím a nebo někdo jiný určitě.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • Odpovědí 248
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Ahoj, nainstaloval jsem MEDVEDA a napojil jsem na prophet.net s 15 min opožděnými daty. Nastavil jsem YM0609 a ERU0609. Potreboval bych poradit, jestli si můžu nějak v medvedovi založit simulovaný účet. Kde a jak se nastavují stop-loss.Jak zadávat příkazy MARKET,LIMIT,STOP. Pak si nejsem jistý v nastavení na kartě předvolby v sekci timing mám tam (ET+6) Europe CET(France,Germany,etc), US eastern time =0, quote time (eastern)=10:00 AM, čas se zobrazí jako=04:00 PM. Díky (tu)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Ahoj,

s tím účtem ti fakt neporadím, já tam papertraduju, ale dělám to formou v excelu, a s tím časem to máš v pořádku, mám to tak i já a převádí ti to na normální náš čas (pokud máš na grafu 15:30, tak v Americe maj 9:30, tuším, tak něják by to mělo být, ale rozhodně to máš správně. JO a promiň za mírně zpožděnou odpověď, pes mi rozežral kábl od linky :)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Jak mate nastaveny intraday grafy?
Ja sem to pred chvilkou nainstaloval, nejak snad propojil s prophet - doufam, ze dobre. A pridal si tam ESU6 a ER2U6. To ES mi neco dela - pokud otevru intraday chart, ale sou to takovy kraticky zluty carecky a navic sou dost malo vykreslovany.. Volume je citelny dobre, ale predstavoval sem si to trochu jinak. Jak se to vykresluje vam? Zatimco ER2U6 mi nedela vubec nic. Nijak se nehejbe..

Diky moc za radu.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

HKteam je takovy, daloby se rict, sdruzeni trech lidi z Hradce Kralove a okoli, kteri maji podobne vlasnosti.
Ackoli sme jen 3 a kazdej se zabyvame dojiste miry ruznymi aktivitam (ja treba komoditama a burzou), tak taky sme spolecne byli na stredni skole a pak na vysoke. Spolecne sme organizovali ruzne akce pro velke pocty lidi. A nase aktivity byl s trochou nadsazky pojaty - HKteam je 100% ze ... bud prijde, dodrzi slovo apod a pokud vsecko ostatni nevyjde, tak tohle je to minimum ktery nam staci.

Kdyz to prirovnam: pokud jsme delali akci a meli nakoupeny sudy s pivem a ostani obcerstveni, tak HKteam prijde a pokud by nikdo jinej neprisel, tak mi to zvladnem (dopijem ;) - treba za tejden.. nebo zaridime pro jinej ucel)
nebo kdyz to prirovnam k obchodovani, tak budu obchodovat jen s penezi o ktere moku prijit a budu mit stale kde bydlet, co jist..
Nebo obchodni plan - ikdyby se vsecko nedarilo, tak dlouhodobe budu jen na nule a prodelavat..

Neni to nic zvlasniho. Ani zadna reklama, protoze HKteam jako takovy se nicim komersnim nezabyva.
Vlastne ani nevim proc sem to do podpisu napsal, snad ze sme si na tom zakladali a casto prirovnavali. Jako treba kdyz se nekomu neco neuplne vlastni zasluhou povede, tak treba rekne ".. to vis sem obchodnik.." nebo ve sportu "..to vis sem utocnik.." "..no jo sem prece vrhac.ne.." mysleno ne zadnej zacatecnik, zadny "B-cko" a my takhle pouzivame - tak prece HKteam,ne.. ;) popripade ..tak snad sem inzenyr,ne..

Je to s nadsazkou a mineno spise z legrace.

Zadny jiny vyznam to nema.

Pokud by nekteri meli zajem o setkani v Hradci Kralove, tak HKteam muze zaridit ;)
Ja osobne bych velice takove setkani uvital.

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...