Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

MerQury Wrote:
-------------------------------------------------------
> Ahoj, chtěl bych se zeptat, zda nevíte, jestli je
> možné mít u brokera Tradestation otevřený účet a k
> němu propojení do platformy Sierra Chart, ve které
> bych zobrazoval grafy a zadával příkazy, nebo
> jestli toto není vzhledem k jejich vlastní
> platformě možné.

Pokud mas brokera Tradestation, lze obchodovat pouze z TS platformy. Nelze exekuovat z niceho jineho. ;)

Odesláno

Ahojte, mam problem ze po preinstalovani TS mi zmizli vsetky vytvorene strategie a neviem kde by som ich mohol najst. Neviem kde ich Tradestation uklada. Som z toho dost zhrozeny, lebo mam v tom hodne prace a samozrejme prave strategie som si nezalohoval.

Dakujem za kazdu radu

Odesláno

Lio,
Na odkaz neklikej levým myšítkem, ale pravým a stáhni si ten ELD soubor do počítače.
Pak ho naimportuj do TS:
-v TS klikni na záložku "File" (nahoře v levém rohu)
-a v rozbalené roletce klikni na "Import/export EasyLanguage"
-v otevřeném okně klikni na "Import EasyLanguage file (ELD, ELS or ELA)"
-klikni na "Další" nebo "Next"
-najdi ten ELD soubor v tvém PC a naimportuj ho

Odesláno

to andros,

Díky za pomoc, jen malé doplnění - možná to nováčkům pomůže, po stažení do PC se soubor uloží s příponou .html - je potřeba to přejmenovat např. v Total Comanderu na příponu .eld a pak naimportovat dle tvého návodu a je vše OK :)

Odesláno

Nezakládal jste někdo teď v poslední době účet u TS? Právě to dělám a u typu účtu není volba "Forex". Jen Equities, DVP/RVP a Futures.

Jak se tedy obchoduje Forex? Pod účtem Futures?

Díky moc!

Macros

Odesláno

Macros Wrote:
-------------------------------------------------------
> Nezakládal jste někdo teď v poslední době účet u
> TS? Právě to dělám a u typu účtu není volba
> "Forex". Jen Equities, DVP/RVP a Futures.
>
> Jak se tedy obchoduje Forex? Pod účtem Futures?
>

TS uz forex nenabizi.

• 2 týdny později...
Odesláno

Při instalaci TS na druhý PC (notebook) v průběhu "Registering COM servers" vyskočí hláška - "Unable to register servers. Setup will now abort" a instalace se přeruší a nedokončí.

Nevíte někdo, co s tím?

Díky

Odesláno

Nemali ste dakto problem pri praci s Tradestation9.5 v offline mode?

Ked sa prihlasim najprv online a neskor prepnem do rezimu offline , vsetko ide ako ma.
Ale ked chcem zacat pracovat s Tradestation offline hned pri starte, tak po kliknuti na "Work Offline" v uvodnom login okne bud nenastartuje Tradestation vobec alebo nastartuje a Workspace grafy su bez dat a s hlaskou "Invalid symbol or you are working offline".

Dik za radu

Odesláno

Pokud jsi offline, tak potřebuješ mít data trhu uložené v počítači, aby jsi je mohl do grafu načíst.
Datumy v grafu (začátek a konec dat) musíš mít v off-line režimu nastavené tak, aby jsi se rozpětím datumů vlezl do dat, které jsi načítal, když jsi byl online.

Příklad: pokud jsem dnes online a načtu si do grafu data třeba od 1.1.2003 do dneška (4.1.2017), tak pro off-line režim si konec dat posunu na včerejšek (od 1.1.2003 do 3.1.2017) a takto si uložím workspace...pak by mi to mělo načíst data i v off-line režimu.

Pokud klikneš pravým tlačítkem myši na tu "černou" obrazovku (která se ti zřejmě objevuje), tak jdi do "Format symbol" a tam si posuň koncový datum o tolik zpět, aby se ti data načetly.

Odesláno

Ahoj zdenekt,

Datumy mam samozrejme nastavene v minulosti (napr. 1.1.2010 - 1.1.2015), aby som sa vyhol potrebe stahovat data z aktualneho dna.

Zistil som ze da sa ten problem obist exportom dat pocas rezimu online a naslednym importom pocas offline rezimu, ale neni to take elegantne, ako keby to fungovalo ako ma.

Mas tiez 9.5 verziu a funguje ti to bez problemov?

Odesláno

Mám TS 9.5. na testování a TS 9.1 na trading.
TS 9.5 je většinu času offline, ale téměř každý týden o víkendu se tam na chvíli připojím online, když potřebuji nějaké data, které tam nemám. Ne vždy ale aktualizuji všechny data, děje se to tak nějak na "střídačku", některé mám aktuální a některé mám třeba měsíc neaktualizované.

Jednou za čas se mi stane to, co píšeš, že po mě vyžaduje TS připojení online. Dělám v TS přes 5 let, ale nevím, proč to tak je a nevadí mi to.
Mám pro to několik teorií:
-buď je to nějaká periodická prevence proti pirátskému užívání TS (případně nekontrolovanému množství spuštěných instancí)
-nebo to souvisí s přechodem daného symbolu na nový kontraktní měsíc, kdy TS vyžaduje načtení aktuálního kontraktního měsíce...to se mi například stalo před pár dny na offline grafu se zlatem @GC

Po jednom přihlášení online to už pak v offline režimu funguje bez problému a možná právě proto, že se přihlašuji online pravidelně (většinou každý víkend), tak se mi to tak často nestává, že by po mě chtěl TS online režim.

To, co píšeš s tím exportem a následným importem, to jsem po pravdě moc nepochopil...možná jsi myslel to, co píšu výše (připojit online a pak pracovat offline), ale rozhodně by to nemělo být při každém otevření workspace.

Odesláno

Vyzera , ze chovanie ktore popisujes je to co som od toho ocakaval.
Bohuzial mne sa ani raz nepodarilo pripojit uspesne do offline rezimu priamo. Vzdy musim ist najprv online a potom sa prepnut na work offline cez Menu->File priamo v Tradestation. Skusal som uz aj ine PC s inou verziou Windows, ale stale to iste. Jedine co je to iste je Tradestation build verzia.
Skusim sa spytat na Tradestation fore priamo, snad poradi ich support.

• Vytvořit...