Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

raven2cz Napsal:
-------------------------------------------------------
> @ladin4: ja mam data zobrazena spravne u @TF.D az
> do roku 2004. Mozna zkusit vymazat svou lokalni db
> a znovu natahnout symbol. Jinak nevim.

Díky za reakci...teď jsem zjistil, že na druhém PC mi to běží bez problémů. Mohl by to být tedy problém, o kterém píšeš ? Kde najdu lokální db ?

Odesláno

ropon drive psal treba toto:
Program Files\Tradestation 9.1\Program\Cache\CAL_cache.clod staci zmazat alebo presunut. Je to ale subor vsetkych dat grafov, cize po zmazani nebudu v TS uz ziadne data a vsetky sa zacnu stahovat znovu.

Odesláno

Zdravím chtěl bych se zeptat - Vytvořil jsem si placený ,,demo,, účet u TS s tím že si program ozkouším, po pár dnech sem narazil na problém kterého se týká má otázka ... U trhu e-mini NQ mi NEJDE zadat nákupní/prodejní příkaz do trhu. Obchodovaný kontraktní měsíc NQU15. Když jsem se pro zkoušku překliknul do Forex obchodování na měnový pár eur/usd a vstupoval sem stejně jak u komoditního kontraktu přes Market ejhle příkaz byl přijat. Nevíte mi někdo poradit kde se vloudila chybička děkuji

Odesláno

Zadávat příkazy jdou na reálných datech, jestli se u symbolu objevuje (D), tak jsou zpožděná a pak to nejde obchodovat. Když se zaplatí příslušný balík nebo trh, tak pak by měly jít zadávat příkazy v pohodě i na SIMu. Nevím, jeslti demo účet u TS není ještě nějak jinak nastavený, nikdy jsem ho nepoužíval.

Odesláno

Ahoj, mám další dotaz...při spuštění optimalizace se zobrazí hodnota All:TradeStation Index -99999 (viz obrázek), nebo u All:Net Profit 0 apod. Report je na konci prázdný, bez hodnot. Máte s tím někdo zkušenost, proč se tohle děje ?

31788

Odesláno

raven2cz Napsal:
> @ladin4: Mate nejakou chybu v navrhovem kodu.
> Negeneruje Vam zadne obchody. Treba spatne casova
> podminka, nebo jiny nesmyslny parametr. Muze to
> byt take chyba v kodu.

Určitě máte pravdu, přesto jsem to nedal...musel jsem to poslat Tomášovi. Díky ale za rychlou reakci.

• 4 týdny později...
Odesláno

Dobrý den,

jsem začátečník v obchodování a mám možná "blbý" dotaz. Chtěl bych obchodovat komodity, akcie (i na Americké burze, na páku), forex moc ne. Je platforma TradeStation pro tyto obchody vhodná? Připadně, doporučil by mi někdo jinou?
Předem velice děkuji za odpověď.

Odesláno

Petr80 Wrote:
> Dobrý den,
>
> jsem začátečník v obchodování a mám možná "blbý"
> dotaz. Chtěl bych obchodovat komodity, akcie (i na
> Americké burze, na páku), forex moc ne. Je
> platforma TradeStation pro tyto obchody vhodná?
> Připadně, doporučil by mi někdo jinou?
> Předem velice děkuji za odpověď.
>
>
>
> Edited 1 times. Last edit at 07/19/15 07:57PM by
> michal-administrator.

Vrele mohu doporucit Tradestation.

(tu)

Odesláno

@Petr80: TS mohu a nemohu doporucit. Velmi zalezi na systemech, ktere bude chtit obchodovat. Pokud zacinate, mel byste zvolit nejprve bezplatnou platformu s minimalnimi naklady. Cesta k protfitabilnimu tradingu trva radu mesicu az let. Pokud chcete obchodovat diskrecne, myslim si, ze mate daleko vice elegantnejsich jinych moznosti nez TS. Rozhodne neni dobre zacit resenim platformy a jejimi problemy.

Odesláno

@ladin4: Na forech naleznete bud pod nazvy Bar Countdown Timer, nebo Counter. Existuji dva typy, prvni ktery se odviji od ticku, kde cas skace dle ticku (coz pro presne casovani je nicmoc) a druhy, ktery je postaven na tride Timer a odviji se od casu (u nej presne nemusi klapnout 0s na novou svici, zalezi na rychlosti kompu).
Opet plati, musite si stahnout ELD kod a pouzit tento indikator ve svem grafu. Existuje jich opravdu hodne a je treba si vybrat takovy, ktery Vam bude vyhovovat.

• Vytvořit...