Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

To Jazz, keď si tak pekne píšeme ...)))tak ešte raz položím tú istú otázku maximálne jasno...všetkému čo si mi písal rozumiem a rozumel som aj pred tým. Mne ide o obchodovanie priamo z grafu. Takže keď zadám tri pozície s rôznym PT a SL mám v grafe 3 ikonky na PT a 3 na SL , ale len JEDEN s Kontraktmi kde sú všetky sčítané spolu.Takže keď kliknem na Cancel zavriem všetky naraz nie postupne. Teda musím si otvorit Strategies a tam ich zatvárat v jednotlivých kolonkách a to je dost nepraktické .Takže sa pýtam či sa dá nejako NT nastavit aby mi ku každému kontraktu vyhodilo aj samotnú ikonku s cenou, aby som tak mohol dannú pozíciu zatvorit priamo z grafu. Jasnejšie to už neviem napísať, ale aj tak ďakujem za snahu pomôcť.

Gladiátor028

• Odpovědí 2,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

mike_huettl:

Ja jsem si vytvoril pro kazdy patern ve variante short i long vlastni ATM strategii.
tj. vidim zeby se mohl vytvorit patern XY, tak si ho predvolim a pokud do obchodu vstoupim mam spravne SL a PT.

Casove narocne to neni vubec, kolikrat totiz vite (klidne i 5 minut) dopredu ze muze vzniknout prave tento a jedine tento patern. A ikdyz je fofr, tak kliknout, vybrat z menu a znovu kliknout je otazka na par vterin.

H.

Odesláno

Gladiator: Pokud tam jsou extra PT pro kazdy z tech kontraktu, tak staci vzit mysi ten limitni prikaz na PT a posunout ho na opacnout stranu, nez je aktualne cena. Tedy napr. pro long pozici posunu pod akt.cenu. Prikaz se okamzite provede marketem. Tohle jsi potreboval vedet?

Odesláno

mike_huettl: Pro FW jsem to tak také dělal, ale zapomínal jsem se přepínat. Je to dobré i na to, že pak ve statistikách je vidět, jaký pattern (jaká ATM) to byla. Dnes jedu už jen PA a používám ATM podle trhu a range mých range bars, ne podle patternu.

Odesláno

To Lucinek, ahoj , otázku si pochopil správne. Tento systém už používam, bud posuniem SL , alebo PT. Ja som len chcel vediet či je možné v NT nastavit aj samostatné ikonky jednotlivých obchodov s cenou, aby tam nebola len jedna so všetkými kontraktmi spolu.Aj tak diki za zapojenie sa do debaty , možno si práve odpovedal na otázku ktorá nedávala spať niekomu inému....))))))

Gladiator028

Odesláno

Gladiator028,

no tak to je jina, z Vaseho tretiho prispevku bylo teprve jasne co vlastne potrebujete. :)

Hledal jsem, zkousel jsem ale neprisel jsem na to jak mit kazdy vstup zvlast a ne jako "prumer" tj. v jedne
polozce na grafu. Take jsem zkousel co se stane kdyz postupne nakoupim tri kontrakty a postupne ty tri
kontrakty prodam. V zaznamech o obchodech to pak vypada tak ze prvni prodej se sparuje s prvnim nakupem, druhy prodej s druhym nakupem a tak dale. tj. uzavira se vzdy nejstarsi pozice. To plati pri papertradingu a backtestingu v samotnem NT. Je otazka v jakem poradi uzavira pozice broker, jestli od nejstarsi, nejmladsi, nebo nahodne... :)
Tohle se mi podarilo vyhrabat k tematu jak NT uzavira pozice.
www.ninjatrader-support.com/HelpGuideV6/helpguide.html?FIFOOptimization

Takze pokud Vam poradi "likvidace" pozic vyhovuje tak ja to je, pak muzete pri dosazeni PT dat opacny prikaz za market
a zaznamy budete mit "spravne".

H.

Odesláno

Gladiator028 Napsal:
-------------------------------------------------------
> Zdvravím, vie mi niekto povedat či sa dá v NT graf
> rolovat aj na výšku? Cez Ctrl+šipky do ide len do
> strany , je hustejší alebo širší. V programe GST
> od Global Futures to ide aj hore,dole. Momentálne
> FDAX na NT vyzerá skoro ako priamka a na GST má
> pekné svingy. Po všetkých stránkach mi vyhovuje NT
> až na túto funkciu ktorú neviem či má.Diki
>
>
> Gladiator028

Co tohle ?
www.ninjatrader-support.com/vb/showthread.php?t=6434&highlight=vertical+scale

H.

Odesláno

Ahoj,
používám NT+IB. A zajímalo by mě, když se připojím k IB a zároveň k Zen-Fire (nebo jinému poskytovateli dat), jak poznám ze kterých dat se mi zobrazuje graf? Zda z IB nebo Zen-Fire? Nespíše se mi zobrazí vždy ze Zen-Fire, ale bouhužel jsem nepřišel na to kde je to nastaveno. Chci používat data feed Zen-Fire a příkazy zadávat IB. Pokud by mi to mohl někdo vysvětlit, budu vděčný.

Jirka

Odesláno

To Gloomer, ahoj to čo potrebuješ máš v NT Control center-Tools-Accoun conetctions - Add , tam pridáš poskytovatela dát ktorý ti poskytne Username a Heslo , preješ celu proceduru potom zavries Control center,znova otvoriš Control center -File-Conect - a tam odklikneš od koho chceš práve dáta a je to.

Gladiator028

Odesláno

to Gladiator028:

Děkuji za odpověď, ale tohle je mi jasný, to chápu. Ale nevím odkud právě tahám data, pokud se připojím zároven k IB i Zen-Fire. NT umožnuje mít 2 připojení najednou.

Odesláno

gloomer :

Zajímavá nestandardní otázka. Osobně si myslím, že se ti graf bude vykreslovat z prvního připojení, ale taktéž příkazy budou chdit na tohoto prvního připojeného. Moc bych se divil kdyby NT myslel na takto nestandardní připojení dat. Já sám používám kombinaci IB+NT dalšího připojeného brokera nemám, nepotřebuji, navíc s takovým to připojením se data mohou mezi sebou bít, taktéž se zbytečně snižuje rychlost přenosu dat do PC. Proč to vůbec potřebuješ ?

David

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...