Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky
  1. Otevřená sekce

1. 59
      59 příspěvků
  2. Uzavřené diskuze pro absolventy kurzů Finančníka

1. TechLab

Pracovní skupina poskytovaná tradery pro tradery. Naleznete v ní odpovědi na své technické otázky týkající se programů Amibroker, Python, InteractiveBrokers TWS a TradeStation Global.

8,4k
      8,4k příspěvků
    2. Trading Room

Diskuzní skupina v rámci Trading Roomu.

2,6k
      2,6k příspěvků
    3. 422
      422 příspěvků
      • petr
    4. Základy práce s programem Amibroker

Uzavřená diskuze pro účastníky online kurzu Základy práce s programem Amibroker.

194
      194 příspěvků
      • ReDa
    5. FIMS A–Z: Profesionální daytrading orderflow

Diskuze o intradenním obchodování v rámci informací prezentovaných v kurzu FIMS A–Z: Profesionální daytrading orderflow.

29,3k
      29,3k příspěvků
      • Jack
  3. Archiv původních anonymních diskuzích

1. 201,1k
      201,1k příspěvků
  • Statistiky uživatelů

31 559
    Celkem uživatelů
    797
    Nejvíce online
    xfred
    Nejnovější uživatel
    xfred
    Registrace
  • Všechny poslední příspěvky

• Dobrý den Petře, chtěl jsem Vám říci, že bych měl zájem o strategii long mean reversion na Nasdaqu. Udělal jsem si několik backtestů s pomocí Vašeho backtesteru a výsledky vypadají opravdu velmi slibně. Určitě by tahle strategie byla dalším zajímavým příspěvkem do portofolia. Plánujete ji do budoucna nějak rozpracovat? Třeba zařadit do dashbordu?  S pozdravem Radek.
    • Dobry den vracim se k memu dotazu , zda jste se s tim nekdo setkal popr. jak resite v tomto pripade MOO prikaz. Diky moc
    • Bogdane děkuji - jako vždy....taková blbost....  a už to jde, mě vůbec nenapadlo, že to označuje chybu, bral jsem to jako výpis skriptu.. Jdu pokračovat, určitě budu otravovat dál, pěkný den! A pro ostatní hledače na dotaz "jakou použít cestu do settings.py" - je to skutečně ta cesta k csv z dashboardu k dané strategii + hash. Cesta musí končit lomítkem '...xxx/csv/' Po těchto dvou modifikacích ("removesignal" a správná cesta) mi sgtrader zadal správně příkazy do IB. Děkuji, bez podpory zde na fóru bych to ladil asi měsíc, takhle mi to zabralo dva večery a to jen díky tomu, že jsem řešení zde přehlédl a ptal se na to znovu.
    • Zdravím, pro odstranění chyby "removesignal" upravte název klíče v settings.py, jak je to popsané v příspěvku https://www.financnik.cz/forum/topic/5282-signaltrader-popis-zmen-v-nove-verzi-autotraderu/page/2/#findComment-322511   B.
    • Zdravím Bogdane, to bych klidně zkusil, ale chybí mi ty cesty ke stažení. Nebo ten odkaz z Dashboardu mi bude fungovat i pro stažení přes python code?  Když to zkusím, tak výsledek generátoru je takovýto - ale nikde po něm nezbyde připravené csv. A v kodu se mi moc vyznat nedaří, je na mě hodně "hustý".  ### Testovani periody ### 2025-12-09 22:33:35: GEN     - Strategii SMO NDX dnes neobchodujeme: perioda M2 2025-12-09 22:33:35: GEN     - Strategii Monday Buyer dnes neobchodujeme: perioda W1 2025-12-09 22:33:35: GEN     - Strategie DEEPDIP s periodou D predana k dalsimu zpracovani. 2025-12-09 22:33:35: GEN     - Strategie MRZ s periodou D predana k dalsimu zpracovani. 2025-12-09 22:33:35: GEN     - Dnes budou obchodovat strategie ['DDIP', 'MRZ'] 'removesignal' 2025-12-09 22:33:37: SENDER  - Na email xxxxx uspesne odeslan log o prubehu skriptu. ### Beh generatoru uspesne dobehl do konce. ### Děkuji 
    • Dobrý den, než se pustíme do hledání chyby zkuste stáhnout soubory ještě jednou. Během posledního upgrade dashboardu Tradingroom došlo ke změně v autorizaci a stažení dat pomocí hashe dnes nefungovalo správně. Nyní je již problém odstraněn a csv soubory se stahují v pořádku. B.
    • Dekuji!  skvelé. Pracuje bez problému. 
    • Zítra je FOMC meeting. Intradenní breakout autotrader budu mít vypnutý.
    • Aktualizovali jsme na novou verzi dashboardu a už by to mělo být opravené a funkční jako dříve. Omlouvám se za komplikace. Petr
    • Zkusil jsem to hned poprvé. A ani v tuto chvíli se to nezlepšilo. Mam strategie bez signálu. Uvidím zítra jestli je problém jen u mne budu hledat chybu. Dnes jsem použil generátor až po 14:00 hod. Děkuji. 
    • Vypadá to, že je nutné, abyste byl do dashboardu přihlášený. Můžete to prosím vyzkoušet? Přihlásit se na https://tradingroom.financnik.cz a stáhnout soubory? Toto pak ještě pořešíme, aby byla funkcionalita stejná jako dříve. Ale pro teď by to mělo problém vyřešit.
    • Ano vím. Jen jsem psal jako to děláme my. Nevím o nikom kdo by obchodoval přímo z AFL.
    • Děkuji Petře za odpověď, měl jsem na mysli odladěný kód z AB -  AFL, který by se obchodoval jako AOS, tedy exekuování nákupních, prodejních příkazů, přes nějakou formu API do brokerské platformy v real time
    • Ahoj, snažím se rozchodit signaltrader (mám v2.0.8) a když jsem si ho srovnal s Dashboardem, tak nemohu najít zdroje pro upload csv file pro všechny strategie z Dashboardu. Zkusil jsem použít ten odkaz z Dashboardu, tam mi to jde v pohodě stáhnout, ovšem po zadání cesty do signaltraderu mi to nic nestáhne, ani prázdný soubor (tedy správně - stažení dělá generator). Chci to sem: # cesty ke stazeni generovanych signalu, nazev musi byt shodny s nazvem v definici strategie  finScanners = "MOB"  : 'https://www.financnik.cz.... atd.Můžete mi prosím někdo napsat, kde bych našel cesty pro strategie z Dashboardu (MRZ. MRS2, Canadu...) ? Dotaz 2 - když jsem provedl stažení z Dashboardu, tak csv má názvy sloupců jiné než co hledá signaltrader. To je v rámci "cvič se v Python" nebo jsem něco přehlédl? Děkuji  
    • Dobry den. Negeneruji se mi csv pomocí generátoru signaltrader. Dnes se to stalo poprvé.  jikra
    • Vesměs to zde všichni dělají tak, že exportujeme z AB obchody v csv a ty pak přenášíme python skripty přes API do TWS. Bogdan pro to udělal v TechLabu autotrader.
    • Dobry den, svou neznalosti a i nevsimnuti jsem kdysi nakoupil CFD na SP500 a ted bych se ho rad pozbyl a koupil cistou akcii. Jsem OSVC v pausalnim rezimu. CFD jsem dokupoval zhruba od 2021-2025, zisk kolem 3000USD. Je jasne, ze neni "normalni" cesta k premene CFD na akcii cistou, takze jedine prodat a nakoupit novou. Na cfd se nevztahuje zadny test.. Ale nevztahuje se na ni napriklad prilezitostni prijem do 50tis Kc? Ze bych ji odprodal na dvakrat? A pokud budu muset zaplatit dan - v poradku, ale nevyradi me to z pausalniho rezimu? OSVC. Dekuji moc za informace
    • Mám dotaz ke zkušenějším, jestli jste někdo propojoval AB s obchodní platformou ? Petr se v kurzu o AB zmínil letmo, že se to dá, ale je to složitější, dále to nebylo rozvedeno, takže by to teoreticky mohlo jít. Šel jsem cestou přeložení AFL do C# v Ninja, ale je to dost o nervy. Děkuji za nasměrování. Co se řeší v AFL jedním řádkem, tam jsou potřeba v NT 4
    • Zaktualizovali jsme kód pohánějící dashboard. Z pohledu frontendu bylo opraveno několik drobnějších chyb, ale na backtendu proběhlo hodně změn. Pokud by vám cokoliv nefungovalo nebo jste zaznamenali nějakou výraznou změnu, dejte prosím vědět.
  • Vytvořit...