Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak já dneska na DAXu BE a jsem rád.
Po vstupu se to nějak zastavilo a nemělo to sílu tak jsem šoupnul na BE.
Možná že nebylo špatné jít long. Jsem zvědav na ostatní.
Šel jsem short, vstup na 5405,5

Odesláno

taky jsem bral signál do shortu, na 5406, ale mám plný SL
potom už jsem si jen hrál rev long a podařilo se mi ztrátu umazat .... jenže to byla jen sim hra "na klikání podle swingů", kterou bych live nehrál (nemám natestováno a není to podle plánu).

Na vyšším timeframe bylo vidět, že trh jede od včera long a teprve okolo 9,30 se dostal k horní trendline ...... nevím jestli není chyba jít v tomto případě short ..... ale zatím to jsou pouze neotestované spekulace, takže dnes první obchod přesně podle plánu, myslím že s dobrým vstupem...... bohužel SL

Odesláno

tak já jsem tam dnes viděl hlavně cestu do longu. vyzkoušel jsem si novou strategii - protitrendovou korekci k EMA, tedy jsem vstoupil do shortu , ale PT mi to nedosáhlo o 2 ticky a tak to byl jen BE+1, po této korekci jsem vstoupil do longu, vybral si 1.PT u high ale druhý kontrakt mi to vzalo na BE, škoda, bylo to pár ticků.

Odesláno

Od včerejšího oběda kdy byl dax na 5330 a dnes v 9,00 na 5410 jde do longu. Já osobně jedině long. Pokud hodnota stoupá nevidím důvod shortovat. Můj vstup 9,11 na 5411. Jelikož bylo volatilnější tak SL na 5404.

Odesláno

NQ 1min opět SL ...... začínají pracovat nervy..... představuju si, že bych jel live, blíží se nejhorší počet testovaných ztrát po sobě.
Přitom říjen vyšel na simu velmi dobře. Jsem zvědav jak to bude pokračovat.

Odesláno

bergmann1 ja jedu na livu a zrovna zazivam nejvetsi pocet ztrat ... zajimave kdyz jsem mel -600 mel jsem nervy... ted jsem -1100 a jsem v klidu (docela)... proste si porad rikam ze toto nemuze trvat vecne.. ale jestli bude tak nervy jeste prijdou...

Odesláno

Pavel vite ze ja ani nevim.... Vim ze kazdy by to mel mit stanovene.. jenze me system funguje docela dobre.. muj DD je jen diky prumeru na ekvity.. ze jsem vzdy se dostal pod tak jsem jel paper a hned byl PT a pak zas samy SL a pod a paper PT... takze tento system urcite neukoncim.. jenom porad premyslim jestli ukoncit ten klouzavy prumer.... mate s nim nekdo nejake zkusenosti? nebo neco k tomu rict? privitam cokoliv :)

Odesláno

roman06: popravde nikdy me nebyl moc jasny prinos prepinani Live-Sim, pri padu pod kl. prumer pri obchodovani jednoho kontraktu, protoze to dle meho nutne prinasi situace o kterych pisete, nemluve pak o casovem ramci v kterem se toho prepinani deje...
S vice kontrakty je to pak jina...

H.

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...