Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

chystám se otevřít účet u TS - nenabízel někde Finančník nějaký slevový kód na platformu na několik měsíc zdarma? Mám pocit, že jsem to někde zaregistroval, ale nemůžu to teď nikde dohledat

Předem díky moc za pomoc

Odesláno

@Spilar:
Tradestation zmena verze nepomuze. Jak jednou toto TS zacne delat, jedina sance je preinstalovat system. Nebo instalovat TS pomoci specialniho instalacniho software, ktery dokaze potom plne odebrat TS z registru a dalsi soubory. Ve chvili, kdy je instalace cista, tak opet offline rezim bez nutnosti online zacne fungovat.

Odesláno

Potřebuji ověřit robusnost strategie na trhu YM, který však ve free datech není k dispozici. Přes Client Center jsem si objednal a zaplatil v Index Data - Dow Jones Indices za 2 $, platba se strhla z účtu, ale data pořád nejdou. Dělám někde chybu? Nebo musím mít pro tento trh mít data Globex Value Bundle za 20 $? Zatím real data nepotřebuji ...

Díky za každou radu

Odesláno

Lio Wrote:
-------------------------------------------------------
> Potřebuji ověřit robusnost strategie na trhu YM,
> který však ve free datech není k dispozici. Přes
> Client Center jsem si objednal a zaplatil v Index
> Data - Dow Jones Indices za 2 $, platba se strhla
> z účtu, ale data pořád nejdou. Dělám někde chybu?
> Nebo musím mít pro tento trh mít data Globex Value
> Bundle za 20 $? Zatím real data nepotřebuji ...
>
> Díky za každou radu

Zkus otevrit trh @DJI coz je Dow Jones. Myslim ze na YM je potreba ten bundle, ale s jistotou to nevim.

Odesláno

Lio,
Dow Jones Indices nejsou Futures, takže tam YM není.

Potřebuješ data, které najdeš pod "Futures & Futures Options Data", je to burza "Chicago Board of Trade (CBOT)"
a data "CBOT Delayed Globex and E-Mini Level 1 Data" za $1.

Odesláno

Zdravím,
nevíte někdo kam se ukládají v adresáři TS strategie? Chci přenést stejné nastavení z TS v PC do NTB, ale moje strategie nikde nemůžu najít.

Díky

Odesláno

Jediná cesta jak dostat strategie z Tradestation je přes File --> Import/Export EasyLanguage

Strategie se nachází v jednom z osmi souborů s koncovkou .wrk ve složce MyWork. Čistě teoreticky by mohlo stačit zkopírovat tyto soubory a vložit je do druhého počítače. Ale dal bych si pozor na stejnou verzi Tradestation.

Na přenesení nastavení je asi nejleší použít File --> Backup/Restore Tradestation

Odesláno

Ahoj,

rád bych se zeptal, jestli někdo nemáte při otevírání účtu zkušenost s tím, že je vaše adresa trvalého bydliště odlišná od skutečného bydliště. Tedy na OP mám jednu adresu (Brno), ale na všech dalších fakturách, výpisech apod. je uvedeno skutečné bydliště (Praha).

Máte s tím někdo nějakou zkušenost, co je pro brokera dostačující?

Díky,
Michal

• 2 týdny později...
Odesláno

MerQury: účet jsem zakládal na konci minulého/začátku nového roku a chtějí ověření adresy z dokladu (u mě OP) a jednoho dalšího (účet za elektřinu, výpis z účtu apod). Mám také bydliště jinde než na OP, takže jsem poslal výpis z účtu a bez problému.

M.

• Vytvořit...