Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dry1985:

- jestli používáš Sierru, je to nastavením, nevím ale, jak to změnit

- jejich data i plnění jsou v pořádku, člověk tohle vnímá jen u SL, nicméně stalo se mně, že se na ropě udělal velký gap, uprostřed kterého jsem měl PT. PT nebyl vyplněn v rámci gapu, ale až o 7 ticků dál (tedy o 7 tidků víc :)) Tím chci říct, že na nás nikdo nešije boudu, jen software ty grafy občas špatně kreslí ;)

Odesláno

Dry1985: Jestli to nebude spise tim, ze neberes v potaz bid x ask cenu. Pokud otevres short za 2386.5, jedna se o BID cenu. SL nastavis na 2388.25, ale zapominas, ze SL prikaz pro short pozici je vlastne nakupni prikaz, tedy lezi na ASK cene. A jelikoz tvuj graf zobrazuje BID cenu, tak v momente, kdy cena v grafu doleze na 2388.0 (BID), je ASK cena logicky 2388.25 (spread=1tick) a to znamena, ze SL je zasazen a koncis.

Cili chyba bude u tebe. ;)

• 4 týdny později...
Odesláno

ahoj,

před týdnem jsem si nainstaloval Infinity AT a demo účet a fungovalo to bez problémů. Až dneska když kliknu na InfinityAT ikonku tak mi vyskočí MessageBox

TALauncher
[WebServiceClient::SendRequest]-Unhandled Exception ...

Nepomáhá nic, re-install, uninstall, registry clean, všechno smazat. Prostě nic. Zkoušel jsem vypnout firewall, antivir, cokoliv. Do dneška celý systém fungoval OK a najednou problém.

Volal jsem Stephenovi i do TransActu a oba mi řekli firewall, firewall, firewall ... Jako bych byl největší kretén na světě a nezkoušel jsem to vypnout :-D

Chtěl jsem Infinity místo AMP protože mají o Euro menší komisi na FESX (2.2), ale teď se ptám jestli mi to stojí za to Euro... :-D

Díky za rady

Odesláno

tomas262
Ja som mal podobny problem. Na zaciatku to fungovalo a potom vznikol problem. Problem - nemal som pevnu IP adresu. Ale to bolo pri otvoreni live uctu. Raz to islo a viac krat neslo.....Mozno tam je pes zakopany. Inak mne Steve vravel to iste - firewall, preinstalovat a pod.

Odesláno

Este som sa chcel spytat, co obchoduju live, ci v poslednych dvoch tyzdnoch Vam stiha platforma???Meska s aktualnou cenou na grafe a na platforme aj 10 sekund. Ked trh spravi velky pohyb to berem, ale robi to aj ked trh je relativne kludny.Mam verziu 4.5.1 Dakujem za pripadnu odpoved.:)

Odesláno

Dobrý den,
začínám obchodovat live a tak mě mnohem více trápí i výpadky dat. Někdy mi běží grafy a nejdou data do domu, jindy zase běží data a nezobrazuje se graf a někdy dojde k úplnemu odpojení. Od začátku června jsem měl asi 5 těchto případů, jeden den dokonce dvakrát za sebou. Nechal jsem si sice nastavit max . denní ztrátu , ale přesto mě to znepokojuje a je to nepříjemné. Nevím zda by pomohla instalace stále nových verzí, ale co mám zkušenost ty úplně nejnovější většinou nejsou vždy to nejlepší.
Nevím jestli to nemůže být způsobeno třeba i nějakými mikrovýpadky ADSL připojení, které nejsem schopen zpozorovat, jsem z vesnice,kde jsou možnost připojení wifi velice špatné a tak nejsem schopen porovnávat.
ADSL mi ale běží stále okolo 3Mbit/s.

Vím, že se zde již v diskuzi nějaké problémy řešily, ale zajímala by současná situace a Vaše případné zkušenosti.
Pokud se mi nepovede výpadky nějak minimalizovat, přemýšlím o změně brokera, ale raději bych zůstal u Infi..

Za případnou radu a pomoc předem děkuji.

Odesláno

Roman T: mě to trápilo už na demu. Ale oni na demaře prdí, tak já prdím na ně. Šel jsem k Velocity, kde můžu používat Sierru taky free a jako jedinou platformu (není potřeba nějaká další platforma)

Odesláno

Roman T
Ja u infi obchodujem live uz vyse roka. Boli sice raz za cas problemy, ale myslim si, ze inde je to iste. V poslednej dome mi tiez nestihala platforma. Bolo to sposobene velkymi vykyvmi. Myslim si, ze u ostatnych brokerov je to to iste....Treba vyskusat dlhsie a sami uvidite, ci Vam vyhovuje...

Odesláno

Může mi prosím ještě někdo objasnit, jak je to se stop losem v případě výpadku PC popř elektriky. Jedná se mi o klasický SL, který se automaticky aktivuje při otevření pozice. V případě, že vstoupím do obchodu a něco spadne,
mám SL držený na burze či nikoliv (výsledek by měl být pak SL nebo PT ) ??? Chápu, že jiné to je u příkazu OCO,
kde mohu být v pr.... , ale tento případ zatím neřeším. Díky za odpověď.

• Vytvořit...