Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Hledat v
  • Více možností...
Najít obsah, který ...
Hledat výsledky v ...
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

@Libry, kod pro vystu napriklad jednu minutu pred koncem:

[intrabarordergeneration = true]
input: TimeClosePosition(0);
if (currenttime_s >= TimeClosePosition) then
Begin
RecalcLastBarAfter(1);
sell ("EOD_LX") next bar market;
buytocover("EOD_SX") next bar market;
End;

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
  • Odpovědí 1,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Oblíbené příspěvky

ropon Napsal: ------------------------------------------------------- > zdravim, > > Chcem sa spyatat ci sa niekto nestretol s > nasledovnym problemom:

zdenekt: Dakujem. Pre ostatnych je to v Program Files\Tradestation 9.1\Program\Cache\CAL_cache.clod staci zmazat alebo presunut. Je to ale subor vsetkych dat grafov, cize po zmazani nebudu v TS

Nic jiného než jsem psal výše není nutno platit   M.

Publikované obrázky

raven2cz Wrote:
-------------------------------------------------------
> @zdenekt: Ahoj, výsledná cena je odlišná dle trhu.
> Detroit obchoduje zřejmě ES, ten obecně má
> nejlevnější komise. Naopak TF na ICE US je velmi
> drahý i pro komise. Komise se na indexových trzích
> u TS pohybují v rozmezí 4.62 až 5.02 USD.

Mrknul jsem na vypis. V patek jsem platil $4.74 za kontrakt na ES, takhle to je od zacatku co jsem otevrel ucet pred 2 lety. Samozrejme jine trhy maji jiny poplatek, treba micro currency futures jsou za podstatne nizsi fee.

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
  • 2 týdny později...

svopex - děkuji, ale pro mě to je i tak španělská vesnice. zeptám se ještě uplně po zednicku. tak jak jsi to napsal to bude vystupovat přesně 1 min před koncem seance anebo ještě musím zadat nějak hodnotu v inputs třeba 1514 pro výstup minutu před seancí končící v 15.15 ? [intrabarordergeneration = true] tohle chápu tak aby se to nepřepočítavalo až na konci baru podle základního timeframe. musí to být v hranaté závorce? a v které části kodu to mám zadat (asi hned pod vars?) a ten zbytek předpokládám úplně na konci.

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

@Libry: na vše je odpověď ano.

Ještě jsem o tom přemýšlel a nejlepší řešení je podle mě zkrátit seanci na 8:30 až 15:14 (Chicago). Strategii hledat a testovat do 15:15, a závěrečnou optimalizaci udělat a reálně obchodovat do 15:14. Pak chodí SetExitOnClose. Chodí to a je to jednodušší.

Ještě dodatek. V Multicharts zůstává stop příkaz i přes noční seanci. Lze to vyřešit tak, že se stop prikaz vynechá na předposlední svicce. Kod sem můžu soupnout, kdyby to někoho zajímalo. Píšu z tabletu, kód nemám u sebe. V Tradestation toto s "D" kontrakty prý chodí bez problemu.

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

JJ. zatím to dělám takto jak píšeš. mám timetemplate postavené tak že místo daily mám minutový timeframe 1440 a konec seance i pro setexitonclose mám nastavené na 15:14 (když jsem měl daily tak to nebralo nic jiného než regular session a i když jsem měl na primárním timeframe zkrácený čas timetemplate, tak to stejně ukončovalo v 1515). dnes to jedu poprvé živě tak jsem zvědav :) pozice je otevřená tak uvidíme.
všechna ano mi jsou jasné:) jen ještě nevím zda platí v input:TimeClosePosition(0) ta 0 nebo tam mám dát těch 1514? a ještě mě napadá, nepotřebuje to kontrolovat zda je nějaká pozice otevřená? ale s ohledem na jinou syntaxi vstupu do pozice a jinou při uzavírání odhaduju že by to zlobit nemuselo. a ještě hodně do budoucna se zeptám (zatím to nemám na pořadu dne), zda tento zápis uzavře i více otevřených pozic. dík za trpělivost.

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

Buy to cover a sell nakupuje a prodává do nuly. Pozici neobraci, takže se ty příkazy mohou vykonávat naslepo bez kontroly stavu pozice. Prostě vše uzavřou a neotevřou již nic.

Time close position musi byt cas jak píšeš - 15:14. Dá se to spočítat i elegantně programem, teď píši z tabletu, nemam kód u sebe. Je to vlastně konec seance mínus jedna minuta. Pak bys tam nemusel psát čas tou absolutní hodnotou.

Jsem zvědav, zda ti nevyhnije stop příkaz přes noční seanci, když nepouzivas minutový timeframe. V Multicharts jsem to tak měl, jak je to v Tradestation nevím.

Pokud ti půjde vše ok, zůstaň u varianty s koncem seance 15:14 a setexitonclose, je to jednodušší a výsledky obchodování budou stejné.

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
  • 1 month later...

Dobrý den, potřebuji si nechat poslat do CZ vydělané peníze z TS. Podle instrukcí na jejich stránce jsem se zarazil u autorizování mého účtu v české bance (authorization agreement for online transfer), který údajně slouží pouze pro non-IRA účty. Ale běžný neprofesionální obchodník je přece IRA (individual retirement account). Může ,mi prosim tady někdo ze zkušenějších poradit, jak vlastně si mám nechat část peněz poslat zpět do CZ ? Omlouvám se, pokud se to tady již řešilo, ale fakt jsem na toto téma skoro nic nenašel. Díky předem.

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

kiesrad
Formulářem "Authorization agreement..." se dává oprávnění pro TS provést převod online. Stačí formulář vyplnit, oskenovat a mailem poslat do TS. Oni ti cca za dva dny nastaví přístup online a pak normálně vyplníš příkaz kam mají poslat doláče. :-)

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

kiesrad:
Formulářem "Authorization agreement..." se dává oprávnění pro TS provést převod online. Stačí formulář vyplnit, oskenovat a mailem poslat do TS. Oni cca za dva dny nastaví přístup online a pak stačí zadat online příkaz k převodu.

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

Dobrý den,
opět mám jednu začátečnickou otázku s TS - zkouším sim trading ES ale trh (možnost obchodovat) se mi uzavírá v 22hod. našeho času kdy dostanu hlášku, že trh se uzavřel a mám smůlu. V IB jsem mohla obchodovat 24 hod. denně jde toto nastavit i v TS?

Děkuji za pomoc Daniela

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

DanielaN Wrote:
-------------------------------------------------------
> Dobrý den,
> opět mám jednu začátečnickou otázku s TS - zkouším
> sim trading ES ale trh (možnost obchodovat) se mi
> uzavírá v 22hod. našeho času kdy dostanu hlášku,
> že trh se uzavřel a mám smůlu. V IB jsem mohla
> obchodovat 24 hod. denně jde toto nastavit i v
> TS?
>
> Děkuji za pomoc Daniela

Doporucuji si nastudovat cas obchodovani instrumentu (napr. ES), je to pro vsechny brokery stejne. Ve 4:15PM EST (22:15 v CR) se obchodovani pozastavuje na 15 minut, viz www.cmegroup.com/trading/equity-index/us-index/e-mini-sandp500_contract_specifications.html a pres zadneho brokera na svete nemuzes otevrit ani zavrit pozice.

Pak muzes pokracovat obchodovani symbolu ES (nikoliv vsak napr. ES.D ktery je pouze instrument denni seance)

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy.