Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dikon, focus:
na DAXu jsem dnes podle svého plánu vstupoval později než vy (short 5820,5 + pozitivní slip 1 tick), a tak jsem na BE v první půlhodině nedolezl. Ale ani mě to nevyhodilo na SL (o tick). Pak byl dlouho chop, až kolem 11 hod se to zase trochu rozjelo a v 11:10 slezlo na můj BE. Nakonec ve 12:12 PT zasažen. Trvalo to rekordně dlouho, ale bylo to podle plánu, takže emoce OK. Sreen nedávám, nevleze se mi to na jednu obrazovku:)

Odesláno

Lado, diky. Hezky napsane. S flipama a 123 jsem live zacinal, ale nemel jsem je presne specifikovane, takze s tim pak byly problemy. Ted uz bych se na to vrhnul stejnym zpusobem jako ty.. Dobra inspirace! (tu)

Jen jsem se jeste chtel zeptat, proc na svem 4. screenu neberes 123 pred tim RR? Mas nejake pravidlo, proc toto 123 nevzit?

Odesláno

Dikon - ulož si pravým myšítkem v grafu se všemi nastaveními TEMPLATES a pak při otvíráni nového grafu si toto nastavení navol v CHART TEMPLATE. Čím víc máš v grafu vychytávek, tím víc ti to ušetří života a nervů :)

Odesláno

Pavle, na tom 4. screenu bych 1-2-3 nebral, protoze to neni jasna situace. Ja potrebuji aby vrchol 1. byl hned po open a pak se to rozjelo na jednu stranu a uz se to nevracelo - jenom udelalo malou korekci do smeru trendu. A abych se vratil k tomu 4. screenu, tak byl vrchol 1. nahore, takze to ukazovalo na protitrendove 1-2-3. Ale pak se to zacalo obracet zpet, takze to trendove 1-2-3 bylo pro me az jako druhe, takze tam neni to uvodni momentum co hledam. Krasne 2 priklady byly ted v prosinci, tak je jeste prikladam. Protoze PA je hodne diskrecni, tak se to snazim svazat do presnych pravidel a formace musi z grafu kricet, nesmim ji tam hledat (jak se tady taky rika). Lada

11849

11850

Odesláno

Ja dnes 2xSL.. Uz bych si take prosil nejaky vetsi zisk.. :) Na NQ to byl po otevreni obzvlast hnus. Snad zitra se to po fundamentech rozjede.

Simono, to mas na te rope dost prisny filtr, kdyz jsi nesla do obchodu..

Odesláno

Zdravim, tak jsem byl short za 600.1 potom se udelal flip ktery i prorazil o par ticku ten spodni swing tak jsem utahl na BE protoze dneska je to uplna bida.. Jedina dobra vec ze nemam SL ale BE...

Odesláno

yax: zdravím,
mohl bych se zeptat na to Vaše vnímání 123 při otevření trhu ? já mám v hlavě to, že 123 je při změně trendu a to znamená , že pokud se dívám na Vaše grafy tak já bych viděl třeba bod 1 tam kde vy vidíte už bod 2 tzn, že to vnímání toho 123 po open je trošku jinné.. tak se jen ptám jestli by to nešlo nějak popsat ... předem děkuji..

Odesláno

Pavle, já nevím, jestli je tak přísný, ale je pokud je range předchozího obch.dne vyšší, tak ho neberu. Ale to bude taky dáno obdobím - určitě budou úseky, kde budu jediná, která nebude obchodovat a ostatní budou sbírat profity. Možná je přísný, ale to ukáže asi až čas. Když já si myslím, že prosinec je hrozně hloupý měsíc na to, aby se dalo říct, zda něco funguje nebo ne. Všichni už balí dárky a myslí na něco úplně jiného, než na obchodování...

Odesláno

radusor:

tak možná bych tomu neměl říkat 1-2-3, ale prostě čekání na první korekci, která se udělá po open se vstupem do směru trhu, který se udělal po open.

Láďa

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...