Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Hledat v
  • Více možností...
Najít obsah, který ...
Hledat výsledky v ...
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky
Masaryk

Ninja Trader - nastavení programu od A do Z

Doporučené příspěvky

Mosat: Ano v NT toto lze. V příloze zasílám screan jak přidat dva grafy do jednoho okna. Stačí v data series (jak přidáváte Vámi vybraný trh) přidat ještě druhý požadovaný trh. Měly by se Vám zobrazit pod sebou - a nastavte je alespoň stejně do začátku aby jste se ujistil že to funguje - Stejný kontraktní měsíc a také stejné rozmezí dat (od kdy do kdy)

17521

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Také já bych rád poprosil o radu. Uvedu to na příkladu. Nechám si zobrazit 5minutový graf a a pokud začnu ukazovat kurzorem na 15:30 tak hned jak s ním pohnu trošku dál k další svíci, tak by se mělo na ose ukázat již 15:35. Bohužel toto se mi přenastavilo a lítají mi tam minuty. Měl by někdo cenou radu jak to navrátit zpět? Ještě přikládám obrázek o co se mi jedná - na časové ose je vidět čas 18:23 ale správně má být 18:20 a nebo 18:25 jelikož mám 5minutový graf. Děkuji za pomoc (tu)

17522

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Zdravím,
absolvoval som kurz úvod do e-mini a v skriptách je časť venovaná "Kde stáhnout a jak nastavit AutoRetracement pro NT". Stiahol som si aj AR aj CCI Histogram, ale keď to chcem importovať do NT tak mi ukazuje, že priečinky sú prázdne. File-Utilities-Import NinjaScript, potom dám vybrať CCI Histogram, alebo AutoRetracement a ani to nejde dokončiť pretože mi ukazuje, že zložka neobsahuje vhodné súbory. Viete mi s tým nejako poradiť?

Dan,

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda jste někdo neřešil problém zarovnání Bartimer indikátoru. Když mám zapnutý AutoRetracement tak mi jeho Low hodnota přepíše čas u Bartimeru, zkoušel jsem proklikat nastavení indkátorů, ale nenašel jsem zarovnání např doleva nebo o řádek výše. Neřešeil jste někdo podobný problém s posunutím výpisu hodnoty indikátoru?

Děkuji za rady.

Danko: Importuješ ty indikátory v zabalené forrmě? Mám takové tušení, že jsou v zipu. Pokud ano, zkus ty indikátory stáhnout znovu.

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
To Ladousek : áno, oni sú síce v zipu, ale potom ich rozbaľujem a až takto rozbalené sa snažím importovať. A keď ich rozbalím, je tam pekne CCI Histogram aj AutoRetracement, takže fyzicky v zložke existujú, no keď sa ich snažím importovať do NT, tak mi ukáže, že zložka neobsahuje vhodné súbory, tak nechápem.

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Zdravím kolegy tradery,
mám dotaz k nastavení NT7. U vstupu a výstupu se zobrazí šipky a příslušné hodnoty. Rád bych ponechal pouze šipky, zobrazení hodnot nepožaduji (resp. někdy ano a někdy ne). Vím, že se toto nechá nastavit. Nevím kde. Rád bych požádal o radu. Vím, že jsem to tady před časem někde četl, bohužel se mi to nepodařilo najít.
Děkuji
JiKos

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Zdravím, chcel by som popýtať o pomoc nejakú tu dobu už papertradujem, ale dnes ráno ako som zapol NT po menení času mám na Ninjovi o hodinu viacej ako na pc skúšal som hľadať nejaké nastvaenia v programe ale nič som nenašiel , nepomohla ani zmena času v počítači + sa mi prestali nahrávať data po každej minúte - po pustení grafu mi to ide celý čas len do jednej sviečky a nenahrávajú sa nové prosím čo s tým ? ďakujem

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
to lukassino : ja som napisal do Supportu Ninja a dosiel mi takyto mail :
Hello,

Thank you for your note.

There was a recent change to several time zones with regard to Daylight Savings Time.



Please use the following link and select the proper download for your version of Windows.



support.microsoft.com/kb/2570791



Once the update has been applied, use the steps below to change your Time Zone and sync the PC clock, note to set the server to time.nist.gov.



You can sync your PC clock by double clicking on the clock in the lower right corner of your desktop. Press 'Change time zone...' Set the Time zone and press 'OK'.

Once you have done that, click on Internet Time tab and then click Update. Your PC clock should now be updated.



After updating your PC clock, please let me know if you are still having issues.

Sincerely,
Cameron

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Zdravim, mne sa to stale nedari nastavit. - prikladam obrazok aby ste to sami videli. bartimer nastaveny na 5 min, usek sa vykresli za 1:05:00. - hodiny mam prestavene na zimny cas, mozno to pojde ak sa zmeny cas aj V USA tuto nedelu na zimny..? Dakujem Tomas

17692

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Zdravím,
nevíte kde bych mohl sehnat NQ 09-11, dělá mi to mezeru v backtestu, popřípadě kdyby jste je někdo měl a mohl je dát třeba na ulozto nebo nějakou jinou alternativu ( klidně i data k zakoupení)

Díky. :)

Sdílet příspěvek


Adresa příspěvku
Sdílet pomocí služby
Návštěvník
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy.