Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

DrakJRT:

Deník jsem si našel. Na mě až moc složitý. Tolik věcí.... Ješte takovou cestu jsem neprošel mít tolik věcí v deníku. Ale je fakt, že od prvního deníku jsem zase pokročil....

Inspiraci jsem si vzal. Udělal jsme si 3 sloupce. V prvním je počet bodů v druhým počet kolikrák obchod zasáhl ty body a poslední sloupec mám Win%....

• 4 týdny později...
  • Odpovědí 869
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Do Excelu si stáhnu data z Metatraderu. Nechám si spočítat velikost každé svíčky. Je nějaký vzoreček, kteý mi spočítá to, že když zadám hodnotu pravděpodobnosti, tak mi vypíše, od jaké do jaké hodnoty se svíčky pohybovaly při té pravděpodobnosti? Příklad: zadám hodnotu pravděpodobnosti 80% a chci znát rozsah svíček, v jaké se při dané pravděpodobnosti v historii pohyboval trh?

• 3 týdny později...
Odesláno

Prosím o radu. Zasekl jsem se. Nedokážu donutit excel, mi do jedné buňky sečetl zisky a do druhé buňky ztráty. Poradíte mi se vzorcem podle přiloženého obrázku? Předem díky. Petr

21285

Odesláno

dokážete mi ještě poradit, jak upravit formát (nebo vzorec), aby se mi součet WIN obchodů počítal jen když jsou vyplněné buňky? Když totiž "protáhnu" vzoreček, který mi poradil trader primitif (ještě jednou dík), tak mi vyplní do WIN sloupce (CK) číslo 1, i když nejsou uskutečněné obchody.... (není nic ve sloupcích CI a CJ )
Předem díky. Petr

Odesláno

pita30:

dost dobře tomu uplně nerozumím, protože ten sumif vzorec by seděl někam nahoru nebo dolů do JEDNÉ buňky, aby sečítal celkový počet ztrát a zisků..ale to nechám na vás..

jinak, aby se vám nevyplňovaly buňky, které nemají hodnoty pro výpočet, používá se nejjednodušeji podmínka if, např. "=if(CI66="";"";SUMIF(CI61:C66,"
PS. v CZ excelu je IF nahrazeno KDYŽ

michal

• 2 týdny později...
  • 3 months later...
Odesláno

Zdravim

Prosim vas neviete akym vzorcom spocitam pocet zadanych buniek v danom stlpci? nie jeho hodnotu ale pocet napr. mam tri krat 1,2,3 hodnota je 6 cize =SUM ale pocet len 3 som v tomto absolutne negramotny tak sa ospravedlnujem za absolutne stupidny dotaz diky :)

• Vytvořit...