Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 412
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

ricmund,
řešil jsem stejný problém, nicméně u IB se dají jet obce bez problémů. Momentálně používám TOS pro analýzu a IB pro exekuci.

to all,
nevíte někdo zda nejde v platformě IB nastavit alert na P/L podobně jako v TOS pro IC.

díky Petr

Odesláno

Tome,

jenom můj názor na to, co jste napsal. Já jsem byl na OA1 a kurz mi přišel dobře vyvážený, co se týče poměru know how oproti technické stránce (ovládání platformy apod.), i když třeba to nastavování alertů už mě osobně přišlo jako ztráta času, která by se dala věnovat rozšíření probíraného know how.
A když už platím za kurz, tak chci tzv. co nejvíce nahlédnout do kuchyně, dozvědět se co nejvíce o daných strategiích, protože to je pro mě hodnota, za kterou jsem ochoten zaplatit. A nechci obrazně ztrácet čas tím, že se budu učit, co kde zmáčknout, navíc ve 2 platformách, když se to zadarmo můžu naučit sám na webu nebo přečíst sám po kurzu třeba ve skriptech, pokud to tam zařadíte.

Láďa

Odesláno

popo Napsal:
-------------------------------------------------------
> to all,
> nevíte někdo zda nejde v platformě IB nastavit alert na P/L podobně jako v TOS pro IC.

Když si "povolíš" podmíněné příkazy, tak si můžeš nastavit různé podmínky a na to různé akce (exekuce příkazu, sms, mail) Chce to si to ošahat.

Odesláno

Zdravím všechny,
absolvoval jsem kurz ,,Jak obchodujeme opce I " a mluvilo se především o platformách IB a TOS. Na fóru jsem se však dočetl, že min vklad pro založení účtu u IB je 10000 USD, které však nemám. Existuje jiná varianta jak obchodovat opce mimo tyto platformy a jakým způsobem se zadávají příkazy?
Jaká je min částka pro založení účtu?

Díky

Odesláno

m20artas
normálně přes platformu IB, pouze pokud si založíš účet přes IQ trade, budeš mít o něco větší komise.

Chci se zeptat někoho kdo obchoduje také u IQ trade kolik platíte na komisích za IC. Já 5$ za 1 IC

díky
Petr

Odesláno

to: popo

Petře, můžete mi prosím napsat, jaké máte poplatky u IB? Někdo tu psal, že poplatek u IB se skládá ještě z poplatku burzám atd., tak by mě zajímalo jak je to real...

Používám ToS a mám poplatky 1,5 USD/k - tj. za celý IC 12USD (in, out).
Díky
Michal

Odesláno

Bangladez
jediné poplatky které platím je 5$ za vstup do celého IC kterého nechávám vyexpirovat, takže žádné out poplatky neplatím. S jinými poplatky jsem se zatím nesetkal a doufám že ani nesetkám:)
Petr

Odesláno

Má někdo reálné zkušenosti s OptionStation od TradeStation? Zajímlo by mě porovnání s thinkorswim - kvalita analytických nástrojů, kvalita dat atd. - osobní zkušenost. Vzhledem k nemožnosti otevřít účet u thinkorswim pro Čechy tu zazněla jako alternativa InteractiveBrokers. Přidá někdo osobní zkušenosti od dalších brokerů s platformou porovnatelnou s thinkorswim?

Odesláno

dobrý deň,

Tak budem sa snažiť vám to nejako rozobrať, poprípade povedať ako to funguje u mna,

TOS(Thinkorswim): takže u TOS mám poplatky 1,25$ za 1 opciu tj za kondor platím 5$ vačšinov ich nechávam expirovať tj neplatím žiadne out poplatky, ale znova by to bolo dalších 5$ close, u TOS sa neplatia žiadne poplatky za dáta, neplatia sa poplatky za modify alebo cancel príkazu, tj. poplatky sú all inclusive.

IB(Interactive Brokers): kedže u IB neobchodujem opcie presné poplatky vám nepoviem, ale viem že sa tam pohybujú na 1$ bežný zákazníci za opciu tj 4$ za kondor, znova ked ich necháte expirovať neplatíte nič naviac, ale keby ich bolo treba zatvoriť tak dalšie 4$ + u IB sa platí každý cancel a modify príkaz ktorý je poslaný na burzu teda 0,12$ dolárov za príkaz + u IB sa platia aj dáta, niektoré trhy majú spravené tak, že nemusíte nič platiť pokiaľ spravíte nejaký objem penazí v ich prospech teda 30$ na comisiach.

Osobne mám obidvoch brokerov, každého na niečo iné, ale keby si mám vybrat brokera na opcie určite TOS aj keď v dnešnej dobe sa u nich nedá otvoriť acc.

• Vytvořit...