Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

No jsem ve fazi backtestu, chci si nasledovat S/R + paterny ve finwinu ktere me dostanou do pozice.
jenomze s takovymto nastavenim nejsme schopny ejake s/r rozpoznat, kdyz skonci obchodni den jeste nez se zacnou tvorit :D

• 3 týdny později...
Odesláno

pratele,

muzete mi poradit, jak si v SCH jednoduse nechat zobrazovat vzdalenost aktualni ceny od S/R ktere mam zakreslene v grafu - jde mi o to, abych v kazdem okamziku jasne videl, jak daleko to mam k PT a k logicke zone pro SL. pouzivam zatim workbook, ale je to pro me neprakticke. navic je to dalsi okno na plose a tak bych to mel rad primo v grafu.

diky za jakekoli napady

tomas

• 3 týdny později...
Odesláno

Slaughter,
na tu přílohu klikni pravým tlačítkem .. dej "Uložit odkaz jako" ... uloží se to jako obrázek .jpg, ty tomu smažes .jpg, aby to mělo příponu knihovny .dll a hotovo

Odesláno

Tvůrcům indikátoru EMA Diff.:

Naprosto geniální indikátor, nevím, jak vám poděkovat :) Úžasně a okamžitě upozorňuje na otočení trendu i na jeho korekce, jeho trend line break se dá v trendujícím trhu obchodovat takřka samostatně. Moje poznatky jsou zatím jen z jednoho (dnešního) obchodního dne - obchoduju ropu na 1 min. tf - omluvte proto prosím nekritické bezbřehé nadšení :-)
Časem dám do diskuze Price Action screeny svých obchodů s využitím tohoto indikátoru.

Díky !!!

Odesláno

Slaughter:
Nemáš zač. Základem je, že musíš přesně vědět, co chceš indikátorem měřit a proč a poté můžeš hledat nějaké "signály".
Ať se daří! (tu)

Odesláno

JiM36:

Jak indikátor funguje jsem se dozvěděl z diskuze poměrně přesně, je navíc geniálně intuitivní. Jedu live od 2008, tudíž moc času na aplikaci jednoduchého indikátoru nepotřebuju. Sledoval jsem ho při dnešním tradingu a ty nejkrásnější signály v rámci price action se naprosto shodovaly s EMA Diff. ... signály jsem tedy nehledal, prostě tam byly :) Z přiloženého obrázku dnešní seance by to bylo jasné, akorát neumím z print screenu udělat obrázek v požadovaném formátu. Doc. a .pdf. sem vložit nejdou.

Ještě dodám, že Ti také moc děkuju za Tvoje příspěvky a screeny v rámci vlákna o price action. Moc mně to dalo a určitě nejen mně :)

Odesláno

Slaughter:
Jednoduché screeny jdou udělat v programu malování z windows, uděláš printscreen, otevřeš si v příslušenství malování, dáš vložit a poté uložit soubor jako, vybereš typ souboru jpg ... no a hotovo.
Ať se daří!

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...