Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím, potřebuji opravdu rychlou odpověď na otázku.
Otevřel jsem pozici v 18:55 a v 19:15 se burza uzavřela, zmizli mi jak PT, tak SL, ale pozice se drží dále (přehlídl jsem otevírací dobu burzy ) . Co to pro mě znamená? Budou vyšší komise? A hlavně, jak dlouho bude má pozice držena, nebo respektive jak z pozice vystoupit co nejdříve, navíc, když je zítra svátek?

• Odpovědí 2,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Dobrý večer,

Také mám data od CQG, a svíce se prestaly vykreslovat v 19:15 , ovsem od 22:30 se zase svíce vykreslují, hned první svíce byla dlouhá 20 bodů.

Máte to taky tak, že se vam graf vykresluje?

děkuji. :-)

Odesláno

NavrcL:
komise určitě ne, jen blokovaný margin už nebude intradenní ale denní a pokud na něj nemáš na účtu dost kapitálu tak asi pošlou margincall.

Target a Stoploss zmizly nejspíše proto že byly nastaveny s "denní" platností takže si je budeš muset zadat znovu. Budeš mít ale problém s Gapem který pak často bývá když se jeden den nejede.

Futra by měly startovat buď v 22:30 nebo pak o půlnoci, tak si nařiď budíka a ještě jednou - pozor na gap. Projdi si gapy nejčastěji z pátka 22:15 do půlnoci z neděle na pondělí.
Mezi 23:30 a 23:59:59 se neobchoduje.

Pokud to přežiješ, dej pak vědět jak si to ukočíroval.
Hodně štěstí.

Odesláno

Zdravím Vás,
mohl byste mi prosím poradit? Nerozumím tomu, proč včera, když se zavíralo v 19:00 a dnes je v US svátek se NQ znovu rozjelo ve 22:30??????? Způsobilo mi to velké problémy a na místo PT, který nastal v 19h pouze BE ve 22:30 díky té 20ti bodové svíčce(?). Neměl jsem uzavřenou pozici, ale vědět, že NQ znovu zahájí ve 22:30, stalo by se tak včas. Rád bych tomu porozuměl, abych to příště předvídal. Kde najdu tyto aktualní obchodní hodiny?? Mockrát děkuji za odpověď!!!

Odesláno

Dobrý den,
může mi někdo objasnit následující věc,obchodní hodiny skončily 3.7 v 19:15 burza zavřela kvůli dnešnímu svátku.kdy se neobchoduje a měla se rozjet až ve čtvrtek,ale včera ve 22:30 se grafy rozhýbaly a stále se vykreslují i teď.Byl jsem v pozici,protože jsem to nevěděl a ta se zavřela včera právě v těch 22:30( graf se hnul o více než 20bodů na NQ dolů) jak je to možné???

Jak je to tedy s obchodními hodinami,mám v tom chaoz?

Díky za odpověd

Odesláno

Zdravim,
me by to taky zajimalo jak to tedy je.Ze se bude obchodovat vcera do cca 19 hod. jsem vedel, ale take jsem si myslel, ze je dnes zavreno.
Mam to chapat tak, ze neobchoduji akorad floor traderi, ale elektronicky se obchoduje normalka?Takze obchoduji vlastne vsichni krom USA?(teda aspon si myslim ze tam dnes asi nikdo u PC nesedi)

Kouba

Odesláno

Mas to chapat tak, ze se podivas kdy je a kdy neni burza otevrena a nebudes tu plane mudrovat jako ostatni, kteri dokonce obchoduji a ani nevi, kdy se burza zavira a kdy ne. Ostatne toto je evergreen kazdych svatku v USA. Jen pro zajimavost... toto neni tohoto roku posledni svatek... Kdo bude dalsi a necha se chytit do zavrene burzy ?

www.cmegroup.com/tools-information/holiday-calendar/index.html

www.cmegroup.com/tools-information/holiday-calendar/files/2012-4th-of-july.pdf

Rob

Odesláno

Oni mají ve 22:30 již nový obchodní den. A futra omezeně jezdívají i ve svátky asi na rozdíl od akcií. Bezpečně ale nejezdí od pátku 22:15 do půlnoci z naší neděle na pondělí.

Taky se zrada prozradí pokud koukáte na volume, pokud jen na FinWin tak bohužel ne.

(Když se ale chcou stahovat data do Replaye Ninji tak se musí zadat i datum neděle - ono to pak stáhne data odpovídající našemu času 00:00 pondělí do 05:59:59 pondělí - ten časový posun v tom dělá galimatiáš (dokonce i přehledy dělá Ninja podle jejich datumové půlnoci a ne té naší)).

Odesláno

Zdravím,

děkuji za odkazy.Ja mám vytištěný kdy se neobchoduje a kdy se končí dřív.A proto mě překvapilo, že se dnes něco dělo i když jsem čekal že to bude úplně zavřené.Na volume jsem pak koukal a viděl že tam nejsou "žádné" pohyby.
Každopádně souhlasím s Rob99, že kdybych se podíval na stránky burzy na více informací než jen že je zavřeno nemusel jsem tu taky mudrovat:-) jak to že tam jsou vůbec nějaké pohyby.

Ať se dílo daří:-).Kouba

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...