Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Alternativní trhy zajímavé pro intradenní obchodování - německé indexy


Doporučené příspěvky

  • Odpovědí 122
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Maji vubec FDAX a FESX oproti ER2 a YM nejake nevyhody (krome ruzneho casu otevirani a zavirani trhu)? Vite napriklad nekdo jak je to s podporou stop-loosu a profit targetu burzovniho systemu kde fdax/fesx bezi?

V pripade ze bych se chtel zamerit primarne na evropske trhy, neni lepsi si najit evropskeho brokera? Maji obecne nejake nevyhody oproti americkym? (vysoke poplatky, velke marginy, nespolehlivost, spatna evropska legislativa/regulace/kontrola,......) Maji nejake jasne vyhody? (ucet standardne v EUR, mensi poplatky bank pri prevodech, lepsi odezvy, mensi poplatky, plati dane v EU,....)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

začínal jsem na ER2 a dnes mi DAX naděluje hlavní příjem. Je ale pravda, že je velice dravý a rozhodně nedoporučuji na něm začínat.

založil jsem si účet u Infinity, který jde obchodovat s TradeNavigatora, takže vy co používate woodie´s CCI, můžete jednoduše přejít na DAX s rozumnými marginy.

Tuji

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Uz to opat ide:
A teda u TS je to nasledovne:

• Eurex Data Package #1
- Eurex Exchange
(including Eurex Futures and Eurex Futures Options)

Real Time Date $14.00*, Delayed Data: Free*


• Eurex Data Package #2
- Eurex Exchange
(including Eurex Futures and Eurex Futures Options)
- Eurex Market Depth

Real Time Data $21.00*, Delayed Data: N/A

Tomas

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zdravim, ja osobne mam otvoreny ucet u brokera IG Markets ale v Düsseldorfe - www.igmarkets.de
Je mozne dokonca obchodovat s micro kontraktom na dax index za 1 € = 1 tick, co sa mi zda velmi zaujimave pre zaciatocnikov a netreba hned zacinat s kontraktom 12,50 €. Postupne je mozne potom kontrakty zvysovat na 2-3-4 €. Dalsi produkt, ktory maju k dipsozicii na dax index je 5 € mini kontrakt 5 € = 1 tick, tu je tiez mozne kontrakty postupne zvacsovat 5-10-15-20 €. Kto ma odvahu, je mozne ist s plnym kontraktom 25 € = 1 tick. Este by som rad upozornil, ze tento online broker dava pri otvoreni uctu zlavu prve 2 tyzdne na 0.05 € = 1 Tick, dalsie 2 tyzdne 0.15 € = 1 Tick a posledne 2 tyzdne 0.25 € = 1 Tick. Potom je k diposzicii uz len 1€ micro kontrakt. Dalsia zaujimava vec, netreba mat na ucte hned 3-4000 €, ale kolko si na ucet poslete, tolko tam budete mat a mozete hned zacat obchodovat, trebars aj so 100 €. Dax je fakt divoky trh a treba byt opatrny, da sa ale denne spravit 500 az 1200 €, pri roznych strategiach. V poslednom case bolo mozne pekne trhnut na daxe na 3 bode v rezistencii - short prikaz - hodinovy graf. K tomu som mal predplatene analyzy od muellerfinancial, ktory mi posielal kazdy den o 7.00 h. denny report a v priebehu dna 1-2 intra day reporty. Toto je taktiez mozne ziskat za zlavu 49 € mesacne ak ste klientom IG markets. Nevyhoda uctu u IG markets je ale taka, ze namate k dipsozicii VOLUME a taktiez nemaju k dipsozicii plnu verziu grafu pre Woodie´s CCI. Ja to potom kombinujem s prorealtime data, kde je mozne si toto nastavit ale taktiez odporucam abonovat v Nemecku. Nevyhoda pre traderov je ale taka, ze treba ovladat nemcinu pre perfektne zvladnutie indexu dax. Prajem vela uspechov!

PS: Chcel by som este poznamenat, ze tato stranka www.financnik.cz je fakt super a odporucam kazdemu traderovy, ktory to mysli s obchodovanim vazne, aby sa na tuto stranku vracal a nepodcenoval cenne informacie, ktore su tu uplne zadarmo. Takyto portal v zapadnej europe nenajdetete!!!

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...