Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím, včera jsem musel stáhnout novou verzi VT 2. Zmizelo mi všechno nastavení. Dohrané indicátory, barvy pozadí, návěstí, svíček, velikosti čísel a já nevím co ještě. Vrcholem, bylo to, že po prvním stažení mi to napsalo, že VT neběží správně. Takže jsem smáznul celý VT a druhé stažení už bylo v pořádku. Měl jsem zálohu, jestli je to nastavení, ale nepomohlo mě to. "Export environment" a když jsem to importoval tak nic, je to tak správně? Můžete poradit jak si mám uložit nastavení pro případ dalšího povinného downloadu.
Díky Merlin

• Odpovědí 422
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Micro
som na tom podobne. Cital som toto forum.vtsystems.com/index.php?showtopic=10283 a aj toto www.nfa.futures.org/news/newsNotice.asp?ArticleID=2273 ale zda sa, ze moja anglina je na to slaba. Od 1.08.2009 sa zavadza nejake pravidlo FIFO (First In First Out), ale dufam, ze to neznamena, ze s nebude dat pouzivat stoploss. Verim, ze nam SID (alebo niekto) vysvetli o co v principe ide.

Aj ja dakujem vopred.

Odesláno

vladko11
na tolko mi zas anglictina blizka je. Oba texty som si precital, akurat som celkom neporozumen napr.
[ital] NFA rule 2-43(B) regarding the use of “First In First Out” (FIFO) position management goes into effect August 1st, 2009, VT Trader 2.0.19 will comply with [bold] this new rule by disabling the ability to attach a stoploss and/or limit profit order to an individual position ticket ID[/bold] or order ID and by disabling all “Close Position”-related functionality if the client’s account is subject to the new NFA ruling. [/ital]
Budem vdacny, ak mi pomozes aj s tymto.

A je fakt, ze po poslednom update ozaj nie je mozne zadat STOPLOSS a LIMIT PROFIT.

Vdaka

Odesláno

tož přátelé, možná to netušíte, ale od 1.8. platí nová pravidla, kdy nejde zadávat SL ani TP při obchodování u brokera z US - je to opatření NFA 2-43 (b). Nadále platí, že objednávka, která byla první v trhu, musí jít první z trhu ven (First In First Out, FIFO), proto nelze zadávat SL a TP. Nelze ani uzavírat objednávky z terminálu, budou se uzavírat přes opačný pokyn s množstvím, které žádáte.

Odesláno

Volf

Priklad; ak otvorim pozicny long na EUR/USD tak potom uz nemozem otvarat intraday, pokial nezavriem "First position"?
Dotaz; ak si otvorim ucet anpr. u Alpari (UK), tak mozem dalej pokracovat, ako doteraz?
Dakujem

Odesláno

Dobrý den měl bych dotaz ohledně nové aktualizace VT .Změnilo se zadávání příkazů obchoduji na demu a ted mam zmatek v používání příkazů ...mohl by mi někdo polopatě říct jak bude vypadat objednávka při které je cena nad mojí zamýšlenou vstupní a já chci prodávat pokud cena protne mojí vstupní cenu směrem dolu a jak budou vypadat příkazy pro SL a PT to samé pokud je cena pod mojí zamýšlenou a já chci nakupovat. nechci řešit konkrétní cenu ale stačí mi vypsat použité Entry type a popsat které je PT a SL předem se omlouvám za svoji negramotnost ,ale doteď jsem t ve VT nepotřeboval Robert

9885

Odesláno

Booky, můžeš otevřít pozic kolik chceš. Pokud ale otevřeš první obchod (podle tebe třeba poziční, např.3 loty) a pak další (jakoby intradenní, např. 5 lotů), počítá se ti pozice dohromady (tedy 8 lotů). Nelze zavřít "ten druhý" a mít otevřený "první". Lze ale uzavřít 5 lotů z té celkové pozice. Defacto to samé, akorát s jinou logikou. ECN brokeři (např. MBT) to tak mají zařízené už dávno.
Platí to jen pro US brokery..... např. FXCM má taky pobočku v UK.

Odesláno

Zdraví všechny tradery,můžete mi prosím někdo poradit jak co nejrychleji a nejjednodušeji zadat stoploss a profit target při nákupu za market.Zkoušel jsem to přes OCO jak je uvedeno výše,ale stále mi to přikupuje nové pozice.Jdu to zkoušet jinak,snad na to dojdu.

• Vytvořit...