Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

ropon - máte na jednom symbolu 3 strategie. Jaké máte settings pro automation u jednotlivých strategií? Problémů může být více, nicméně je méně pravděpoobné, že jste narazil na bug, spíše bude potřeba probádat taje a zákoutí platformy a dobrat se příčiny... :)

Odesláno

Honza:

na kazdej strategii v rovnakom symbole mam zaskrtnute iba "Allow multiple automated..." V ten den vstupovala do obchodu iba tato jedna strategia. Co tam mozem mat este zle nastavne?

R.

Odesláno

Z toho co vidíme, je jasné jenom to, že jedna z těch 3 strategií je stále long a nikoliv flat. Tudíž je match na false, protože strategie očekává pozici long 1. Chápu to tak, že tato strategie, která ukazuje long, tak na konci dne zavřela, včetně grafu, tj. na grafu vidíte spojnici mezi buy a sell příkazem? Není problém v tom, že strategie zavřela, ale mezitím byl graf nebo platforma zavřen a znovu otevřen a teď je pozice strategie odlišná než předtím v "reálu"?

Odesláno

Ano na grafe je spojnica medzi buy a sell. Ale pod buy boli 2 kontrakty a ziadna ina strategia v ten den nevstupovala. Kazda strategia vstupuje len s 1 kont.
Ano tento stav ktory som hodil do screenov bol uz po odpojeni a následnom pripojeni platformy. Ale pred odpojenim platforma vykzovala buy 1 s unrealized P/L cca +500 USD.
Po zavreti sa a pripojeni skocili position match na false. Podarilo sa mi to uzavriet az v RTH ale ziaden pohyb na ucte uz nebol. Na grafe je len jedna spojnica a druhy kontrakt sa vymazal. Preto je mi to cudne.

R.

Odesláno

Hm, tohle zřejmě vypadá na problém způsobený zavíráním na close dne. Uvědomte si, že na zavírání na konci seance je z principu problematické (např. při použití SetExitOnClose) - strategie, pokud není IOG, tak pracuje v podstatě pouze na posledním ticku právě končícího, resp. prvním ticku nového baru. No ale jak umístit na trh příkaz, když poslední tick baru je zároveň tick, kdy se trh zavře? Nehledě na to, že lezete do VELMI volatilní části trhu, kdy jsou zavírány poslední pozice, hloubka trhu stojí za veliký prd atd.
Doporučuji se zavírání na polední úsečce dne úplně vyhnout, buď předěláním exitů nebo úpravou grafu na custom session, kdy seanci ukončíte dříve než je ve skutečnosti. Na 15 min grafu byste tedy měl zavírat ve 22 hodin našeho času nebo 21:45.
Kdyby to bylo ve vašem případě něco jiného, dejte vědět..

Odesláno

No ja som myslel, ze na sime problem so zavieranim na EOD nebude...
Zavieranie mozem zmenit to je pravda, ale nemoze to byt skor az o 15 min to by uz mali strategie ine parametre, ak to bude pretrvavat skusim exit na 1min TF o 16:14.

R.

Odesláno

To Honza K. Tak sa hlasim s podobnym problémom. Vcera t.j. 27.2. Vstupovala do trhu len jedna strategia a ako vidiet z grafu je tam buy 1, ale market 2. Preco market 2? Zo spravy v message je tiez len vstup long 1. Ako si to mam vysvetlit? Pohyb na ucte je spravny. Mna len matie to cislo 2. Pri predoslych dnoch to kupovalo ok. Mozem Vas poprosit o komentar k tomu? Dakujem R.

27182

27183

Odesláno

Este doplnim, stav: vcera vstupovala znovu ta ista strategia long cca po 20:00 predtým ako vstupila tam zo 27.2 stale svietil market 2. Po vcerajsom obchode (tiez long) sa stav z tohto dna 27.2 upravill na market 1 teda tak ako byt. Dovod neviem. :(

R.

Odesláno

nemyslim ze to bude tym exitom. Totiz problem bol so vstupom kde pisalo market 2, a v ten den bol profit uzavrety a pripisany na sim ucet. V piatok nebol ziadny otvoreny profit. Den predtym (streda) strategia neobchodovala

Odesláno

Mam zvlastni problem, pri kazdem prihlaseni na Live se mi objevi tato hlaska, uz jsem se toho zkousel zbavit lecjakym zpusobem a porad nic. V trade manageru samozrejme nic neni, zadne orders (ani na SIMu). Tak uz opravdu nevim co se mi snazi platforma sdelit. Screen: .

27219

• Vytvořit...