Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Aktualizované informace o systému FinWin


Doporučené příspěvky

  • Odpovědí 69
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Dobrý den,

kurz e-mini jsem absolvoval ještě v době kdy jste neprezentovali systém FinWin. Přiznávám rovnou, že opakovat kurz se mi moc nechce. Ne že bych nebyl spokojen, právě naopak, ale přece jen jsem od té doby zase o kus dál a rád bych pokračoval kurzem e-mini II, kde ale vyučujete pokročilejší variantu systému FinWin. Myslím, že kurz není jen o tomto systému, nicméně rád bych měl o něm nějakou konkrétní představu.
Chtěl bych se proto připojit k prosbě Sinuheta, jestli by bylo možné zveřejnit alespoň stručně patterny pro FinWin třeba do VIP diskuse pro absolventy kurzů. Stejně se tam poslední dobou skoro nic jiného než FinWin neprobírá, některé patterny si dokážu odvodit, ale ne všechny, na typy výstupů jsem tuším ještě nenarazil.
Samozřejmě pokud chcete prezentovat FinWin pouze na kurzech, plně respektuji.

Děkuji

attivo


Link to comment
Sdílet pomocí služby

to administrátoři
Taktéž se připojuji k prosbě zdali by nebylo možno systém FinWin - základní systém obchodování, uveřejnit ve VIP diskusi. Sám jsem absolvoval Základní kurs Emini v 01/2006 a necítím potřebu jej opakovat znovu, raději bych už šel na Emini II. Proto bych byl velmi rád (a myslím že ne sám) kdybyste zvěřejnily základní paterny a systém obch. ve VIP diskusi. Díky za pochopení a vaši ochotu.
Hezký den

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobrý den, prosím o radu k tomuto článku. Trader Sanka udává příklad svého backtestu 0/100: SL – 1.5/ BE – 2.0/ PT - 2.8 Není mi jasné co znamená BE - 2.0. Pro jistotu dám konkrétní příklad. Vstupuji do trhu na hodnotě 100 a spekuluji na vzestup ceny. Pokud je hodnota menší než 98,5 vystupuji stoplossem.Pokud je hodnota větší 102,8 vystupuji profitargetem. Nevím jak tohoto příkladu začlenit BE 2.0. Děkuji za odpověď.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

DAX30: V článku to máš napsané, například Sanka za 6 měsíců udělal čistý zisk 23 295USD, s průměrem na 1 obchod 48,84USD. Pokud si vezmeš kalkulačku, tak zjistíš že to je průměrně 4 obchody na den. A dále tam je napsané, Josee 368 obchodů, Tomáš 138 obchodů, kolik to je za 1 den, zjistíš s kalkulačkou za 10 vteřin.
Doporučuji, než se budeš ptát, pořádně prostudovat články zde uvedené, a více zapojit vlastní úsilí.

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...