Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

S panem Lembakem jsem to uz resil a psal mi prave ze by bylo potreba Easylanguage kod.Ale vzhledem k tomu ze v NT to jde tak jednoduse tak nepredpokladam ze by ten kod nekde byl.Zkusim to hodit na forum ohledne SOLtradera a uvidime.
Kazdopadne diky.

Pekny vikend vsem

• Odpovědí 2,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

detroit jo v pohode, a ked si si vsimol ja mam ten indikator troska upraveny, ze vzdycki mi aktivitu zvyrazni definovanou farbou v nastaveniach. A zaroven aj vyda zvuk ked z neaktivneho atr stupne na aktivny. Prikladam v prilohe, treba prepisat .jpg na .cs Robil to jeden clen fora stade, velmi mi to pomaha vizualne odlisit aktivitu v ATR indikatore. Je tam jedna chybycka ze nedrzi to farbu a vzdy po obnoveni nastaveni alebo znovu zapnuti NT musim nastavit farbu znova, ale to neje nic strasne co by komplikovalo pracu.

20792

Odesláno

Zigiman Napsal:
-------------------------------------------------------

> Vysvětlíte mi co znamená to edge. Googloval jsem
> si to, ale nějak mi to nezapadá do kontextu.

EDGE je proste a jednoduse vyhoda v trhu. Zkratka system u ktereoho je equity v uptrendu :) Treba nejaka kombinace indikatoru ve spojeni s vhodnym MM, a nebo jiny zpusob jak z trhu dostat konzistentni profit.

Odesláno

detroit Wrote:

[ital] -EDGE je proste a jednoduse vyhoda v trhu. Zkratka system u ktereoho je equity v uptrendu :) Treba nejaka kombinace indikatoru ve spojeni s vhodnym MM, a nebo jiny zpusob jak z trhu dostat konzistentni profit. [/ital]

Díky. Equity v uptrendu. :D To se mi líbí. :)

Odesláno

Zigiman edge si ty sam, a tvoje vnimanie trhov, to ti dava vyhodu o proti inym. Je potrebne (ako uz tu furt opakujem dookola) s trhami splynut a najst si pristup ktory bude korenspondovat s tvojimi povahovimi crtami, tym padom budes s trhmi v suladu a nebudes snimi zapasit.

Co to znamena?
Pokial zoberies system FinWin, Woodieho, eliotove vlny alebo dokonca moj system a budes ho obchodovat v surovom stave zarucene prehras. Pretoze nebudes mat v trhu edge. Vsimni si kolko je tu "stazovatelov" ktory zovrali finwin system panov financnikov a jednoducho na nom stracali a chybu automaticky zvalovali na to ze system nefunguje. Lenze tu ide o to ze ani jeden system nebude fungovat v surovom stave bez toho aby sme do neho dali svoje edge teda seba sameho.

Treba pochopit ze edge si ty a nie system ktory obchodujes. AK mas dobry system ktory ma edge tak je to preto ze to edge si do neho vlozil ty, tym ze si si ho prisposobil. Je jedno ci budes obchodovat uz vymyslene systemi alebo si vytvoris novy, tak ci tak do oboch musis dat svoje edge tym ze ich prisposobis svojej povahe.

lucifer66
som u AMP ako fyzicka osoba, to je taky treningovy ucet, na nom mam cca 1900 USD
Hlavny ucet mam inde ale ako firma (kvoli lepses danovej optimalizacii, resp kvoli 0% daniam) tych 20% co usetrim na daniach davam na charitu.
Rozlozeny kapital chcem mat medzi viacerych brokerov, na konci roku budem otvarat aj strikera, paci sa mi praca s panom lembakom. Ale tiez to nebude na fyzicku osobu. To som spomenul len okrajovo, o takych veciach sa na verejnych forach nebavim.

Odesláno

lucifer66 Hej no tak vsimol som si ze uz to tu tak nezije jak niekedy ked som tu chodieva, prvyraz.
Ta som rad ze aspon tu to zije, aj ked v podstate sa tu striedaju len casto par ludi, vratane teba
Chcel som tym povedat ze offshore je legalne a najme velmi vyhladavatelne a najme v tejto oblasti biznisu cize tradingu a kapitalovych trhoch (hodil by som tu aj clanok ale bola by to reklama) skus si o tom nieco vygooglit
Mimochodom kazdy jeden broker ti otvori ucet u neho na firmu ktora je v offshore krajine a nemaju s tym problem. Dokonca mi jeden nemenovany broker spominal ze bezne otvaraju offshore firmam. Najcastejsie je to z karibskych oblasti, pretoze tam je 0% dan.

Heslo ako som spominal je "ak uz nieco robit tak legalne". pretoze ludia su **** a aj najlepsi kamarat ta bonzne ked uvidi ze si na urade prace a vozis sa na baworaku, takze ked k tomu dojde aby si dokladoval financnej policii ze mas vsetko v poriadku. Predsa len by bola skoda keby za par rokov co zarobis peniaze si si nemohol uzit lebo budes sediet v base ne? :D

Skus si pohladat na internete ak sa o to zaujimas, je to zaujimave citanie.

Odesláno

jo jo.. ved to si sa so mnou bavil ja som ti vtedy ukazoval nejake tie veci a si hovoril ze to neskor preskumas..

diki za typi to stymi borkermy ze mi otvoria v ofshore som netusil... a hej pekne si to napisal ,hej :)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...