Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

stranger:

"A obchodnici vecsinou maju pamat a cena sa skutocne na tychto zonach zastavi."

ci to nebude tym ze to robia rovnako ako ty :D

ja inak vcera tiez bez obchodu. Crtal sa tam jeden zaujimavy short okolo 17:30, ale nebolo to uplne kosher s mojim planom, a kedze momentalne obchodujem velmi opatrne, zostal som mimo.

Dnes neobchodujem, volby su superfundament :))

• Odpovědí 2,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

S volbama bych si moc starost nedelal, vysledky stejne dnes nebudou, na trhy to bude mit vliv mensi nez treba cerveny report jaky mame kazdy tyden. Aspon to si myslim, obchoduju normalne SIM i dnes.

aldamild:

nejake odkazy co by te mohly zajimat

www.financnik.cz/komodity/zkusenosti/intermarket-analyza.html

www.financnik.cz/komodity/zkusenosti/pozicni-intermarket-analyza.html

www.financnik.cz/komodity/zkusenosti/pozicni-intermarket-analyza2.html

www.financnik.cz/forum/read.php?2,161503,page=1

www.financnik.cz/forum/read.php?2,96441,page=1

Odesláno

no ved prave, ze vysledky dnes nebudu. Myslim ze ziadni velki hraci dnes nebudu otvarat pozicie, budu vyckavat na vysledok. Takze nema kto rozbehnut nejaky vacsi pohyb. Uz vcera bola mala aktivita.

To je ale len moj nazor, uvidime vecer :)

Odesláno

ty brdo zas takej začátečník nejsem zabyvam se tim uz rok :D mam i cely blog pana podhajskeho prostudovanej.

a vsechny ty odkazy taky, kazdej mesic si vyjizdim na CME jak spolu koreluji trhy e mini v procentech :D

a diskuzi IM analyziu čtu každej den :D každej den zkoumám jak se tam s tim perete :D. U všech me příjde že těch S/R zon tam mate hodně a strašně tlustý... pak semka dám screen jak vidim S/R zony ja. a njaký obchody který s emě povedli. Ale sem furt v práci :D

a třeba zrovna tem divergencím moc nevěřím, hodně se mě stavá že 2 e mini mají namířeno div dolu a jedna nahoru. tudíž spekuluji nad tím že ta jedna bude následovat ty 2 a prd...

Odesláno

stranger, ved to som hovoril, citaj vyssie ;) superfundament sa moze prejavit aj tym, ze pred nim nikto neobchoduje, takze aktivita je nulova ;)

Tipujem ze po volbach sa to rozjede, Obama nahor, Romney nadol :)

Len preboha nikto len podla mojich nazorov neobchodujte!!! ;)

Odesláno

to yamato & stranger:

Podle mě to po volbách pojede s Obamou doleva (Obama je totiž levák - dokonce sedmý levák v řadě na postu US prezidenta za posledních 44let, nepletu-li se). Romney to vezme doprava (ten je zase pravák).

Jen otázka, jak to interpretovat na grafu NQ :D Aby nám levá a pravá dle výsledku US voleb logicky dávala smysl, musíme natočit grafy (monitory) tak, aby časová osa byla vertikální a osa hodnoty grafu byla horizontální. Zde ale nastává statisticko-interpretační problém v tom, že natočením grafů můžeme dosáhnout dvou situací:
a) nové svíčky se budou vykreslovat dole
b) nové svíčky se budou vykreslovat nahoře
Takže pořád je to random walk :D

A pro případ krize doporučuji nákup investičního chleba (ticker CHLB). Po jídle bude vždy poptávka :D

Tak a následujících sto příspěvků musím mít teď vážných, abych tady nebyl za vtipálka a admin mě nesmazal :)

Good luck všem! Tom :)

Odesláno

Zdravim,
je to trochu Offtopic, ale vzhledem k tomu ze se to tu probiralo, tak kdo pouziva SOL trader tak v prislusnem foru je navod jak dostat ATR do grafu.Pan Lembak mi poradil jak na to.Zatim to neni barevne odlisene pri aktivite jak co pouziva Stranger, ale mozna se i toto podari.

Kouba

Odesláno

Volume je nizsie, ako bezne, ale aktivita obchodnikov, myslim si, nie je az taka nizka. Minimalne ja som dnes v trhu bol - YM sa hybal nadherne, priam ukazkovo. Nikto z Vas dnes neobchodoval?

Odesláno

tom_czr: To je nejlepsi prispevek co jsem tu za posledni rok cetl, opravdu moc diky. Jednak jsem se zasmal jak nikdy a navic je to svata pravda. Nechci argumentovat o tom jestli maji volby na trh vliv nebo ne, mozna ze maji, ale rozhodne to nebude tak ze by traders vnimali jednoho kandidata jako signal pro short a druheho pro long, jednak to je subjektivni, a kazdy ma sveho favorita, navic jsou oba uplne bezmocne loutky, ktere jsou ovladany nadnarodnimi bankeri, a tudiz, ktery z nich to vyhraje je uplne fuk, hlavne ze ho maji pod kontrolou aby jim to dale sypalo v jejich nesmyslnem systemu statnich dluhu a pujcek, ktere nikdy nebudou splacene. Jinak ja dnes vidim na svem grafu volume identicke jako vcera, rozdil je tak 5% a to povazuju za zanedbatelny rozdil. Navic krasny trend, viz screeshot... Pardon za off topic, ja jen reaguju na prispevek ktery me dne opravdu potesil, kdyz jinak jsem uplne psychicky "down", tohle mi dodalo silu se nahlas uprimne zasmat.

20846

Odesláno

aldamild Napsal:
-------------------------------------------------------
> a třeba zrovna tem divergencím moc nevěřím, hodně
> se mě stavá že 2 e mini mají namířeno div dolu a
> jedna nahoru. tudíž spekuluji nad tím že ta jedna
> bude následovat ty 2 a prd...

No to mas tak, ono se nema divergence sama o sobe povazovat za signal, proto z toho casto jak rikas je "prd". Chce to mit uz jinak funkcni system, konkretni vstupy a pak je jen podle divergenci jen filtrovat (priklad).
Tolik jen teorie, jinak ja beru taky divergence temer vsechny, pokud se mi tedy libi a splnujou urcite podminky. Musim si to sam potom nejak upravit, a pouzivat je napriklad jen v zonach, nebo ve spojeni s jinymy prvky TA, ale zatim na zkousku beru vsechny, ostatne je to jen demo, takze na statistiky se to hodi :)

Odesláno

detroit - moj odhad nebol zalozeny na sympatiach ku kandidatom, ale na tom kto bude ovladat FED ;) A to, uznaj, nejaky ten vplyv na trhy ma :)

Btw. Obama vyhral, trh ide nahor, takze som sa celkom trafil :) Este je otazka ako dlho mu to vydrzi...

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...