Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den,

já mám stejný problém, nenačítá se kiwissstudy.dll, pokud mám jako operační systém nainstalovány WinXP, na Win2000 to funguje normálně. I když zkopíruji celý adresář z Win2000 do WinXP tak mi to také nefunguje. Buď je problém v operačním systému nebo ve způsobu kompilace kiwi's studies?
Mohli byste uvést jaký operační systém použítáte a jestli vám to funguje nebo ne? S větším vzrokem by to dobře šlo vykomunikovat přes support na sierre.

Jakub

Odesláno

Jsem zpet... :-)

Davam tedy k dispozici svou instalaci SierraChart. Vymazal jsem pouze konfiguracni soubor s prihlasovacimi udaji (vytvori se automaticky pri dalsim spusteni Sierry a po zadani prihlasovacich udaju; pripadne je mozno zkopirovat existujici soubor z vasi instalace do hlavniho adresare Sierry) a osobni grafy a data. Vse ostatni jsem zachoval.

Funguje mi to bez problemu ve Windows XP, Windows 2000 i pod GNU/Linuxem spoustene ve Windows XP prostrednictvim Wine.

Snad to pomuze...

kysela.linuxzone.cz/sierra/SierraChart.zip

Odesláno

Martine, takže jsem nainstaloval tvoji verzi a analýza "hlavní" a "ftrader..." ukazují to samé co předtím, tzn. špatně. Pouze Woodie´s Setup mi ukazuje alespoň to, co jsem měl původně - tzn., že je tam LSMA, bary u CCI, ale chybí tam to co jsem chtěl dodělat (sw, odpočítadlo, CZI). Takže mám alespoň to co předtím a můžu podle toho obchodovat. Děkuji ti v každém případě za to, protože po včerejším "vylepšení" se s tím moc dobře obchodovat nedalo.
Doufám, že je chyba na straně Siery a bude brzy odstraněna.
Pietro

Odesláno

Hmm,

divný to je, nastavení jsou OK. Kiwi ve fóru psal něco o tom, že používá nějaký jiný způsob kompilace, teď už si nevzpomenu o co šlo, jestli to byly nějaké nastavení na intrukce či co.
Nezbývá než napsat dotaz do fóra.
Nejdivnější je to, že na vezi 73.x, nevím už které, to fungovalo dobře, ale s novější verzí to nejede. Snad ten způsob kompilace???

Jakub

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...