Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Představení obchodní platformy Think or Swim (1)


Doporučené příspěvky

  • Odpovědí 43
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Tak to je super článek, děkuji.
Když jsem by na Woodieho semináři, tak Woodie toto používal, pokud se nepletu.
Pak jsem je doma zkoušel jejich stránky, protože ze všech stránek co jsem na kurzy akcií vyzkoušel, tak tyhle mi připadaly nejlepší. A docela vážně uvažuji o jejich platformě na opce. Takže my "neangličtináři" tyto stránky velmi vítáme. :)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Chci jen upozornit, ze urcite omezeni u demo (do nadotovani uctu) existuji. Tedy pokud nenadatujte ucet, po urcite dobe platfoma signalizuje, ze data jsou opozdena oproti realite. Demo ucet pravdepodobne funguje jen na desktop platforme, aspon mne se nepodarilo sledovat demo ucty mimo desktop platformu.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zdravím,

zaregistroval som si papermoney demoúčet na desktop platforme, avšak po určitej dobe používania (cca 2x za deň) sa mi výška mojho konta automaticky zresetuje na $100.000(ira) + $100.000(margin) dolárov. Zadané príkazy na karte "monitor" však pretrvajú.

Stretol sa už s tým niekto ? Neviem či je to štandardná súčasť demo-účtu, alebo sa jedná o chybu

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Mne to tlačítko zresetuje iba počítadlá na karte "position statements", avšak celkový stav učtu (CASH, AVAILABLE DOLLARS) ostane pri tejto operácií nezmenený (ale resetuje sa samovoľne). Ani neviem ako sa dá resetnúť celý účet do povodného stavu (ako na začiatku po registrácií) manuálne.

Každopádne díki za odpoveď, asi robím ja niečo zle, skúsim si založiť nové konto.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 3 months later...

radusor -
pokiaľ si to správne pametám tak k použivaniu dema sa stačí len zaregistrovať - vyplniť jednu stránku základnych informácii. Tie další kroky su nutné pokiaľ chcete použivat váš účet aktívne a fundovať ho peniazmi.

V podstate je to i nakreslené na registračnej stránke - www.thinkorswim.com/tos/myAccounts/displayOpenFirstAccount.tos.

1 register online
2 try the software
3 account forms
4 fund your account

Vy ste na kroku 3 - neviem ale čo presne chcete spraviť. Ak len používať demo, tak by ste už mal byť schopný používať, ak chcete tradovať naživo tak musíte pokračovať a dokončit dalšie kroky - je ich tam dosť.

Snáď som pomohol.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

analytik -

jj děkuju moc za reakci.... takto nějak jsem to chápal i já, ale pořád mi nechtěl přijít ten email na potvrzení "verifikační kod" prohladal jsem spamové složky , založil i jiný email než v cz a nic tak jsem se zeptal... a dneska mi to přišlo na email potvdil jsem ho a konečnš si mohu platformu stáhnout a nainstalovat :-) tak že šlo o to že ten verifikační kod přijde až druhý den... alespon mě to přišlo až druhý den :-) ještě jednou děkuji za reakci...

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 3 týdny později...
  • 1 month later...

×
×
  • Vytvořit...