Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Hledat v
  • Více možností...
Najít obsah, který ...
Hledat výsledky v ...
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

to ramonn:
Mám stejný problém jako jsi měl ty - také mi chybí data, když jsem neměla NT se ZF zapnuté, ale ten příkaz "reload historical data" mám šedý, čili nepřístupný. Jak se ti ho podařilo zpřístupnit? Či jak jsi tam dostal ty data z noci a dopoledne?

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
  • Odpovědí 235
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Ahoj Evas,

včera jsem měl "reloadování" historických dat jak jsem řekl neaktivní. Nějak jsem se s tím ale nakonec smířil a jen jsem pozoroval grafy bez pokusu papertradovat.
Dnes jsem se opět připojil k ZF, opět se mi nenačetly seance které jsem včera neviděl, ale najednou jsem onu možnost znovustáhnutí his. dat již měl k dispozici, a po kliku na onen příkaz se mi chybějící seance načetly. Jelikož jsem na tom po technické stránce dost bídně, pravý důvod toho proč ten příkaz byl dnes najednou aktivní nevím, ale můj skromný pohled je ten, že se SW je to tak, že jednou jde zkrátka vše na co člověk sáhne a jindy se zase nedaří. Takže bych ti poradil připojit se znova, a zkoušet to. Vlastně to žádná rada není :-), ale takhle to bylo u mě...

Ať se daří.
Zdeněk

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

Měl jsem podobný problém a když jsem se připojil přes jiné připojení tak je tlačítko pokaždé OK ... tak že to alespon u mě bylo tím , že původní internetové připojení nějakým způsobem asi blokovalo nějaké porty... Jakmile jedu přes jiné tak je vše ok... Před tím jsem jel přes kabelovku...

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

Prosím o radu.

Backtestované grafy v NT si chci uložit i s různými popisy, tak abych se mohl k nim vracet a hodnotit proč jsem se tak rozhodl. Zkoušel jsem to přes workspaces, ale třeba po týdnu mi to nelze otevřít. Možná jsem zvolil špatný postup.

Existuje vůbec možnost uložení backtestovaných grafů? Nemyslím v PDF apod., ale přímo v NT

Děkuji Laky

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
  • 2 týdny později...

moc prosím o radu. nt mi přestal ukazovat forex . ostatní normálně jede. když otevřu graf s eur/usd tak naskočí aktuální stav ale dál se neposunuje, proč?????

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

to Laky:
jednou variantou je pred vypnutim NT neuzavirat okna s grafy a ulozit workspace
pak po novem otevreni NT mas vse stejne jako kdyz jsi koncil

druhou variantou je ulozit workspace s otevrenymi grafy a pri pristim spusteni ho zase nacist

a tvuj ulozeny file *. XML v teto ceste (u XP) :
C:\Documents and Settings\..jmeno uzivatele..\Dokumenty\NinjaTrader 6.5\workspaces
muzes pro pozdejsi pouziti zazalohovat

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

v tom to asi není, mám to přes workspace uložený, okna nechávám otevřený a zavírám přes exit. kdyby to bylo v tom tak nejede ani dax a aeu50 atd., sáfryš asi jsem někde něco zmáčkl a teď jsem namydlenej

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

pro ata:
prekontroluj jestli mas vybranej spravnej instrument (trh) pro ten graf
+
prekontroluj nastaveni intervalu od-do kdy zobrazovat data pro ten graf s forexem:

v nastrojove liste vlevo nahore okna - ikona pro vyber instrumentu - format data series - Range settings

jiji1

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
  • 1 month later...

Ahoj, Backtestuji Finwin v Ninjovi, trh TF na Range Barech 150. Nejprve jsem prosel leden - brezen roku 2009, pak jsem se vrhnul na rijen-prosinec roku 2008. Co me prekvapilo, byla zivost trhu v roce 2008 oproti 2009. Zatimco v prvnich trech mesicich 2009 se mi vesla temer cela ranni i vecerni seance na jeden frame Ninji (viz prilozeny jpeg TF 03-09 Feb. 6), pak v obdobi rijen-prosinec 2008 se mi na jeden frame nevesla ani 1 hodina obchodovani (viz jpeg TF 12-08 Oct. 10). Trh kazdou minutu vykresloval nekolik usecek. Pritom v letosnim roce se mi jeden range bar o velikosti 150 USD vykresluje i nekolik minut. Mate nekdo podobnou zkusenost? Byl trh v poslednich mesicich roku 2008 skutecne takhle zivy nebo je problem nekde v Ninjovi? Zobrazuje se vam napriklad rijen 2008 stejne jako me na prilozenem obrazku? Vzhledem k tomu ze v zari prechazel trh ER2 na TF, nemuze byt problem zde? Diky za odpoved, Petr

8565

8566

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

bluefruit:

problem v ninjovi ani v datech asi urcite nebyl..vypukla financni krize a vseobecne se trhy "zblaznily"..denni pohyby byly casto extremni oproti napriklad zacatku roku 2009...

majkll

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

bluefruit:

backtestovat obdobi 09/2008-12/2008 nema moc smysl, protoze trhy byly dost volatilni a jezdily nahoru a dolu. Coz je uplne neco jineho nez ted, takze pokud by sis nastavoval hodnoty podle minuleho roku, tak bys byl uplne mimo. Podle me musi stacit ty 3,5 mesice od noveho roku pro backtest. Dostanes tak hrube rysy, ktere muzes doladit behem paperu.

Lada

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

Jo jo, rijen lonskyho roku - to byly casy. Tam mohl vydelavat snad i slepej a hluchej. Ted se trhy chovaji jinak.
Navic po prechodu TF je tam nizsi volume, rada lidi presla na jine emini trhy.

Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy.