Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Neblbne vam posledni dobou DOM pokud jde o ask a bid? Normalne to ma ukazovat pet urovni na kazdou stranu ale od pondelka mi to tam obcas skace az po desitku. Nevim jestli si to mam preinstalovat nebo jestli to mate vsichni a problem je u nich.

Odesláno

Zdravím,
dnes som si predplatil Sierru na 6 mesiacov a pokúšal som sa nalogovať do nej ako aj na AT, ale vyhadzuje mi to problém s logovaním na server TransActu. Je možné, že to spôsobuje víkend a robia nejakú údržbu? Idem live.

Odesláno

A keď sa skúšam nalogovať do Sierry tak mi v logu vypisuje toto:

Connecting to TransAct... - 2009-06-07 13:27:45
Unable to connect to TransAct (Validate User). TransAct error: 13 - 2009-06-07 13:27:46
Disconnecting from TransAct... - 2009-06-07 13:27:46
Disconnected from TransAct - 2009-06-07 13:27:46
Will reconnect to the server in 5 seconds. To cancel, select File >> Disconnect on the menu. - 2009-06-07 13:27:46

Odesláno

To roche: měla jsem tehdy zakoupenou Sierru a pro backtest jsem ji používala několik měsíců. Po instalaci platformy jsem bojovala s problémem, kdy se původní heslo, které jsem používala jen pro zaplacenou Sierru /pro backtest/, nesnášelo s heslem novým Sierra v platformě z Infinity/, které bylo zapsáno do systemu XP a za žádnou cenu nešlo vymazat. Vyřešil mi to nápad jednoho počítačového fandy, který jednoduše založil nový účet uživatele. To jen pro shrnutí problému, který jsem tehdy řešila. V každém případě jsem se do Sierry dostala až v pondělí. Nevím, pravděpodobně to souvisí s prvním přihlášením do platformy z Infinity, jejíž součástí je i Sierra. Od této chvíle nemám již problém dostat se do Sierry kdykoliv během celého týdne. Proto počkej do zítřka, myslím, že bude vše ok.
Hezký den, Petra

Odesláno

2 roche :

Z Infi o vikendech to neni zas tak horke... vetsinou normalne jede, "sem tam" s tim neco vymysleji (imho backupy serveru, atd.) ale je to vzdy jen par hodin (napr. tenhle vikend to jede porad). Nicmene i kdyz se na Infi ze Sierry nedostanes, resp. nepripojis se na jejich stream, tak backtestovat muzes. Natahnes si graf napr. pres "OC" - Open chartbook a muzes testovat, akorat se ti nenatahnou aktualni "zbytkova" data ktere ti v danou chvili chybi. Takze jestli se pripojujes kazdy den, tak v podstate o nic nejde. Ja napr. vetsinou testuji v offline modu, ma to sve vyhody. Predpokladam ze mas koupeny package 3... jinak ti to nepojede, ale podle te chyby co ti to vypisuje mas proste jenom spatne jmeno a heslo, komunikace funguje (jinak by to nebyl schopen validovat), takze asi mas package 3 :) Zas ty sockety pred tim... mozna si se trefil opravdu do nejakeho jejich off time. Ted to kazdopadne jede (23:10)

Libor

Odesláno

novafashion, Rob99:
ďakujem za pomoc. Do AT sa mi nepodarilo dostať (stále tá istá hláška), ale Sierru som rozchodil tak, že som si ju spustil samostatne, nie cez AT. Mám package 3. Chyba bola v tom, že aj keď som prepísal meno a heslo podľa nových údajov, ktoré mám pri live účte, Sierra mala ešte zapísané číslo účtu z dema, ktoré sa s prihlasovacími údajmi, samozrejme, nezhodovalo. Takže teraz je to už ok :)
Ešte sa chcem opýtať jednu vec: Ak som to z diskusie správne pochopil, ak chcem teraz v AT využívať demo mode, tak musím požiadať brokera (Steva) o prihlasovacie údaje do dema, ktoré budem mať neobmedzené, keďže mám otvorený live účet?

• Vytvořit...