Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

sorry, jsem se prepsal, tam melo by samozrejme 59.89 jako vstup. Obchod je to strasnej, takze se jim rozhodne chlubit nebudu ( zadny posouvani SL, negativni RRR pri zavreni ) :D . Sice to vyslo, ale je to ukazka jak uspesny obchod vypadat nema :).

9128

• Odpovědí 242
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

rolex: Uz to chapu.. :)
Primelo me nekolik veci. Videl jsem tam hlavu a ramena a zaroven 123 na SR na 5 minutovem grafu.. Zaroven to pred tim o neco vystoupalo a navic doslo k otevreni pod low minuleho dne.. Tzn. otevreni mimo rozpeti minuleho dne, kdy je cena v nerovnovaze a udela casto nejaky pohyb kratce po otevreni. To je vsechno, jeste to nemam na rope moc nakoukane...

Odesláno

jinak co se toho obchodu výše s grafem týká, tak dávám otázku na zamyšlenou:

jestli to jedeš jen s jedním CLkem, tak nebylo by lepší dát 2 x QM a moci pak lépe řídit výstupy? ... pokud tedy bez problému utáhne tvůj účet marži, abys neměl zablokovanou víc jak 1/3 účtu

např: já ten první pohyb nahoru jel se 4 kontrakty, kde první dva jsem pustil na předem definované úrovni a další 2 nechal a zavíraj je ručně (při posunu SL nad BE)

naproti tomu reversní signál mi nepřipadal silný a navíc jsem u toho nemohl být, ta jsem do toho dal jen 2 kontrakty

Odesláno

lukinluki:

co davali v divadle?

jj, naprosto souhlasim. Takhle jsem to delal na QM, jel jsem vetsinou max. 3 kontrakty, a postupne je ubiral. To je si myslim, jedno z nejlepsich rizeni pozice.

Mam v planu jet CL se dvema kontrakty pri soucasnem stavu uctu. Vzhledem k tomu,ze jedu CL teprve neco pres tyden, chtel jsem do toho vklouznout pozvolna s jednim :) .

• 2 týdny později...
Odesláno

"U.S. investment bank Goldman Sachs said on Thursday a potential economic rebound alongside production cuts by OPEC could propel crude to $85 a barrel by the end of the year and to $95 a barrel by the end of 2010."

wtf?! Tohle at se na mne nikdo nezlobi, ale tohle je naprosto umyslna manipulace trhem, a vzhledem k tak krehke ekonomice,ktera se sotva zotavuje a sbira na nohy naprosto nezodpovedny,sobecky a zbabely,laciny gesto.

Tak jak jsem politicky "modrej", tak v tomto pripade bych uvalil na podobne projevy embargo a tuhle firmu okamzite potrestal pokutou $50mil. a zakazem obchodni cinnosti na tri mesice.

Sorry, ja vim, ze tohle patri spis nekam na soukromej blog, ale ja jsem to ze sebe musel dostat :) Proste mi tohle vadi.Zejmena kdyz musi byt kazdymu jasny,ze jakkykoliv vetsi cenovy pohyb ropy na sever podkopava veskere snahy pro znovuzazehnuti

Ale tyhle nenazrany individua v GS,ktery muzou byt vuber radi, ze tam jeste jako zamestnanci dychaj bych fakt poslal nekam.A to na dost dlouho.

No tak sice tenhle prispevek nikomu moc obchodne se posunout nepomuze a mozna to nikoho ani nezajima, ale mne se ulevilo :) .

Tak at se dari

PS: Jo a jsem zapomnel, nejvic snehu a slunka ma byt podle predpovedi na nasich horach v tydnu mezi 21tym a 28tym unorem pristiho roku,tak honem booknete dovcu,je to ted za babku (tu) :D
Odesláno

911,

nene, ja ropu temer vubec neshortuju, krome nejake doby v casech krize.Ja vim, ze podle toho prispevku to tak vypada :) ale zpravy sleduji denne,a tohle mne proste namichlo. :)
  • 3 týdny později...
Odesláno

Moc tomu sice nerozumim, ale s prodejemv ty 3 bych mohl castecne souhlasit. Kdyz si zakryjeme graf kratce pred treti, tak lze naprosto jasne ocekavat dalsi pad az ke 59.50, mozna i nize. Doporucil bych pro priste pockat tak 10-15 minut a sledovat, jak se situace vyvine, nicmene zisk je zisk ;)

• 1 month later...
Odesláno

911 Napsal:
-------------------------------------------------------
> tak uz se to uklidnilo na pomerne slusne s/r .
> dalsi mam rekneme kolem 61,9
> serali jsme nekdo alespon 0,5-1 bod?
>
jo. já to chytil . jsem velmi spokojen

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...