Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

no tak ego mě dnes zase porazilo. odevzdal jsem z5 i s drobným úrokem to co jsem si ráno odnesl :(
to by nebyla taková trága, jako to že jsem zase neuhlídal disciplínu - a to už jsem se po několika dobrých dnech plácal po ramenou :D
holt chce to studenou sprchu a kladívkem přes prsty :)

Odesláno

Libri:
o disciplině by jsme mohli diskutovat neustále,já jsem na tom stejně,většinu zvládám normálně,ale v horším dnu se mně zmocnují emoce,sice už dodržuji OP,ale prostě cloumají mnou pocity "že mi přestál fungovat OP" a podobné chmurné myšlenky.Ono terpve až ztrátové období prověři disciplínu obchodníka a je to opravdu tvrdá zkouška.Hlavně se držte a mějte víru v zisky,já to dělám stejně a pomáhá mi to.
Michal

Odesláno

MichalMV:

momentálně se trh NQ nachází v range a na low za poslední téměř 2 měsíce. Teď je cena u horní hranice cenového kanálu, takže je možné, že to prorazí a udělá slušný pohyb do longu nebo se to bude ještě chvíli plácat od ničeho k ničemu v range cca 1652 - 1675. Já bych vsadil na pohyb nahoru, ale až zítra, záleží jaké budou fundamenty.

Jarda

Odesláno

Zdravim vsechny,

nikam jsem nezmizel a sve strategie obchoduji dale jak DAX tak i TF. 10/09 nedopadl nijak extra /nekolik set dolaru v profitu na TF a take na DAXu/. Diskuzi stale sleduji. Pro ty, kteri mate stale problem dodrzet disciplinu v delsim horizontu bych poradil aby si domluvili s brokerem omezenou denni ztratu na ucte - urcite to je mozne. Pak je vam jedno jestli udelate 2xSL a pak prijde emoce. Vase denni limitni ztrata je treba 250us a uz vam nebude ten den umozneno obchodovat - platforma se sama uzavre.

Sedim nyni denne u PC cc a20 hodin a provadim posledni demotest ve spolupraci s dalsimi tradery kteri sedi v jinych casovych pasmech a vsichni malo spime, navic ja uz nejsem nejmladsi a boli me oci. Presto ze umim plynule anglicky tak jsem zjistil ze mam velky problem se psanim a spousu slovicek musim kontrolovat na googlu.

Tak asi tak. Za nejaky cas se vse vrati do normalu a budu take vice prispivat, ale nyni jsem rad kdyz si chvili odpocinu.

hodne trpelivosti focus

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...