Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• 3 týdny později...
  • Odpovědí 412
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

snuff

Tak to jsme dva!Já hrál svého času opce u IGindex a nebylo to špatné a ted také nevím kam jít..Opravdu jsou pro mě poplatky a poctivost priorita...ale přehlednost je také důležitá,určitě bych asi nechtěl používat IB.

• 3 týdny později...
  • 1 month later...
Odesláno

Zdravím, hledám nějakého brokera pro obchodování opcí na EFT's a všude mají napsáno například $5 per option trade+ 10c per contrakt, znamená to, že pokud budu chtít obchodovat IC, tak za každej výpis, nákup opce budu platit těch $5? Takže ve výsledku 8*5?

díky za pomoc

Odesláno

Ak plati "$5 per option trade+ 10c per contract" tak otvorenie 1 IC (jednym prikazom) stoji 5+4*0.10, zatvorenie (jednym prikazom) 5+4*0.10. Kupenie jednej long opcie bude stat 5+0.10, zatvorenie 5+.10.

Odesláno

Nemusi to stale platit. Ja som pri otvoreni IC (jednym prikazom) u brokera zecco platil za kazdu nohu zvlast poplatok "per trade" plus poplatok za kontrakt. Ked som to zistoval priamo u nich odpisali mi toto:

The commission for options stand $4.95/leg + $0.65/contract.
An iron condor consists of four trades on equal contracts. As a result the formula may be computated like this:
Where n=number of contracts per leg,
4 X ( $4.95 + 0.65n )

To iste by som platil pri zatvoreni.

Odesláno

díky za odpověď, eoption vypadají aspoň co se týče poplatků docela zajímavě. Každopádně jim napíšu, jak myslí ty komise v případě iron condora. Pokud bych platil i nějaký $3+ za každou leg, tak by se mi IC na ETF's docela rozkutálel. Pokud by to bylo celkově, nebylo by to vůbec špatný. Ještě bych měl jeden dotaz, platí se zvlášť otevření IC a zvlášť likvidace, nebo je to už konečná cena?

díky

Odesláno

E-option neotvara ucty pre non-us residentov (aspon sa pri zakladani uctu neda vybrat ina krajina ako USA).

Plati sa zvlast za ovorenie a zvlast za zatvorenie, ale ak nechas IC vyexpirovat tak platis len otvorenie.

• Vytvořit...