Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den,
mám problém se staženými daty na backtest.
PC mám sprovozněn se živými daty od CQG,pokud je stáhnu a exportuju ve formátu txt do svého notebooku,kde chci backtestovat,zobrazím stejný kontraktní měsíc a nastavím stejný session template,jsou tyto data v notebooku posunuta o jednu hodinu,tzn.svíčka která je v PC v reálu zobrazena s časem 16:45 je v notebooku zobrazena jako 15:45,takže mi jako chybí první hodina seance v notebooku oproti PC a to je dost problém pro backtestování.

Díky všem za radu,nemůžu na to přijít,lámu si s tím hlavu už 3 dny

• Odpovědí 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Coolman:

Pro stop loss je lepší používat příkaz stop market, nikoliv stop limit (nemusí být vyplněn).
V DOMu - Ctrl+prostř. tlačítko myši na ceně kam chcete umístit SL.
V Chart traderu - pravým tlačítkem myši na ceně kam chcete umístit SL a vyberete příkaz.
V Control center - záložka Orders - vyplníte co potřebujete.

Doporučuju prostudovat Help - Submitting Orders.

Odesláno

bernacek:
to posouvá Ninja při exportu, asi to vexluje do UTC (když při importu nabízí jako default UTC a u exportu to nelze volit).
Tak buď zkus import podle časového pásma "UTC", nebo zvol vhodné GMT aby se to trefilo.
Ještě tam je (může být) problém v tom, že v počáteční a koncový den importu, není-li od půlnoci do půlnoci to při importu odgumuje data pro ostatní (neimportované) hodiny toho dne, tak si prověřuj jestli tam nejsou na začátcích a koncích ďourance.

Odesláno

attivo díky, špatně jsem formuloval dotaz. Účet v control centru mám, ale nemám v Doomu možnost volby mezi sim a ostrým obchodováním. Volba account je zašedlá. Viz obrázky. Nevíte někdo co s tím? děkuji

18645

18646

Odesláno

Dobrý den, jsem úplný začátečník a momentálně jsem ve fázi papertradingu a zajímalo by mě, zda-li jde někde v NT se dostat řekněme týden z5 a udělat aby se graf měnil klasicky v závislosti na čase. Jde o to, že při nácviku, se alespoň mně osobně neosvědčuje trénovat na již proběhlém grafu, říkám si jak je toto jasný signál, že tady bych určitě zvolil patřičné kroky atp. , ale kdo ví jak bych se zachoval skutečně v danou chvíli kdybych neměl tušení jak se věci budou dále odvíjet, navíc bych nemusel být závislý na burz. hodinách, prostě bych si načetl historii týden z5, např. pátek 15:00...nevim jak to lépe vysvětlit snad jste pochopili muj problém a děkuji za rady.

Odesláno

Zdravím,
chtěl bych se zeptat zda nemáte někdo zkušenosti s exportem dat z Ninji:
soubor .txt je jasný v něm jsou sloupce, ale co znamená ten poslední?

20120203 225700;828;828;828;828;6
datum čas; O;H;L;C - je jasné, ale zajímalo by mě, co znamná to poslední číslo

nevíte někdo?

Odesláno

Ahoj,
chtěl bych se zeptat jak získám licenční klíč pro Zen-fire. Udělal jsme si na zen-fire.com registraci a přišel mě email s acc. a pass. ale žádný licenční klíč pro ZF v NT...asi to je lehký ale něvím si rady, děkuji

Odesláno

Žádný klíč k NT ti přes zen-fire nepřijde. Možná to tak dříve u starších verzí bylo, nyní ne. Klíč k NT získáš při registraci přímo NT a heslo s nickem pro zen-fire bohatě stačí.

Odesláno

Tak se opět od rána peru s připojením na data. Zase dopolední seance v háji. Už mě to vážně nebaví :(.

Tentokrát zkouším data od CQG. Zkouším to na dvou PC nezávisle a prostě nic. Přeinstaloval jsem NT, přeinstaloval Net Framework, no prostě všechno možné a né a né se připojit na data.
Teď mi NT píše v logu - "AMP: Trading Account Has Been Automatically Locked Out(NoError)". Moje ang. je skoro nulová ale jestli jsem to správně pochopil, tak mi NT píše - "AMP: Obchodní účtu byl automaticky dočasně uzamčen (při vzniku). Tuto hlášku si mám vyložit tak, že mají nějak přetíženou síť a upřednostňují jen live účty? Opravdu už nevím co s tím.

Při založení demo účtu u Miro Amp futures jsem dostal na konci tento dodatek - "Upozornenie: Toto demo je na dobu 21 dní a slúži hlavne na oboznámenie sa hlavných funkcií a princípov pracovania platformi NT s datami od CQG.V prípade záujmu o papertrading alebo backtesting odporúčam využiť možnosť otvoriť si live účet s mimálnym vkladom 500 USD a mať tak zabespečený neobmedzený pristup k datam bez nutnosti obnovovania demo verzie ako aj s možnosťou obchodovat mikro kontrakty na menové páry a postupne sa učiť psychologiu obchodovania na živom účte."

Myslíte, že by moje problémy vyřešilo založení live účtu? Zatím jedu paper a live účet jsem plánoval otevřít až někdy v letě.

• Vytvořit...