Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Co to dnes sposobilo ze isla cena tak prudko dole? nevidim ziadne vyhlasovanie fundamentov okrem 16:00
V kazdom pripade to bolo zaujimave, vymietlo ma to 2x. nastastie len male SL s celkovom sucte 80 usd. vacsie neboli potrebne

Odesláno

Stranger: Co to dnes sposobilo ze isla cena prudko dole !!!! (myslis si ze na kazdy vacsi pohyb musis mat vysvetlenie, ked sa to stale pitas ? ) Eschek : ja som mal vcera vstup za Open cenu 2438 ( O.C. ) tam kde si chytil ty SL ( Ja osobne by som nevstupoval skor nez trh otestuje O.C. ) Vcera PT a dnes PT ( konecne sa nam trhy rozhybali, tak ako vcera, Down a UP ) :) :) :) :) :) :) :)

18519

Odesláno

stranger: někdy vážně žasnu nad tvými dotazy :)

tomm02: včerejší obchod byl uspěchaný vím, poučení do příště. Dneska jsem měl nutkání vstoupit na tom DT, pač ostatní trhy s tím divergovaly, ale nezdálo se mi to a nebylo to pro mě tak jasné, takže jsem dnes zůstal bez obchodu. Tam jak si dnes vstupoval, tak kolem toho bych cíloval PT. Takhle vstupuješ vždy? Přijde mi to dost opožděný, navíc se tam dala očekávat korekce, poměrně riskantní vstup mi to přijde.

Odesláno

echek :

mozno sa to zda nizko ale ja si urcujem vystupne urovne sam (dve modre ciary tesne vedla seba na grafe) a jednu som mal pod O.C. 2459,75 a druhu na 2453,25 . Pouzity SL 2b a to my davalo k 2456 RRR 1:5 - mam v priemere 30% uspesnost ale tu nahradzam MM a 1:5 je dobra prilozitost ktoru bez vahania vezmem.
-viac menej vyhladavam prepady a mam radsej short

- jeden z troch vstupnych signaloch a na tento protitrendovy EMa 100 vstupujem vzdy takto( ale na strane 76,78 su screeni obchodov na tento vstup ak chces tak sa pozri, ja som pozeral a su na 90% rovnake s coho som sam milo prekvapeny)
- ale podstatne je ze CCI od 10:30 nedalo poriadnu korekciu, maximalne tak -50 a to je malo a tahalo to v pluse 5 hodin
(tu je pes zakopany)

inac dnes som zacal o 16:00 a to ma zachranilo lebo by som vstupoval v do short na 2464,50 v 15:39 :) :) :) :) :) :)

Odesláno

Ja som si to dnes odsedel az do konca :) :) :) :) Dnes po open US sa to rozbehlo uz som si myslel ze PT mam v suchu a ono to nakoniec trvalo 6hodin. - pri mojom vstupe sa vyskitol aj 1-2-3 , vstupoval tam niekto :S :S :S

18545

Odesláno

tomm02:
já teda nevidím do Vašeho systému a kde máte svůj edge, ale přežít 5x test BREAK-EVEN a 6 hodin v takovém rotačním dni v pátek večer navíc po negativních zprávách (downgrade Itálie, Belgie, atd.), to jste buď totální klidas anebo masochista anebo nejedete naživo

Odesláno

Zury : je to Live a tonto tyzden som mal plan dosiahnuty vo stvrtok tak jednoducho zisk 200 USd alebo strata 40 USD . ( Cas je mocny spojenec )
v NQ som mal vzdy lepsie vysledky ak som isiel PT alebo SL :) :) :) :)
- pouzivam BE a SP ale malo viac sa drzim strategie PT alebo SL

Ja chcem zarobit a s 1 obchodom na den to asi takto funguje bud vydrzis alebo nie.Ak nie potom ti to rozhadze cely MM
- edge som mal preto som to aj drzal :S :S :S :S :S :S

Odesláno

PetrJansky kedze sam pouzivam divergencie trosku som znetvoril tvoj screen ako by som sa na to pozeral ja... Otazka na co mas ten 5 min graf ked sa riadis tym mensim? Hidden divergencie su fajn ale v trende nie proti trendu.. Najlepsi vztup sa odohral po prvej divergencii, ked trh este otestoval high zlyhal znovu a isiel pekne dolu. To su podla mna super situacie najprv signal ze sa asi zmeni trend cez DIV, potom znova test ktory zlyhal a silna reakcia smerom dolu.. Divergencia sama o sebe len signalizuje ze sa nieco moze stat, co ta dohnalo k vztupu kedze indicator neprekrocil 0 linku (vacsina oscilatorov ma 0 linku ako trigger pre long/short) ak by si pockal az na prekrocenie mal bol by si bez obchodu alebo by si jednoducho pockal na prekrocenie a mal by si obchod so ziskom.. Mne sa osobne viac pozdava prielom trendovej linky a ceny a nie 0 linky nejakym indikatorom ale to je uz na kazdom. Toto su len moje myslienky prave na tento screen, kde si pouzil short hidden divergenciu pre up trendujuci trh. Tie ostatne vztupy long/short co su tam su podla coho? Raz si long pod 0 linkov raz ides long nad 0 linkov samozrejme neviem aky je to indikator takze tie vztupy mozu byt fajn len sa mi to nejako nezda a na SMI sa mi to nepodoba.. mozno ti pohlad niekoho ineho pomoze pozriet sa na veci inak a zabrani zbytocnym stratam (tu)

18582

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...