Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Hledat v
  • Více možností...
Najít obsah, který ...
Hledat výsledky v ...
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky
Aamer

Sierra nastaveni grafu

Doporučené příspěvky

Dry1985:

do jineho formatu je asi jednoduse nedate..musel byste je nejak prekonvertovat...nicmene v sierre by meli jit otevrit i s priponou .txt..pokud nepujdou otevrit pres IC, zkuste HC..ja to ted zkousel a jde to pres Open Historical Chart bez problemu..(jen jsou ty data spatna, ale to bude spis spatnym exportem, nez tim, ze se intradenni otviraji pres HC)..zkuste..

majkll

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Dobrý den, instaluji si věci potřebné na workshop praktického backtestování, což se mi snad celkem daří, ale přeci jenom mám jeden problém. Když si nastavím v SierraChart vše dle naučného videa, po novém otevření programu a šablony finwin je vše uloženo a nastaveno kromě Volume Per Bar: 2000 a Last Date to Display/Load: 2008-05-15, dle návodu. Místo toho je tam vždy opět původní nastavení: Days-Mins-Secs: 0-1-0 a Last Date to Display/Load je prázdný. Není to sice takový problém vždy znovu to nastavit, ale zřejmě jde jen o nějakou hloupou chybu. Můžete mi poradit, co s tím?
Zdraví Martin Beneš

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
to Beneš:
Pote, co si vse v Sierre nastavite, vse si ulozte jako chartbook:
File -> Save As -> "nazev".cht

Po opetovnem spusteni Sierry tento chartbook otevrete a melo by vam zustat kompletni nastaveni.
File -> Open Chartbook -> "nazev".cht

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Děkuju za odpověď, udělal jsem to dle pokynu a úspěch se dostavil, byť jen z polovice. Už se mi uložil Volume Per Bar: 2000, ale Last Date to Display/Load: 2008-05-15 stále vzdoruje. Po opětném otevření zůstává toto políčko vždy znovu prázdné, čili graf končí až 3. června...
Zdraví Martin Beneš

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
to Beneš:
toto nastaveni se neuklada s Chartbook viz:

Last Date to Display/Load

Sets the Last Date of data to load from the data file into the chart. This only applies to intraday charts. Normally this setting should be left blank so the last available date is always loaded into the chart. This setting works in conjunction with Days to Load. For example if you set this to 2008/7/31 and Days to Load is set to 10, then the date range that will be loaded into the chart will be 2008/7/31 to 2008/7/22. This setting is not saved when you save a chartbook. This setting is useful to look at days in intraday data file that go back a significant amount of time without having to load all the data up to the end of the file.
(www.sierrachart.com/index.php?l=doc/doc_ChartSettings.html)

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Dobrý den, dokázal by mi někdo poradit?

Otázka v diskuzi již zazněla, avšak žádná odpověď. předem díky

: chtěl bych se zeptat, jakým způsobem správně nastavit v Sieře indikátor MOMENTUM. Měl by vypadat tak, že základem je nulová linka a histogram nad touto linkou nebo pod ní, aby byl znát směr trendu. Bary nastavit lze, avšak jsou pouze vzestupně a nekříží žádnou nulovou linku.

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
to satandaster Zdravím, Pokud chcete nulovou linku a histogram + bary pod/nad tak si místo indikátoru MOMENTUM dejte indikátor RATE OF CHANGE - v sieře jsou dva buď percentage nebo points.To je jedno,prostě je to stejné jako Momentum. Pro ukázku přikládám 2 screeny... Přeji mnoho úspešných obchodů!

10688

10689

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Otázka k CCI50, CCI14 v Sierra Chart:
nechal jsem nastavené původní hodnoty pro CCI50 i CCI14. Můj problém je v tom, že při dlouhodobém trendu, jedno zda rostoucí či klesající, na CCI50 nevidím signál pro vstup. Otázka tedy zní: má nějaký vliv nastavení parametru multiplier zvláště pro CCI50? Na obou (CCI50 i CCI14) mám původní hodnotu 0,0149999997.
Děkuji...

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
to satandaster Ty trendové čáry by neměli být problém,prostě klikneš pravým tlačítkem myši na graf nebo na ten indikátor poté z možností vybereš Trend Line a můžeš zakreslovat. Do studií si dej libovolný klouzavý průměr,poté klikni na settings a mělo by se ti objevit tohle okno (obrazek 1) záložka setting and inputs. Pak musíš změnit kolonku: - Based On na Rate of Change - Input Data na ROC - Chart Region dáš 2 (nebo takové číslo jaké máš u indikátoru Rate of Change) mělo by to vypadat asi takto (obrázek 2) hodně zdaru!

10788

10789

10790

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

Zapojte se do diskuze

Příspěvek můžete vložit nyní a registrovat se později. Pokud máte na serveru účet, přihlašte se a příspěvek bude publikován pod Vašim uživatelským jménem.
Poznámka: příspěvek bude uveřejněn po schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na tento příspěvek..

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Předchozí obsah byl obnoven.   Smazat obsah editoru

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy.