Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Hledat v
  • Více možností...
Najít obsah, který ...
Hledat výsledky v ...
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Dobrý den,

jsem začátečník v obchodování a mám možná "blbý" dotaz. Chtěl bych obchodovat komodity, akcie (i na Americké burze, na páku), forex moc ne. Je platforma TradeStation pro tyto obchody vhodná? Připadně, doporučil by mi někdo jinou?
Předem velice děkuji za odpověď.

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
  • Odpovědí 1,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Oblíbené příspěvky

ropon Napsal: ------------------------------------------------------- > zdravim, > > Chcem sa spyatat ci sa niekto nestretol s > nasledovnym problemom:

zdenekt: Dakujem. Pre ostatnych je to v Program Files\Tradestation 9.1\Program\Cache\CAL_cache.clod staci zmazat alebo presunut. Je to ale subor vsetkych dat grafov, cize po zmazani nebudu v TS

Nic jiného než jsem psal výše není nutno platit   M.

Publikované obrázky

Petr80 Wrote:
-------------------------------------------------------
> Dobrý den,
>
> jsem začátečník v obchodování a mám možná "blbý"
> dotaz. Chtěl bych obchodovat komodity, akcie (i na
> Americké burze, na páku), forex moc ne. Je
> platforma TradeStation pro tyto obchody vhodná?
> Připadně, doporučil by mi někdo jinou?
> Předem velice děkuji za odpověď.
>
>
>
> Edited 1 times. Last edit at 07/19/15 07:57PM by
> michal-administrator.

Vrele mohu doporucit Tradestation.

(tu)

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

@Petr80: TS mohu a nemohu doporucit. Velmi zalezi na systemech, ktere bude chtit obchodovat. Pokud zacinate, mel byste zvolit nejprve bezplatnou platformu s minimalnimi naklady. Cesta k protfitabilnimu tradingu trva radu mesicu az let. Pokud chcete obchodovat diskrecne, myslim si, ze mate daleko vice elegantnejsich jinych moznosti nez TS. Rozhodne neni dobre zacit resenim platformy a jejimi problemy.

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

@ladin4: Na forech naleznete bud pod nazvy Bar Countdown Timer, nebo Counter. Existuji dva typy, prvni ktery se odviji od ticku, kde cas skace dle ticku (coz pro presne casovani je nicmoc) a druhy, ktery je postaven na tride Timer a odviji se od casu (u nej presne nemusi klapnout 0s na novou svici, zalezi na rychlosti kompu).
Opet plati, musite si stahnout ELD kod a pouzit tento indikator ve svem grafu. Existuje jich opravdu hodne a je treba si vybrat takovy, ktery Vam bude vyhovovat.

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

Tak jsem dneska nasel dalsi nejasnost v grafech Tradestation. Prikladam Monthly Crude Oil, kde maximum z roku 2008 vidime na cene $197.33, samozrejme to je pospojovany kontinualni kontrakt, coz je v TS normalni a uzitecne. Zrejme v dusledku toho muzou nektere ceny byt mirne nepresne, to bych chapal. Ale zde je nepresnost vice nez 50 dolaru, to uz mi fakt hlava nebere. Vzdyt ropa dosahla v roce 2008 historickeho all-time-high kolem $145 a nikdy tuto cenu neprekonala...

32093

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

Detroit - to je u ropy, plynu apod. docela normalni, spread na rollover dni byva docela velky, pul dolaru, dolar, za rok rolujete 12x, nascita se to... Realne ceny ukaze neadjutovany custom contract...

blue dragon - mate zrejme nejaky problem pri instalaci, zkuste v TDE zvolit verify all, pripadne odinstalovat a znovu instalovat TS. Nepodarilo se overit indikatory. Psalo to chybu?

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
  • 1 month later...

Dobrý den všem,

marně si lámu hlavu s tímto problémem:

Vyvinul jsem strategii na datech trhu YM.D od 1.1.2007 do 31.12.2011. Výsledky jsou pro mě uspokojivé a celkový počet obchodů je 381. Když však strategii aplikuji na data za posledních 10 let (od dnešního dne), abych ji mohl poslat na Cluster analýzu, sníží se počet obchodů na 275. To mi hlava nebere, jak může být počet obchodů za 10 let nižší, než za 5 let, které jsou někde uprostřed těch 10 let:-). První mě napodla chyba v TS, zkoušel jsem na dvou PC s TS 9.5 a na jednom s TS 9.1 a výsledky jsou všude stejné.

Přikládám kód a předem děkuji za případnou odpověď:

{
NAZEV: YM_nefunkcni
}

Inputs:
Fract(1.6), //0.6 - 3 a 0.1
NATR(10), //3-60 a 3 (nebo a 2)
N1lower(10), //2-60 a 2 (nebo a 1)
FilterN1(65), //5-80 a 5
FilterN2(10); //5-150 a 5

vars:
timestart(9),
timestop(27),
tradesperday(1),
EntrLong(0),
ATR(1),
EntryCond1long(false),
EntryCond2long(false),
Price(TypicalPrice),
FilterLong(false),
TimeFiltr(false);

ATR = AvgTrueRange(NATR);

EntrLong = CloseD(0) + (Fract * ATR);

EntryCond1long = AvgTrueRange(NATR) of data2 > CloseD(1) - LowD(0);

EntryCond2long = TrueRange >= C - H[N1lower];

FilterLong = Price-OpenD(1) > FilterN1;

TimeFiltr = time > calctime(930, 15* timestart) and time
begin
if EntryCond1long = true and EntryCond2long = true and TimeFiltr = true
and FilterLong = True and EntriesToday(Date) buy next bar at EntrLong stop;

end;

setexitonclose;

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

@Filip81:
Odpovědí je tato kouzelná řádka:
FilterLong = Price-OpenD(1) > FilterN1;

Je to nesmysl. Vaše hodnota Price má pořád stejnou hodnotu od začátku kódu sice nabyla TypicalPrice, ale to je vše, pak je již fixní. Velmi tedy záleží, jakou počáteční cenou graf začal a hledáte potom rozdíl větší než 65 bodů. Filtr je celý špatně, nutno vymyslet zcela jiný.

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

Dobrý den,
v předchozích měsících jsem se dostal do finanční tísně a musel jsem z futeres účtu vybrat značné množství peněz. Teď se moje situace zlepšila a chtěl bych zase začít obchodovat, ale nedovolí mi to. Po odeslání příkazu tradestation zahlásí "rejected" a jako důvod je napsáno: "OSO parent has already been cancelled". Nevím co to přesně znamená, ale předpokládám, že mám prostě nedostatečný account balance. Nevíte jaká je minimální částka abych mohl začít obchodovat NQZ15 jako day traider, nebo čím jiným by to mohlo být?

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

Lexx Wrote:
-------------------------------------------------------
> Dobrý den,
> v předchozích měsících jsem se dostal do finanční
> tísně a musel jsem z futeres účtu vybrat značné
> množství peněz. Teď se moje situace zlepšila a
> chtěl bych zase začít obchodovat, ale nedovolí mi
> to. Po odeslání příkazu tradestation zahlásí
> "rejected" a jako důvod je napsáno: "OSO parent
> has already been cancelled". Nevím co to přesně
> znamená, ale předpokládám, že mám prostě
> nedostatečný account balance. Nevíte jaká je
> minimální částka abych mohl začít obchodovat NQZ15
> jako day traider, nebo čím jiným by to mohlo
> být?

OSO je jen typ prikazu one sends other, nemyslim si ze to s tim souvisi. Na NQ je initial margin $4400 tak by to chtelo mit na uctu aspon tak 4000, jinak muze byt problem (Day margin je jen takovy hausnumero, na to bych nekoukal). Jinak nevim, nekdy mi to hlasi rejected jen a pouze kvuli "bugs" v Tradestation, napriklad musim schovat chart trader a znova ho zapnout, aby mi sly davat prikazy z grafu. Jindy je potreba celou platformu zavrit a znova se prihlasit, ale tim to zde asi nebude. Zavolal bych na trading desk.

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy.