Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

t.o.m.
dakujem za typ. Mne ale ani neide tak o nahlad ako o pohodlne a jednoduche pridavanie.
napriklad mam obchod cislo 1
zaznamenavam si:
- ako vyzeral trh pred tym ako som sa rozhodol vstupit
- ako vyzera ked nastane nejaka zvlastna udalost
- ine udalosti
- a ako vyzera ked ukoncim obchod.
teraz mam dennik a su tam vytvorene taktiez 4 stlpce
obchod pred vstupom, zvlastna udalost, ine udalosti, vystupny obrazok.
teraz musim pri kazdom napisat rucne napriklad cislo 1_1, 1_2 1_3 a 1_4 a kazdemu tomu cislu priradit hypertextovy odkaz na obrazok ktory mam na disku ktory som vytvoril k prislusnemu obchodu.

Ale ja sa pytam ci existuje aj jednoduchsi sposob ako pridavat obrazky.
Poznate to, standartne ... bodky napriklad na ktoru ked kliknem otvori mi okienko prehladavat a vyberiem si fotku dam ok a ono mi samo urobi ten nahlad.
A tieto bodky aby boli v kazdom riadku v prislusnom stlpci mojho dennika.

To je ako priklad. mozno navrhnete aj nieco ine a lepsie

Dik Lukas

• Odpovědí 869
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Ahojte, bol by mi ochotny niekto pomoct s mojim dennikom? Vytvoril som si dennik ktory chcem dlhodobo pouzivat ale potreboval by som urobit este nejake veci do neho. Neovladam excel na tolko aby som si to co chcem dokazal urobit sam. tak ak by bol niekto ochotny budem velmi rad. potreboval by som nasledovne: urobit jednoduchy controlpanel pre instrumenty kazdy instrument by mal taketo nastavenia: Napriklad pre trh NQ: Hodnota ticku 5 USD 1 bod = 4 tick Komisie 4,80 USD na zaklade toho by dennik vypocitaval hodnoty pri jednotlivych zadanych price v jednotlivych vybranych instrumentov. Neviem ako sa to robi inak ale ja to mam takto urobene. V denniku je urobeny vypocet len pre jeden instrument a ak chcem pridat dalsi instrument napriklad ES ktory ma hodnotu ticku 12,50 tak musim to prepisat v rovnici IF. napriklad pre NQ je rovnica =IF(J3="Long";(AK3-G3)*4*5;(G3-AK3)*4*5) pre ES by bola =IF(J3="Long";(AK3-G3)*4*12,50;(G3-AK3)*4*12,50) A o to ide. cize ja by som si chcel zvolit v ponuke instrumentov trh, napriklad ES, NQ, CL, 6E a podla toho aky by som zvolil podla toho by doslo k prepocitavaniu na zaklade hodnot v Controlpanely. Pre niekoho brnkacka. Takze preto sa pytam ci by bol niekto ochotny, ak nie tak nic :) za opytanie nebiju predsa. Dennik je v prilohe staci len prepisat nazov na xlsx

17133

Odesláno

stranger, je to jednoduche, staci, kdyz si pridas do deniku jeste jeden sloupec, kam budes psat, jestli se jedna o trh es, nq atd. (coz je stejne vyhodne pro dalsi statistiky).

Potom uz jenom staci trochu rozsirit vzorec: =IF(J3="Long";(AK3-G3)*if("tvujsloupec"="NQ";20;if("tvujspoupec"="es";50;if("tvujspoupec"="6E";100;1000)));to same pro short...

Zkratka jenom za to krat hodis dalsi podminky, kterymi cely vzorec rozsiris..
A pro posledni ne das uz jenom tu posledni hodnotu (zde CL).
Doufam, ze je to trochu srozumitelne, ja to tak v deniku pouzivam..

Odesláno

Pavel K. tento typ vzorca je uz pre mna nieco nepochopitelne.
nemohol by si mi to priamo urobit v tom denniku aspon jeden / dva instrumenty a ja sa uz pokusim na to prist sam ako to doplnat o dalsie, snad to budem vediet.

bol by si taky dobry?
Dik

Lukas

Odesláno

Tak to tu mas. Jinak ten tvu jdenik neni zrovna dvakrat prehledny. Udaje pro vstup a vystup bys mel mit nekde u sebe, abys do toho mohl v klidu a hlavne rychle zapisovat behem seance.. Ale jestli ti to tak vyhovuje.. A jeste jedna vec, to vazne obchodujes na zacatku tve kariery 6 instrumentu?? To podle me neni idealni zacatek.. Jinak je to .xls

17134

Odesláno

Pavel K.
Ano to vím ják na příponu, ale nevím jak ve firefoxu stáhnout tento soubor když dám otevřít tak se objeví "eror" protože to není obrázek

a ka je tam možnost jen uložit odkaz jako..
tak nevím jenom jak to stáhnout

Odesláno

to Pavel K skusil som to len tak v rychlosti, popis je v tom denniku, je to excel 2010, dalo by sa to spravit aj nejako efektivnejsie urcite toto je len taky amatersky postup. s pol hodinovymi datami by to bolo ovela jednoduchsie a je to otazka jedneho filtra a jedneho vzorca high - low

17137

Odesláno

t.o.m.:

tohle je právě dost nepraktický způsob...sice to neni tak pracné, jak odečítat to z grafu, ale neni to optimální na získávání hodnot za několik let...

musíme to zkusit nějak vychytat..

majkll

• Vytvořit...