Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Videotutoriál: nastavujeme a pracujeme s Bracket Trader


Doporučené příspěvky

  • Odpovědí 98
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Přidávám velké díky za toto video.
Používám už pár týdnů TSim+ a ani nevím, že má problémy s novými "wokny". Sice se mi vůbec nechce na nový MS produkt přecházet, ale je to bohužel do budoucna jisté :( . Takže budu testovat Bracket Trader, video mne dost povzbudilo, na první pohled Bracket Trader vypadá složitě, ale ono to zas tak nic velkého nebude :) .

Ještě jednou díky.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

petr,

díky za info. Všiml jsem si, že v diskuzi už pár lidí psalo, že i přes dodržení postupů instalace TSim+ neproběhla jak měla, nebo program nefunguje.
Ono přece jen poslední verze TSim+ je z konce roku 2005.

Každopádně, když jsem viděl, jak funguje DOM v Bracketu, jdu do toho :) - přesně přehledná klikací metoda jak mám rád. Je to trochu podobné jak Button trader (také free nástroj k IB TWS), ale Bracket se mi zdá propracovanější. Doufám, že v dalším videu (pokud bude) ukážete jak v DOMu vstupovat a vystupovat pomocí různých strategií (respektive např. výstupy poloviny kontraktů na různých PT atd.).
Také jestli lze v Bracket Traderu nastavit na PT příkaz MIT místo LMT. Ale to kdyžtak až příště :) .

Asi ještě dnes večer si Bracket nainstaluji a budu zkoušet :) .

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Výborná pomůcka pro rychlé zvládnutí tohoto skvělého programu. Měl bych k němu jeden dotaz. Testuji pomocí Sierra Chart MND playback ( vyhovuje mi pružné posouvání rychlosti v okně Tick Replay Symbol ).Dosud jsem nepřišel na to, proč mi nesedí čas vyplněných příkazů v " obchodním denníku" , nebo souboru Logs se Sierou ( v BT cca o 50 min více). Při použití Sierra Chart DLL/REPLAY je vše v pořádku.
Moc se těším na další díl videotutoriálu!

Všem přeji mnoho úspěchů.
Pavel

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Vyborne video, presne take neico som potreboval, lebo sa mi nedarilo prepojit BT so Sierrou v ramci playbacku, ale stale mam jeden problem, kolegovia prosim poradte. Peter ma v Sierre rovnako ako ja a iste i mnozstvo dalsich z vas nainstalovany ftrader.dll plugin pre zobrazovanie studie Woodies CCI. Vsetko by bolo okey, ale vsimol som si, ze ani Petrovi sa pri playbacku v ramci prepojenia BT so Sierrou nesynchronizuje rychlost odpocitavania v tom countdown stvorceku, ktory je tam v ramci ftrader.dll, s aktualnou rychlostou playbacku. No a to je problem, lebo takto sice mozem simulovane obchodovat, ale neviem kedy jednoducho skonci bar, cize neviem vstupovat 20 sek. pred koncom ci na konci baru. Jedina moznost, ako sa mi podarilo synchronizovat toto odpocitavanie, bolo pri pouziti programu fPlayback, taktiez od ftradera. Ten vsak uz svoju cinnost ukoncil, ani jeho web uz nejaky cas nefunguje a jeho playback utilita sa dala predplatit len na 3 mesiace. Tie mi uz skoncili a dalsiu licenciu mi odmietol predat, pretoze sa momentalne venuje inemu projektu, s tradingom nesuvisiacemu, to mi doslova napisal pred par dnami. Takze skusenejsi kolegovia, poradte mi prosim ako na to, aby som ziskal nejaky relevantny countdown baru do Sierry, za odpovede vopred dakujem.

Marcel

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobrý večer,

i já bych chtěl poděkovat za skvělé video a velmi se těším na jeho pokračování. Na internetu je spousta videí různých programů, ale tahle česká videa od pánů z Finančníku jsou šita nám, českým (budoucím)traderům přímo na míru. Říká se, že obrázek vydá za tisíc slov. Video jich vydá pak za milion :). Opravdu je lepší se dvakrát podívat na video, než číst desítky stránek manuálu.

Děkuji (tu).

Martin

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobré ráno,

ještě mě napadlo takové přirovnání, které vystihuje mou situaci ohledně tradingu. Je to jako s řízením auta. Tady na webu je spousta informací o tom, že je třeba mít při jízdě z kopce zařazený rychlostní stupeň, že je třeba dodržovat správnou vzdálenost od vozidla jedoucího před námi, že je třeba na zimu měnit pneumatiky, či že na kruhovém objezdu máme přednost před vozidli na objezd příjíždějící. Taky je tu spoustu informací o tom, jak správně vybrat nemrznoucí směs, nebo kde je nejlevnější benzín. Jak se chovat v servise, nebo na co si dát pozor u prodejce aut.

Člověk, který chce jezdit do světa, si nadšeně přečte všechny tyhle informace a celý natěšený to chce vyzkoušet. Ale když přijde k autu, zůstane zaraženě stát. Protože to nejelementárnější, jak přesně nastarovat auto, jak se rozjet, jak zapnout světla, jak řadit, jak spustit stěrače, tak to tu nikde moc popsané není a když už, tak je to někde zavrtané v diskuzích a navíc jen slovně.

Když už jsou na netu videa, pak je tam jen ukázka řidiče, který třeba zapíná světla, nebo couvá, ale není tam, jak otevřít auto, jak bezpečně nastartovat.

No, snad jsem moje pocity srozumitelně. Myslím, že takové pocity má každý začínající trader.

Tohle video, je první vlaštovkou k tomu, jak se naučit ovládat auto, jak se naučit zkoušet trhy. Jak už jsem psal, video vydá za tisíce slov. Pokud by se někdo odhodlal udělat nejelementárnější ucelená videa, jak nastavit všechny potřebné programy pro simulovaný trading a udělá pár simulovaných obchodů, rozhodně by pomohl začátečníkům stejně, ne-li více, jako celá plejáda článků.

Děkuji (tu)

Martin

Link to comment
Sdílet pomocí služby

SimaKai:

myslím,že jsem pochopil co si chtěl říct, ale na druhou stranu to není až taková pravda. Všechny informace zde na webu najdete, jen si musíte dát tu snahu a pročíst diskuze (hlavně tu pro začátečníky). Každý trader co tu je měl stejnou výchozí pozici jako právě ty - nevěděl jak udělat ten první krok.
Já začínal tak,že jsem si přečetl manuál ( a i když sem to pochopil hned na poprvé, raději sem si ho přečetl ještě jednou), dál sem si pročetl diskuzi, šel na kurz kde sem se dozvěděl podrobněji o tom jak features fungují atd. Pak absolvoval kurz Úvod do intradenního obchodování a začal backtestovat....no a pak to šlo dál již samo (takový přirozený vývoj). Samozřejmě,že nemusíš absolvovat tyto kurzy,ale během pár hodin se dozvíš tolik potřebných informací,které by jsi za normální situaci získával mnohem déle.
Na finančních trzích Tě nidko nikdy nebude vodit za ruku a ukazovat Ti vše jak "malému dítěti", na hodně věcí musíš přijít sám nebo se zde zeptat.

Omlouvám se příspěvěk,je to off topic. Pokud budeš chtít víc info,tak v jiném vlákně.

Ať se ti daří!

Tomáš

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...