Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj všichni,
po určité pauze se zase vracím do diskuze. Musím přiznat, že na TF byl můj systém (jeho základem je break1sw) v únoru ztrátový (-1200) a to jsem ještě koncem února často neobchodoval kvůli pracovnímu zaneprázdnění. Hned první týden v březnu by mi ale systém úplně vše vrátil zpátky i s úroky - kdybych nebyl na horách!!! Achjo... trhy se mi letos pěkně vysmívají, snad se to časem zlepší.
Dále se chci zeptat, jestli někdo obchoduje/sleduje ranní FDAX z hlediska 1. korekce. Já teda už jenom koukám a přemýšlím nad systémem, live jsem pozastavil kvůli vysokému DD.
Ať se daří

• Odpovědí 3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

tak dnes sem obchodoval live.... vstup long 15:59 666,9 a výstup v 17:59 669,8 + 290 - u tohoto typu vystupuji v 18h pokud do té doby nedosáhl PT přidána pozice long v 16:18 669,5 a výstup v 17:31 669,6 na posunutém B/E+1 trh byl celý den líný,ale aspoň něco ;)

12674

Odesláno

zdravim.. ja dnes usetrene 2 x SL kvoli slabemu vol. som nevstupoval do ziadneho obchodu. dnes to bola bieda s tym trhom.

kahiros pekny obchod v tomto lenivom dni. ja by som do neho nesiel kvoli slabej aktivite. tiez som videl ten obchod ale ta slaba aktivita ma odradila od toho. a tak dlho nezvyknem byt v obchode ako si mal ty tieto dva. ale inac super

nech sa dari
peter

Odesláno

Pohodový večer všem!
2kahiros:
jsem zde v příspěvcích na fóru úplně nový, možná mi něco uniká, ale nedá mi to se nezeptat :)
Už se asi od půlky minulého roku tradingu věnuji tak jak se sluší a patří, v posloupnosti backtesty - paper, a to přes platformu NT a data přes Zenfire.
Jak se tak ale koukám na tvůj screenshot, něco zde nesedí. Já se kolem 16:00h pohyboval na hodnotách 669 plusminus.
Čeho jsem si všiml hned je, že máš nastaveno období už na 06-10, ikdyž Q-expiration date je až na konci března :S
Přitom mi nepřipadne, že na 03-10 by se to už mělo přestat s volume nějak "hejbat" a přehoupnout se tak do dalšího kvartálu. Každopádně budu moc rád, když mi to někdo z vás vysvětlí, plz.
Předem dík a hodně zdaru
David

Odesláno

Ivke:

pro první vstup mám PT 640 a pro druhý typ vstupu PT 400...

Peterer:

já vstoupil, protože sem si říkal, že trh se rozjíždí v poslední době až později...když přišel signál pro druhý vstup,tak sem celkem věřil,že by trh mohl pomalu lézt nahoru...

já sem taky nerad takhle dlouho v obchodě,ale mám to tak natestovaný a odzkoušený,takže to jedu když to vyjde.

Ať se daří!

Odesláno

Zdravím Dillinger,

Teď jsem koukal na VOLUME 03-10 je 108 000 a 06-10 je už nějakých 117 000 a myslím že zítra nebo v pondělí už většina obchodníků pojede na 06-10. LTD je tentokrát 19.3.2010!!!

Marvik

Odesláno

dnes 1 vstup....short v 15:55 673,6 a výstup na PT 669,6 Přeji všem pěkný víkend. Tomáš PS: přes víkend natestuji ještě jeden typ vstupu, protože sem si v poslední době všiml,že celkem vychází...dnes by byl z něho opět PT 400....jednalo by se o vstup long po svíčce na které sem vystoupil na PT...

12685

Odesláno

A ještě jeden dotaz - máš data přes IB ? Na liště nevidím spuštěnou žádnou platformu, a protože máš RB15, tak mne to zajímá. Já jsem na počátku testoval RB, vyhovovaly mi, a pak po otevření účtu u IB jsem se " musel " přeorientovat na 3min. Stále se mi ale RB zdá čitelnější.

Odesláno

Ivke:

data mám od Zen-Fire a platformu od NT...mám placenou verzi a nastavenou ATM strategii. Vstup do obchodu zadávám přímo do grafu,což je fakt super :-)...nic jiného nepotřebuji.

Mě se RB taky líbí (proto na nich obchoduji :)) pro moji lepší čitelnost a "čistost" grafu...

Ten DT je hůř vidět, protože tam je text se vstupem (škoda,že nejde posunout) :)

Odesláno

Díky za info. Mám to samé a obchoduji také z grafu s nastaveným ATM. Možná je to chyba, že jsem podlehl dojmu, že to bude nejlepší s IB ( zatím ale nic proti nim, slouží mi výborně ), ale u RB neumí historii, a nechávat puštěný comp se mi nehodí.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...