Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 394
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Jsem si rozmyslel posunuti toho SL na BE a nechavam to na puvodnim SL 1279...vice je na screenu. Cum. deltu obcas pouziju jako divergenci pro vstup, ale to delam jenom v premarketu.

18262

Odesláno

Dobré ráno za oceán a dobré odpoledne na východ, přikládám dnešní pre-mkt. Momentálně se ve mě perou dva Ondrové, ten první chce při případném překonání 86-7 area na jih měnit short term bias na down a prodat při retestu recent HVN zespodu (pingpong). Ten druhý na druhou stranu uvažuje, že pokud toto, co vidíme, je falešný breakout (odraz od velmi silného levelu) a trh se dostane až k 1280 area (lower extreme BA), bylo by možná vhodnější vstoupit responsive do longu ( v souladu s dosavadními longer-term bias). Co si o tom myslíte? Jak skloubit tuto schizofrennost? Popř. je oprávněná? Díky!!

18266

18267

18268

18269

Odesláno

Dnešok zamrzí, včerajšia analýza na dnes čo som postoval mi vravela long na 1,272 v prípade open nad touto úrovňou. Pozrite si euro keby som tak nebol v škole dnešok by mohol naplniť 2 týždnoví plán (td)

Odesláno

iigis:

analyza porad plati ted mas moznost jit short jak to tam mas naznaceno. akorat sme se dostali na hranici BA a indexy evidentne nahoru jit nechteji takze je sance ze i euro zarotuje zpet do stredu BA. dulezite je ted neprekonat 1.2840

Odesláno

Leeto:

Platí platí už tam short som :) Prvý short čo som vliezol som bol za 15sek na 1. scale oute a ten som ešte chytil BE, okamžité reentry ešte tam mám 3/4 pozície (tu)

Odesláno

gumaczek: Ja myslim ze tvoje analyzy jsou OK, ale chybi ti sedet u grafu real time a tehdy delat rozhodnuti. Najdi si cas abys mohl sledovat trhy kazdy den alespon 2 hodiny od open a ptej se Troye uplne na vsechny napady ktere mas ohledne potencialnich vstupu. Nejde ani tak o to ze ty vstupy ktere zde uvadis jsou spatne...jde o to ze jsou kolikrat jsou lepsi prilezitosti nebo ty o kterych ty premyslis maji zrovna real time nekde nejaky hacek o kterem nemas tuseni...2 mesice tohoto real time treninku a budes zase o krok dal...Good luck!

• Vytvořit...