Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

S testerom ti nepomôžem, ale pri exporte dat zo Sierry by som najprv skontroloval, či mám v Global settings nastavené "Intraday data storage unit" minuty resp. sekundy (nie tick).

A patričný časový úsek si môžeš vybrať v Exceli (resp. vymazať tie ostatné nepotrebné).

Odesláno

Nahodou som mal otvorene grafy toho isteho trhu NQ v Sierre aj v Ninja. Zrazu som v Sierre spozoroval silnejsi pohyb pri ktorom Volume narastlo z 300 na obrovskych 4.000. Ten isty pohyb na Ninje nastal pri rovnakom Volume ako predtym – zhruba 300. Vedel som, že Sierra nie je vo Volume spolahlivá, ale že to bude rozdiel 3600 kontraktov na úsečke?

9377

9378

Odesláno

miroj,
nic proti, ale jak souvisí software s volume ... neni to spíš záležitost poskytovatele dat ?
já mám na Sierru napojený datafeed OEC a žádnou špičku ve volume na NQ ve 18:48 jsem neměl. To samé vidím v platformě brokera.

M.

• 2 týdny později...
Odesláno

Stále trvajúci problém:
Nedokážem do Sierra Chart natiahnúť dáta z IB - US AKCIE /KO, JNJ, GE, GM, INTC - skátka nič/

v čom môže byť problém, keď dávnejišie mi to bežalo a teraz nie?

Vďaka za radu Štefan

• 4 týdny později...
Odesláno

Dobrý den,
zkouším vyšší level sierry kvůli obchodování a testování. Při testování vzniká problém:
Příkaz se zrealizuje jen v těle svíčky, ale potřebuji aby se cena zaktivovala i na stínech, tak jak to má normálně fungovat, což se nyní neděje.
Problém vzniká jen když cenu posunuji šipkami v režimu Replay Chart V případě, že cenu pouštím normálně, tak vše funguje skvěle.
Nevíte prosím, jak na to?
Předem děkuji

• 4 týdny později...
Odesláno

Přenesení studie
Může mě prosím někdo poradit jak přenést nastavení studie z jednoho grafu - 1 min.TF do jiného grafu 30 min.TF v tom samém chartbooku? Pokud tutéž studii nastavím samostaně v 30 min.TF, tak již není tak přesná jak v 1 min.TF.
Díky za pomoc.

Odesláno

Everest Napsal:
-------------------------------------------------------
> Přenesení studie
> Může mě prosím někdo poradit jak přenést nastavení
> studie z jednoho grafu - 1 min.TF do jiného grafu
> 30 min.TF v tom samém chartbooku? Pokud tutéž
> studii nastavím samostaně v 30 min.TF, tak již
> není tak přesná jak v 1 min.TF.
> Díky za pomoc.

Vyberte prislusny graf a dejte Chart -> Duplicate Chart a v tomto novem grafu zmente 1tf na 30 tf

Odesláno

Díky za pomoc.
Udělal jsem dle doporučení, ale bohužel jakmile změním TF z 1 min. na 30 min. na zkopírovaném grafu, tak se nastavení studie okamžitě přizpůsobí 30 tf a stává se hrubší. Používám studii Volume by price a jakmile ji nastavím na 1 tf, tak je podstatně jemnější jak totéž nastavení na 30 tf. Jde to nastavit tak, aby tato studie brala jemnější rozlišení z 1 tf?
Díky za pomoc.

Odesláno

Everest Napsal:
-------------------------------------------------------
> Nu právě. Já bych rád měl indikátor nastavený dle
> nižššího tf v tom vyšším tf. Takže bohužel nevím
> jak na to.

Zobrazeni studie v grafu z jineho timeframe se pouziva [bold] Study/Price Overlay [/bold]

1) v grafu, kam chceš nový indikátor přetáhnout - F6 - vybrat "Study/Price Overlay"
2) Setting pro "Study/Price Overlay"
- chart number = číslo grafu ze kterého chceš indikátor přenést, tj vyšší, nižší timeframe nebo i jiný trh ... pozor ten graf musí být otevřený, stačí na pozadí, minimalizovaný, ale v chartbooku musí být
- study number = číslo indikátoru, který má být přetažen, každý indikátor má za sebou (ID: číslo), to doplň, ten indikátor musí být samozřejmě ve zdrojové grafu
- a hotovo ... v cílovém grafu se objeví třeba EMA z RB10, byt se jedná o graf RB2

pozor: pokud máš zvoleno synchronize, tak ti přetáhne indikátor přesně v nastavení, jako ve zdroji, tj barva, čára, popisky ... nelze nově nic změnit .. veškeré změny musíš dělat ve zdroji

Odesláno

to Everest:
1) na 1tf si nastavis indikator Volume by Price
- podivas se, ktery to je chart - jestli 1, nebo 2, ...atd.
- das F6 a v okne Studies to Graph zjistis [bold] ID [/bold] indikatoru Volume By Price - uvedeno v zavorce za nazvem
2) k 1tf pridas dalsi graf: 30tf ( pokud ho tam jeste nemas )
- pres F6 pridas Study/Price Overlay a vyplnis dle vyse zmineneho postupu

Toto muzes udelat nekolikrat s libovolnymi indikatory a trhy.

At se dari

Odesláno

to jadvig
Díky za pomoc. Ale zřejmě dělám někde chybu kterou nechápu. Místo Volume by price se mě v 30tf objeví 1 tf - čárový graf. V Subgraphs je sice studie Volume by price i s možností nastavení, ale na 30 tf se neobjeví. Co dělám špatně?

Návštěvník
Téma je uzavřené.
  • Vytvořit...