Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

detroit Napsal:
-------------------------------------------------------
> ladin4 Wrote:
> --------------------------------------------------
> -----
> > Ahoj,
> >
> > jak lze nastavit automatický posun SL na BE
> +
> > nějaké ticky při dosažení určitého profitu ?
> Nějak
> > se mi nedaří na toto přijít... Díky moc ;-)
>
> goo.gl/9jVFZT
>
> OK, to je "slovo" pro naprogramování v EL, je to tak ?...používám zatím jen OSO příkazové strategie, proto jsem hledal nastavení tam. Mohu si udělat vlastní strategii v EL, která funguje jako ty přednastavené v OSO ? Zatím se moc neorientuji ve strategiích pro intraday obchody...
>
> Editováno 1 krát. Naposledy editováno dne 08.10.
> 19:32 uživatelem detroit.

Odesláno

Ahoj,
mam dotaz ohledne sdileni uctu na Tradestation. Mam sve pc a tez virtualku na serveru. A chtel bych vedet, zda kdyz si zalozim ucet u TS, tak zda pujde mit otevreny ucet na obouch platformach? Tedy bude jine ip, ale stejny ucet? Na pc chci delat vyvoj WFA/CA a pote na virtualu overovat "realne" nasazeni na simu.
Dekuji za jakekoliv info, nez zacnu fundovat TS :-)

Odesláno

geniepage Wrote:
> Ahoj,
> mam dotaz ohledne sdileni uctu na Tradestation.
> Mam sve pc a tez virtualku na serveru. A chtel
> bych vedet, zda kdyz si zalozim ucet u TS, tak zda
> pujde mit otevreny ucet na obouch platformach?
> Tedy bude jine ip, ale stejny ucet? Na pc chci
> delat vyvoj WFA/CA a pote na virtualu overovat
> "realne" nasazeni na simu.
> Dekuji za jakekoliv info, nez zacnu fundovat TS
> :-)

Nelze. Prihlasit se muzes jen na jednom kompu v danou chvili leda ze bys mel dva samostatny ucty (a dve prihlasovaci jmena)

Odesláno

Ahoj, rád bych v TS zkusill obchodovat FIMS. Prosím poraďte jak nastavit zobrazování Orderflow do Numbers bars.
Umí toto TS platforma bez složitých úprav?
Díky Mirda

Odesláno

@mirdo: FIMS nelze v TS obchodovat. Hlavním důvodem jsou nevhodná ticková data, která nejsou pro bid/ask validní. Výrazně doporučuji Sierra Chart. V dnešní době už nemá smysl hledat pro FIMS jinou platformu.

Odesláno

Zdravím vložil jsem dotaz a ten byl bez reakce tak to zkousim ještě jednou .potrebuji vypnout potvrzovací okna po zadání vstupního příkazu do trhu do 5 kontraktu je to vpoho ale od 5 výš musím potvrdit asi 4 okna jak na velikost marginu tak počet kontraktu prosím o rada jestli tyto okna mohu někde vypnout

Odesláno

wendys25 Napsal:
> Zdravím vložil jsem dotaz a ten byl bez reakce tak
> to zkousim ještě jednou .potrebuji vypnout
> potvrzovací okna po zadání vstupního příkazu do
> trhu do 5 kontraktu je to vpoho ale od 5 výš musím
> potvrdit asi 4 okna jak na velikost marginu tak
> počet kontraktu prosím o rada jestli tyto okna
> mohu někde vypnout
>

Zkuste menu File - Preferences - Tradestation order entry - vyberte co obchodujete (futures, equities apod.) a odškrtněte volbu "warn if order quantity is more than...".

Odesláno

Raven děkuji. Do TS jsem přešel,protože je prezentována jako špičková platforma. Platím zde drahá data a pro FIMS nejsou kvalitní?
Co dělat když chci zůstat u TS a přejít na FIMS? Současný způsob ID obchodování jen dle indikátorů ani čistá PA mě vůbec nefunguje,dlouhodobě stále nula,po započítání poplatků mírná ztráta.

Odesláno

@mirdo: Vím, není to jednoduché a intradenní obchodování tuplem není jednoduché. Pokud chceš začít FIMS, stačí Ti platit si Sierru package 5 a trénovat na replay, to Tě bude stát do 1000 Kč měsíčně. Minimálně na půl až rok nic jiného potřebovat nebudeš.
TS je dobré na ověřování hypotéz, backtestů a AOS obchodování. Ostatní platformy jdou rychle dopředu a TS je taková stálice v souhvězdí vah :)
Bohužel s daty je to tak, jak píši. A nejde jenom o data, jde o dalších 100 věcí, které pro FIMS budeš potřebovat a prostě bez Sierry se nepohneš dál. A za tu částku je to "směšné".

Odesláno

Dekuji za informaci. Tedy po ziskani konta mohu stahnout TS s daty na pc, kde provedy vyvoj a nasledne kod prevedu na online TS. To je super. A jeste bych mel dva dotazy.
-- Mate zkusenosti jak dobre funguji v TS: Mean Renko Custom Charts With Wicks And Tails ?
V Ninja Traderu, kde je aktualne muj hlavni vyvoj, tak mam strategii velice slibnou na wicked renko a splnuje vse co je platne pro robustni stragii az na overeni v CA. A proto bych ji chtel prepsat do TS a otestovat a pokud projde, tak jiz nasadit. Ale nevim, zda je to stejne jako Wicked Renko v NT. Strategie je velice prosta a na par radecek, ale lezi a pada na wicket Renko barech.

-- jak hluboko ci jak hodne roku zpet jsou validni tikova data u TS na ES ci TF ci FDAX atd.? Duvod je prave prepocet na Renko bary. Zda lze pouzit data od roku 2004 ci pozdeji atd.

Dekuji mockrat.

Odesláno

To Raven dík za info. Při představení TS na serveru Finančníka 17.5.2013 je uvedeno - cituji: "Ať už obchodujete FinWin, FIMS, nebo jakýkoliv jiný diskréční obchodní systém, platforma TradeStation je pro něj kompletně připravena".
Teď mi na soukromý dotaz odepsal Petr z Finančníka,že TS není vhodná pro FIMS. Tak to abych změnil brokera,učil se Sierru a zase se měsíc rozčiloval s 50 stranami dokumentů. Protože v posledním ebooku na téma ordeflow Petr jasně sděluje,že jen dle postavení indikátorů (což je i FinWin v kontextu s trhy) nyní obchodovat ID nelze? Jak tento rozpor vy ostatní v TS řešíte?

• Vytvořit...