Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

ja ale nechcem pouzivat WCCI, chcel by som si vytvorit vlastny AOS. Ale uz viem ako by sa to dalo -> mozem porovnat hodnotu MA z poslednych 5 sviecok (resp. rozdiel hodnot). Ak je uhol medzi 90 a 45 stupnov, tak by bol rozdiel vacsi ako pri uhlu 45 az 0 stupnov. Teraz to uz len naprogramovat :-)

• Odpovědí 325
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Ahoj, nejde mi přidat Profitdisplay k obchodnímu systému VT Comodity Channel Index TS.vttrs, Po přiložení skriptu Profitdisplaye a pokusu o uložení hlásí chybovou hlášku "Skript neprošel kontrolou!Opravdu chceš uložit?" Přikladám skript a systém {- - - - - -- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -} {ProfitDdisplay AddOn} {0: each bar gets a number} DP1bar:=cum(1); {1: taking Input-Signals} DP1start:= 1; {or Name_of_InputValue} DP1spread:= 0.0003; {or Name_of_SpreadValue} DP1size:= 0.1; {for Mini or Name_of_LotSizeValue} DP1oBuy:= LongSignal; {here goes the Name_of_OpenBuy_Signal} DP1cBuy:= ShortSignal; {here goes the Name_of_CloseBuy_Signal} DP1oSell:= ShortSignal; {here goes the Name_of_OpenSell_Signal} DP1cSell:= LongSignal; {here goes the Name_of_CloseSell_Signal} {2: normalizing Input = avoiding N/A values } DP1oBu:=if(DP1oBuy=1,1,0); DP1cBu:=if(DP1cBuy=1,1,0); DP1oSe:=if(DP1oSell=1,1,0); DP1cSe:=if(DP1cSell=1,1,0); {3: calculating OpenOrderSize for given InputSignals } DP1bu:=DP1oBu-DP1cBu; DP1bought:=if(DP1bar2502

Odesláno

Dobry den,

zacinam studovat programovanie indikatoov a aos..
Prosim poradte mi ako napr. do funkcneho aos pridam filtraciu /podmienku - if / na otvorenie / zatvorenie/ pozicie, podla ineho indikatora..-.. dufam ze som to napisal zrozumitelne.

Dakujem za kazdu radu..

Odesláno

Dobry den, skusil som dat dokopy Fisher aos a indikator Gann Hilo, no stale mi to vypisuje chybu. / pravdepodobne mam zle zapis podmienky IF/. Moze sa na to pozriez niekto co tomu rozumie viac ako ja? otvorit sa ma pozicia ak : cross(fisher,signal) a ak je Hilo 2528

Odesláno

měl bych prosbičku
Jak naprogramovat VT, aby označil událost, kdy nová svíce otevře v horní(uptrend) respektive dolní(downtrend) třetině svíce předešlé a přitom její střed po jejím uzavření leží nad(uptrend) respektive pod (downtrend) close svíčky předešlé?
Díky moc

• 2 týdny později...
Odesláno

Ahoj vsichni,

lze nejak v AOS skriptu zjistit jestli mam otevrenou pozici? Vetsina AOS co jsem zatim videl to resi pres pocitani events, ale to je nespolehlive. Jde mi o to ze kdyz AOS provede treba OpenBuy, ja na tu pozici rucne nastavim stoploss a ten ji za cas zavre, tak AOS se o tom nedozvi a pri splneni podminky pro CloseBuy provede Sell, a tim padem otevre opacnou pozici po cemz treba v tu chvili vubec netouzim.

Mate nekdo tohle vyresene?

Diky

Gibo

Odesláno

piko (w.r.t. FisherTS+Hilo.vttrs):

Ty podminky skutecne nejsou syntakticky spravne. Pro zacatek zkus nahradit:

{Signal Long a Short}
Long:=if((Cross(fisher,signal), if UpTrend);
Short:=if((Cross(signal,fisher), if DownTrend);

timhle:

CrossAny := Cross(fisher,signal) or Cross(signal,fisher);
Long:=CrossAny and UpTrend;
Short:=CrossAny and DownTrend;

Jenze v zapeti narazis na problem ze HiLo je vzdycky vetsi nez Signal, takze z podminek:

UpTrend:=Hilo DownTrend:=Hilo>signal;

ti vzdycky vyleze DownTrend. HiLo ma na mem kousku grafu hodnoty mezi 1.12 a 1.14, zatimco signal -0.75 az +0.75, takze abys tyhle dve hodnoty mohl porovnavat musis je nejdriv nejak normalizovat na stejny rozsah, treba od 0 to 1.

• 3 týdny později...
Odesláno

Dobry den, rozhodol som sa ze by som sa chcel naucit programovat vo Vt. Vsade na vlaknach som sa pokusal najst manual programovania, najlepsie v cestine pripadne slovencine bo bohuzial s Aj mam problem. Skusal som hladat aj vo wiki ale nenaslo mi nic. Ak by niekto o niecom podobnom vedel, bol by som mu vdacny. Dakujem, pekny den :)

• Vytvořit...