Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

SCH mám nainstaovaný již delší dobu. Mám ji zakoupenou level 3. Dělám na ni bactest a chci zkusit demo a pak třeba i živě. právě jsem si vybíral brokera a vybral jsem si infinity no a teď to musím dát vše dokupy, aby mi to fungovalo a v tom je právě u mne ten problém, ale snad se to podaří.

Odesláno

Došel mail z infinity a vzápětí telelefon. Volal Stephen Coffman . Vzít či nevzít ten telefon honilo se mi to hlavou. Vzal jsem a asi si pak Stephen musel jít dá dvojtou vhisku, jinak to nevídím. Jestli s ním někdo komunikujet častěji, tak se mu omlouvám, ale já jak jsem se již zmínil neumím AJ Ani trochu. Z toho jsem mněl obavu, ale už jsem se rozdejchal.
Mám SCH placenou level3. V mailu mi Stephen umožnoje bezplatnou zkušební verzi Infinity Charts (Sierra Charts).
Mám to nainstalovat případně jak SCH propojím s infinity.
Jm

Odesláno

Dej si Stephena na SKype. Na Sierru mu kasli kdyz uz mas zaplacenou trojku ktera je delana na propojeni s TransAct. Vsechny ikonky ktere se ti naistalovaly s demem muzes z plochy smazat. Staci kdyz si tam nechas tu fialovou InfinityAT.

Odesláno

Sierru s TransActem propojis tak ze das v Sierre: File (nahore vlevo) a pak Data/Trade Service Settings a tam si to nastav tak jak to je na obrazku. Jenom Username a Password si nastav svoje. Data pak nactes tak: opet File a pak Find Symbol. Tam uz si vyber co chces

9673

Odesláno

A mas to policko Find Symbol sede, tzn. ze memuzes na neho ani kliknout nebo cerne a kdyz na neho kliknes tak uvnitr nemas zadne symboly? Pokud ho mas cerne tak nejsi propojeny s TransAct a tudiz nemuzes stahovat data. Pokd ho mas cerne tak sice propojeny jsi ale Stephen ti tam nepridal zadne symboly pro trading.

Odesláno

Tak si zkontroluj v tom okne pripojeni (screen od Daria), jestli mas dobre username a password - musi to byt udaje z Inifi. Kontrolni zalezitost bude, ze se ti v tom poli pod tim - "Account" - objevi nejake cislo - to znamena ze jsi pripojenej na Infinity. Jestli se to nestane, tak pak si zkus pustit "tu fialovou ikonu" od Infi a tam ten username a heslo zadej. Jestli se ti tam nepodari pripojit, tak ten demo ucet asi jeste nemas aktivovanej.

Kdyby se ti v Sierre to cislo objevilo, tak se mrkni jestli ma Sierra tendenci se pripojovat. Uvidis to v pravem hornim rohu hlavnivo okna. Jestli budes mit pocit ze se nic nedeje, zkus klavesu F11 - connect. Kdyz to klapne, to pole vpravo nahore zezelena a jsi pripojenej pres Sierru do Infi. Pak uz by ti mel jit vybrat symbol....

Libor

Odesláno

Na infinity se připojím
Zadám :
User name
Password
Acount - tady v políčku se objeví 5ti místné číslo a za číslem v závorce (testCopyFunc)nevím co to znamená
Odkliknu to jsem na infinity
Když zadám to samé v SCH včetně čísla účtu, tak se nic něděje ani po F11- v pravé rohu nahoře v červeném políčku Reading data
Pak okno s přihlášením zmizí a v červeném políčku NotConnected (nepřipojeno)

V SCH v okne Message Log mi to píše
Active service: TransAct-2009-08-07 11:00:00
Yor current service package does not support this function. Purchase to upgrade your package.

Ještě jednou podotýkám, že s PC instalacema pořádně spíš vůbec neumím a snažím se to vždy dotáhnout dokonce, ale tady se truch ztrácím.
Jm

• Vytvořit...