Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

tom-czr:

Ptám se proto protože už nevím kudy kam a napadají mě takové...možná blbosti :)
A ptám se i poroto, protože jsem se někde dočetl že právě v těch strších verzích, hledal zástupce TWS javu tam kde nebyla a začátek cesty se musel přepsat ručně !

Takže teď už vím že nové verze tohle nedělají za což Vám dík.

Introus:

Vám samozřejmě taky děkuji !!!

• 2 týdny později...
Odesláno

Zdravím,

od včerejška se nemůžu přihlásit k TWS. Když se chci přihlásit k account management tak to jde, ale jakmile zkusím TWS tak mi to hlásí chybu špatného hesla nebo jména. Máte někdo stejný problém?

• 2 týdny později...
Odesláno

AHOJ kolegové

Nevím kde to napsat ...tak to dám sem !
Chtěl bych se zeptat na pár otázek...používá někdo z vás od IB data Market Internals ? Přesněji řečeno se mi jedná o data TIKI pro YM. Dají se tyto data zobrazit v NT a jak ?
Platí se za tyhle data nějaké extra usd ? popřípadě co musím zaškrtnout na svém účtě u IB aby mi tato data chodila do NT ?
Moc děkuji za případnou odezvu !!

Odesláno

pro Balian
YM jsou normalne pristupna jako futures od IB,
problem je v tom ze nejsou tikova, ale jsou posilana v urcitych balicich, pro jsou nevhodna pro rychlejsi timeframe nebo napr. pro rangebary.
v TWS se nic neoznacuje pro zobrazeni v NJ - pripojeni pres API

najdi si konferenci prispevkz k porovnani dat od ruznych poskytovatelu - vse najdes ve verejne casti diskuze

introus

Odesláno

Introus

Díky za reakci ale tohle jsem nemyslel ... jsem to špatně napsal...To co píšeš je mi jasné ale jedná se mi o Markter Internals(indikátor) -TIKI ne data YM !!
V indikátoru TIKI se vykreslují data v jednom grafu které nám přinášejí informaci o aktuálním stavu burzy jako celku...data v TIKI se používají ve spojení s trhem YM!!

Odesláno

A mě zajímá jestli je potřeba si za tuhle službu připlatit...popřípadě kde a jak si za Market Internals na účtě IB zažádat,co to stojí ,jak nastavit v NT.
Protože Market Internals ti může dát jen broker...kdo to používá určitě zná jak na to !

• 1 month later...
Odesláno

Zdravím všechny ,pomuže někdo s tímhle: IB.The following order ID:15 value estimate of 124.350 USD exceeds, the Total Value Limit of 100 000 USD . Restriction is specified in Precautionary Settings of Global Configuration / Presets./451/ affected Order: Sell 1 limit @

Odesláno

Rád bych zde pro případnou potřebu této i budoucích generací popsal jeden problém a řešení. Třeba si to za deset let někdo vygooglí a pošle mi pozitivní energii: :)
TWS mám nainstalovánu na dvou PC - v práci a doma, se stejnými "settings" (ref. políčko "Use/store settings on server" v "login" okně TWS). Několik let žádný problém, na obou PC jsem měl úplně stejné obrázky. Nedávno jsem začal obchodovat komoditní spready a zjistil jsem, že na domácím PC nevidím v okně "Advanced Order Management" hodnoty "Last", "Change" a "Chg %" pro komoditní spread, ale jen pro jeho jednotlivé nohy. Na PC v práci jsem viděl vše OK. Prošel jsem všechna menu a vše bylo stejné, navíc každá změna na jednom se správně projevila i na druhém PC, takže funkce "use/store settings" fungovala správně. Až na ten jeden - pro mě důležitý - rozdíl.
Helpdesk IB poradil "setting" namísto přes server přenést na fyzickém nosiči (na flešce), ale to nepomohlo. Tím jejich invence skončila a odmlčeli se. Teprv pak mě (palici dubovou) napadlo zkontrolovat, jestli mám na obou PC nainstalované stejné verze TWS, protože jsem si uvědomil, že PC v práci jsem letos měnil, takže TWS tam může být mladší a lepší. A bylo tomu tak, v tom byl ten zakopaný psík - sice maličkost, ale pro mě důležitá. Takže poučení: obchodujete-li na dvou či více místech, mějte na všech stejnou verzi SW. :)
Ono to možná zní jako samozřejmost, ale jsme zvyklí, že např. Thinkorswim a většina jiných SW sama upozorní na aktualizaci a po potvrzení jsou aktualizovány. TWS ne. Tak snad to moje povídání někomu bude k užitku. Váš papo.cz, verze 29Nov 2013. :)

Odesláno

Na druhou stranu je potřeba říci, že třeba zrovna u IB (stejně u jakéhokoliv jiného SW) se mi několikrát stalo, že by bylo lepší zůstat při staré funkční verzi. Osobně mám TWS na obchodování, takže pokud vše funguje, pak není důvod na upgrade - pokud se nejedná o závažnou security opravu.

foglik

• Vytvořit...