Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

• 2 týdny později...
Odesláno

ahoj

co vravite na vstup facebooku na burzu 18.maja?chysta sa niekto zobchodovat?,momentalna nalada na trhoch a objem obchodov na NQ100 mipride ako predpriprava na buduci piatok(kazdy chce mat asi co najviac prostriedkov na marginy)ci uz jedinci alebo institucie,tak neviem?co si myslite???

sempiterna

Odesláno

Zdar all: ako pozeram tak asi to tu pomaly vymiera (td) (td) (td) (td) (td) - ja este stale bojujem (uz iba so sebou ) :) :) :) :) :) Tak ak si najdem cas tak dam nejake obchody na ozivenie aby som si tu obcas mohol nieco precitat a tu bude co. Dva vstupy na LTM a dva BE ;)

19541

Odesláno

V podstate ano ale v obchodovany som cakal test 2500 hranice ako potvrdenie ze cena nema silu ist Down a nasledny odraz + vychadzal my tam odraz od TL
Ale ten vzniknuty GAP ma trocha vystrasil inac by som uzatvaral okolo 2520 na HOD. :) :) :) :)

• 2 týdny později...
Odesláno

Zdravim chtel jsem se zeptat jestli by se tady nasel nekdo ochotny kdo by mi napr. zitra nebo jindy ukazal jak si dela predpripravu S/R zon pro vstupy.
Chtel bych si tuto predpripravu zacit pripravovat pred kazdym obchodem a zatim moc nevim jak na to, tak pokud by nekdo byl ochotny a dal sem nejake screenshoty s pripravou a nejak popsal proc tato S/R atd byl bych vdecny.
Potrebuji asi trochu nakopnout:-).

Ať se dílo daří:-)

Kouba

Odesláno

Zdravím Nasdaqaře Jsem začátečník. A včera večer jsem zkoušel různý variace indikátorů a co to umí a zakresloval jsem všechno co se mi líbilo. A večer NQ udělal dvojtý vrchol. A RSI 9 udělalo divergenci ale RSI 25 normálně šlo pro vyšší high. Když jsem se díval do historie, tak se to dá najít častěji. Uměl by to někdo vysvětlil, že jedno RSI udělá divergenci a druhý ne??

19653

Odesláno

Zigiman:
důvodem je to, že každé z RSI co máš zobrazeno, se vypočítává z jiné periody. To horní má periodu 25 a spodní 9, což znamená, že první se počítá z posledních 25-ti svíček a to druhé z posledních 9-ti svíček.

Doufám,že sem to vysvětlil jasně :-)

Odesláno

Zdravím všechny, Obchoduji na trhu emini NQ v čase 9:00 – 11:30. Jelikož mám problémy s dodržováním obchodního plánu (vynechávám ziskové obchody), budu si zde publikovat mé obchody. Cílem tohoto opatření je zlepšení disciplíny. Vyhledávám patern Ov Finwinu na 1 a 2 minutovém TF. Vstupuji s 2 kontrakty Marketem na Close svíce s výstupy na PT1 a PT2, používám 4 tiky SL. Měsíční PT 600$. Případně doplním další informace. Přikládám dnešní obchod. Děkuji, Radek

19659

Odesláno

Dnes mam volno takze som si nasiel cas a obchodoval . Pozeram ze tento tyzden je pekne rozbehnuty tak som rad ze aspon jeden den som zobchodoval. (tu) (tu) (tu) (tu) (tu) (trocha som si vylepsil statistiku) 1xPT, 1xSL, 1xnepyplneny :) :) :)

19661

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...