Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

NinjaTrader - prosím o radu


tomnes

Doporučené příspěvky

Může mi někdo poradit kde asi dělám chybu při zprovoznění Simulovaných dat ? Když v NJ vyberu např graf TF03-10 a dám typ připojení Simulated data Feed, tak vidím, že data se generují, ale nejdou mi do grafu - ten je prázdný. Dříve když jsem měl free verzi tak se mi do stávajícího zobrazeného grafu začal hned zobrazovat simulovaný. Teď mám ostrou verzi a nic. Díky

12097

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • Odpovědí 1,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Ivke:

připojil jste se na SIMULÁTOR..nikdy sem to nepoužíval, ale myslím, že dokud nepohnete s hejbátkem TREND, tak se graf neobjeví..a jinak tento SIMULÁTOR není žádný trh, pokud se nepletu, ale jen náhodně generované data, na ochmatání software...

tj. pokud chcete papertradovat, tak se musíte připojit k EXTERNAL DATA FEED..

majkll

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Neviem v Ninjovi zobrazit denny graf. Sledujem trh TF po cely rok 2009. Trh zobrazujem na timeframe volume 200. Ked si zobrazim historiu dat na tomto timeframe tak sa vsetko zobrazi ako ma. Problem nastane ked chcem zobrazit dayly graf. Vtedy zadam kontraktny mesiac, obdobie kedy sa ma zobrazit ale graf zostane prazdny. Velmi by som ten dayly graf potreboval kvoli historickym S/R. Mate niekto rovnaky problem?

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobrý den.
Jelikož jsem se v diskusi ocitl poprvé, předem se omlouvám pokud někdo již tento dotaz vznesl a byl někým zodpovězen. Řešil již někdo v NT, jak nastavit indikaci barevně odlišné úsečky v cenovém grafu, jejíž rozpětí (low vs. high), přesáhne uživatelem daný počet bodů, alt. ticků? Např. u Russel 2000 rozpětí 100 dolarů, což se rovná jednomu bodu. V případě, že řešení existuje, ale ne pro cenový graf, tak alespoň jako další přidaný panel (stejně jako CCI, Woodie, Volume, apod). Např., pokud je splněne podmínka (rozpětí přesáhne určený rozsah), je zakreslena úsečka do tohoto panelu, jinak nic.

Předem díky za případnou odezvu.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

zdarec tradeři-
mám problém, používám NT sim a právě mi došla 30-ti denní platnost... a už to nejde prodloužit, odkazuje mě to na brokera,,,,, nevím jestli data zprovozním v NT od jinud než od Zen-Fire.... a kde mám vzít kontakt na brokera, když ždnýho nemám???
Díky za odpověď....

Link to comment
Sdílet pomocí služby

skodis:

Už se to tady myslím řešilo (možná ve vlákně o Zen-Fire). Je potřeba založit nový mail a zároveň se zaregistrovat z jiného pořítače, protože Zen-Fire nově kontroluje i IP adresu počítače. Pro jistotu jsem při rergistraci u Zen-Fire zadal i jiné jméno.
Já jsem se takhle zaregistroval předevčírem z pracovního notebooku (ale s jiným připojením k internetu, což může hrát také roli) a vše proběhlo bez problémů. Mail jsem založil na Googlu. Ještě to můžeš zkusit i ze stávajícího počítače s použitím programu, který maskuje tvoji IP adresu "Hidemyip". Tohle jsem zatím nezkoušel-zkusím příště až mi zase free demo vyprší.

Jarda

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Návštěvník
Téma je uzavřené.

×
×
  • Vytvořit...