Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Trading a život u moře – Lanzarote


Doporučené příspěvky

  • Odpovědí 120
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Tak to je opravdu krásný článek :-) Je super , že je vidět, že se někomu splnil sen (tu) Gratuluji (tu) Na Tradingu je geniální, že nemá žádné hranice , že ho nemusíme dělat v jednom městě , nejsme vázaní na nějaké místo jako u jiných prací, ale můžeme obchodovat kdekoli nás napadne , třeba na horském hotelu, u moře nebo kdekoli nás napadne - prostě super :-)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Kanarske ostrovy znam velmi dobre .... na Grand Canaria jsem nejaky cas bydlel v San Augustinu. Pocasi a lide jsou velmi prijemni. Casto jsem hral fotbal na Playa de Engles akorat more bylo trochu studene v zime.

Hezky clanek a silna motivace pro ty kteri touzi po podobne svobode.


.... v unoru obchodovat nebudu protoze odpocivam .... tak zase az v breznu

at se dari focus

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Výborný motivační článek, takovéto příběhy, splněné reálné sny úplně miluju, protože mně dodávají neskutečnou energii k další práci. Jednou za čas by článek s touto tématikou byl výbornej. A ani nepocituji nejhorší českou vlastnost - závist, protože Vám to rozhodně přeju! A zároveň vím, že se tradingem budu živit stejně jako vy - jsem o tom pevně přesvědčen a už se na to těším :-) Díky podobným článkům si uvědomuji, že jde jen o čas a pevnou vůli to nikdy nevzdat dokud se nedosáhne cíle!

díky

Link to comment
Sdílet pomocí služby

No tak to musím smeknout, člověka takový článek motivuje k tomu, aby opět se s sebou začal něco dělat, a neusnul ve stereotipu mezi sny a výmluvami nad svoji osobou. Ale i tak bych vás poprosil, už takové články raději nepište, pro nás co ráno vstanou, namažou si chleba na svačinou, honem do přetlačené MHD, pak si odkroutit svých 8,5hod., večer něco uklohnit a spát, tak to člověka akorát naštve :-) Tak ať se daří..

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Petře, gratuluji k uskutečnění dalšího snu a postoupení o level výše! Budem určitě rádi, když se čas od času podělíte o nové poznatky a postřehy.

Myslím si, že tento článek je velkou motivací pro všechny tradery, protože je vidět, že tradingem lze vydělávat a plnit si své sny!!! (tu)

Ať se daří!

Tomáš

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...