Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zkuste napsat svému kontaktu v TS, s kterým jste řešil založení účtu a zmiňte situaci, kterou chcete docílit, tj. chcete nový username, který by pouze umožňoval link na account, který obchodujete, z jiného počítače, abyste si původní login neodlogoval. Zároveň napište, že byste za ten nový login nechtěl platit poplatky za platformu :) Hodně štěstí :)
Nezapomeňte ale, že i s tím případným novým loginem budete řešit synchronizaci pro AOS, protože tam budete obchdoovat oba zároveň.

Odesláno

Zdravím všechny tradery
Koupil jsem tablet s OS Android 4.1., ale tradestation na něm nelze spustit. Prosím o radu. Nemáte zkušenosti s obchodování na tabletech.Jaké požadavky musí tablet splňovat,aby bylo možné tradestation používat.

Odesláno

Ony jdou na Adnroidu spouště nějaké Win aplikace? :) Pro Andriod doporučím dvě věci - buď webtrader, který Ts má k dispozici, ideálně pro Chrome, nebo použít vzdálený přístup k PC, v kterém TS běží. Jsem zvyklý na teamviewer, i když jeho androidí verze má některé mouchy...

Odesláno

Honza K.
No nedávno vyšla aplikace i pro Androida. Nainstalováno na SGS2 a chodí. Tedy já na tom jen koukám na grafy, když se nudím cestou z práce. Exekuovat příkazy jsem v tom ještě nezkoušel. Ale spíš bych to viděl jako záložní možnost kontroly a ovládání otevřených pozic... na ostré každodenní obchodování to zatím příliš nevypadá.

Z.

Odesláno

Ahoj přátelé,kontrolní otázka: Alarm v TS mi nechce pípat přesně na close svíce, stále je několik vteřin mimo. Je to normální,nebo to jde nějak lépe seřídit? Ať nemusím nepřetržitě třeštit oči na graf. Vřelé díky za rady. Mirdo

Odesláno

Zdravim,

Chcem sa opytat ohadom fundovania uctu u TS. Chcem poslat EUR, kedze USD ucet v mojej banke nemam ale chcem obchodovat TF teda v USD. Ako sa sprava v tomto pripade TS? Da sa nasledne konvertovat mena ako u IB z EUR na USD a ak nie, bude si TS brat nejake poplatky za "pozicanie USD"?
Diskusiu som si tu presiel, bohuzial odpoved som tu nenasiel.

Dakujem

R.

Odesláno

To ropon: Normálně podáš do banky platební příkaz a napíšeš tam kolik chceš na TS účet poslat dolarů. Tvoje banka si převede tvoje eura na dolary,a pošle tam už dolary. Stejně posílám do Ameriky dolary ze svého jen korunového účtu.
A zaplatíš mastný poplatek (mě účtuje banka mezi 1 - 2 tis.Kč za každý převod).

• 2 týdny později...
Odesláno

mirdo: Poslal som nakoniec EUR a TS mi previedol EUR na USD bez poplatku, a o kurze sa nebudem ani zmienovat. :)

Perlicka bola ta, ze peniaze dorazili do TS v ten isty den ako som platbu odoslal, bez zrychelnia a to bol v USA sviatok...

R.

Odesláno

To ropon:

Platobny prikaz treba poslat v EUR(CZK) a na ich ucte sa to automaticky prerata stredovym kurzom EUR/USD v ten den ked peniaze dorazia na ich ucet - bankove poplatky. Ak vsak posles prikaz rovno v USD tak tvoja banka peniaze prerata cez ich vymenny kurz co je vacsinou velmi nevyhodne.

Tom
Odesláno

Ahoj,

ja jsem z ceske sporitelny posilal eura na ucet ve Velke Britanii (kvuli poplatkum jako SEPA platbu) a na TS ucet mi dorazily eura. Ty si muzes nechat od client service prekonvertovat na usd.
Ale pozor, kurz, ktery dostanes na eur/usd nemusi odpovidat tomu, co je na TS statementu. Ja jsem takhle prisel o 100usd.
Kdyz jsem se pidil proc tomu tak je, tak jsem dostal tuhle odpoved:

This debit is created by the difference in exchange rates between the rate shown on your statement, and the rate at which your conversion was processed. Currency conversions are done through J.P. Morgan, and are not performed at the rate shown in your statement.

Ve finale jsem se dostal na kurz 19,39czk/usd datum 11/10. Ceska sporitelna v ten den mela prodej deviz 19,242. Takze priste budu posilat rovnou usd. Co jsem koukal na odchozi platby z CR, tak banky maji vicemene stejny nevyhodny kurz, spread 0,7-1,5kc na usd, takze nejspis zvolim nejakou nebankovni devizovou spolecnost.

Honza

Odesláno

Ahoj,

prisel jsem si pro radu, jesli se mi oplati prechod od IB k TradeStationu? Z hlediska platformy (ted jedu pres ninja trader + data od IB), kvality dat, nebo jinych parametru.

jedna se mi o kompletni presun veskerych financnich prostredku od jedneho brokera k druhemu. jevi se mi to jako vyhodnejsi, zejmena z hlediska nakladu na platformu a data.

jesli nekdo vite o duvodu, proc NEprejit, sem s nim.

dik

Odesláno

nick,

Co obchodujes? Pokial obchodujes AOS alebo finwin tak ok. Pokial FIMS tak pokial viem ja, vela treba dokupovat, pretoze platforma v sebe komponenty ako zakreslovanie SR urovni, number bars a pod. nema.

R.

Odesláno

ropon,

myslel som, ze tradestation je pokrocilejsia platforma ako ninja. hoci tam tiez numbers bary nie su, S/R urovne si zakreslujem rucne obycajnymi ciarami.

moj obch. system sa skor podoba na FIMS ako na finwin, cim dalej tym viac sa mi paci metoda predpovedania ako reagovania.. je to taky mix winfin/fims/rsi div.

co sa dokupovania tyka, ak su to jednorazove naklady, nebol by to problem. za ninju vyhodim kvartalne 150e ci tak nejak. +data od IB na TF trh su tiez za poplatok.

• Vytvořit...